• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

iyiyim cnm oğlum çok mızmız sürekl, onla ilgileniyorum.işlerde çok yoğun işyerindede takip edemiyorum sizi
çoookkk özlüyorum burayı cnm ya.sizlerde ne var ne yok kaçırdığım şeyler var mı

kıyamam oğluş babayı özlemiştir ondan mızmızlanıyo olabilir mi :(( benimde aynı şekilde kuzu işlerden fırsat bulupta pek bakamıyorum ancak haftasonu fırsat bulunca geliyorum yada böyle arada kaçamaklar yaparak ;))

hu hu ben geldiiimmm :3:

hoşgeldinn :))
sızde ıyıkı varsınız al tabıı cnm ^^

merhaba kızlar bende geldm napıosnzzzzzzzz :72::72:

hah komutanda geldii şafak vakti yaklaştı demek ki :))

kıyamam oğluş babayı özlemiştir ondan mızmızlanıyo olabilir mi :(( benimde aynı şekilde kuzu işlerden fırsat bulupta pek bakamıyorum ancak haftasonu fırsat bulunca geliyorum yada böyle arada kaçamaklar yaparak ;))

:1::1::1::1: yaklaşıyo yarenlerımmm :23::23:

çok yorgunum canım bende hem iş hem ew yordu beni.laboratuvarda tüm gün ayaktayım bu aralar sonra ewde yine sürekli oğluşun peşindeyim...
belkide babasını özledi haklı olabilirsin tatlım

iyiyizz napalım aynı özlüyoruuz :)) sen napıyosun hoşgeldin

hoşbuldum canım aynen ben de özlüyorum hem de çoook :ssz::ssz:

ama mutluyum bugün kaç gndr aramız bozuktu ve konusamıyorduk sevdiceğimle sonunda konustuk ve hallettk rahatladım veeee sınavlarım da bitti sonundaaa :21::21::21::52::52:

ohh hg tatlımmm ııyıyımm sen nasılsn ??

iyi diyelim iyi olalım cnm çok yorgunum ama biraz muhabbet edelim istedim burdaym işte :21:

ne var ne yok ben yokken baya bişey kaçımışım galiba sayfalar sayfalar almış başını gitmiş çok şükür topiğimiz dolu dolu geçiyor

kıbrıstalar bebegm sogukk oluyo ama boyle dondurucu degl genede :27::27::27: nıe oyle dednkı :26:

cep sobası almayı düşünüyorumda fikrinizi sordum kuzum bilginiz var mı die edirne çok soğukmuş ellerimi hissetmiyorum dediği oluyo ürünüde bilmediğim için güvenemedim:( ne güzel bütün kızların yarenleri kıbrısta toplanmış bnmkinin ne işi var acaba orda :)

iyi diyelim iyi olalım cnm çok yorgunum ama biraz muhabbet edelim istedim burdaym işte :21:

ne var ne yok ben yokken baya bişey kaçımışım galiba sayfalar sayfalar almış başını gitmiş çok şükür topiğimiz dolu dolu geçiyor

özletmeyın kendınızı :19::19::29: Cnm valla aslnda bıldıgın gıbı bazn özlemn dıbını vuryrz bazn tesellı edıorz ve safakları attryrz zmn gecıooo :27::27:

Back
X