- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
hu hu ben geldiiimmm![]()
hoşgeldn cnm nasılsnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür bitti canım yaa bugnü de atlattık sınavlarımı da btrdim braz daha rahatım şimdi
sen napıyosun iyimisin canm![]()
iyiki varsın canım benmmm![]()
merhaba kızlar ben geldimnasılsınız
hoşgeldin baharım naber nasılsın bak ben geldim bugün özledim sizisızde ıyıkı varsınız al tabıı cnm ^^
merhaba kızlar bende geldm napıosnzzzzzzzz![]()
iyiyim cnm oğlum çok mızmız sürekl, onla ilgileniyorum.işlerde çok yoğun işyerindede takip edemiyorum sizi
çoookkk özlüyorum burayı cnm ya.sizlerde ne var ne yok kaçırdığım şeyler var mı
sızde ıyıkı varsınız al tabıı cnm ^^
merhaba kızlar bende geldm napıosnzzzzzzzz![]()
hoşgeldin baharım naber nasılsın bak ben geldim bugün özledim sizi![]()
kıyamam oğluş babayı özlemiştir ondan mızmızlanıyo olabilir mi( benimde aynı şekilde kuzu işlerden fırsat bulupta pek bakamıyorum ancak haftasonu fırsat bulunca geliyorum yada böyle arada kaçamaklar yaparak
)
hoşgeldinn :))
hah komutanda geldii şafak vakti yaklaştı demek ki :))
merhaba canlaaaarrııımnabersiniz
![]()
vala öyle blogları geziyorm cnm çay içiyorum sınavları bitirmemen şerefne :126::126::129::129:![]()
çok yorgunum canım bende hem iş hem ew yordu beni.laboratuvarda tüm gün ayaktayım bu aralar sonra ewde yine sürekli oğluşun peşindeyim...kıyamam oğluş babayı özlemiştir ondan mızmızlanıyo olabilir mi( benimde aynı şekilde kuzu işlerden fırsat bulupta pek bakamıyorum ancak haftasonu fırsat bulunca geliyorum yada böyle arada kaçamaklar yaparak
)
hoşgeldinn :))
hah komutanda geldii şafak vakti yaklaştı demek ki :))
iyiyizz napalım aynı özlüyoruuz :)) sen napıyosun hoşgeldin
sizin askerler üşümüyo galibaaaaaaaaaa![]()
ohh hg tatlımmm ııyıyımm sen nasılsn ??
valla süperim tatlımmm enerjim tavaaan :))) hepimiz olalımmm amaaaa siz de iyisiniz değil mi![]()
kıbrıstalar bebegm sogukk oluyo ama boyle dondurucu degl genedenıe oyle dednkı :26:
iyi diyelim iyi olalım cnm çok yorgunum ama biraz muhabbet edelim istedim burdaym işte
ne var ne yok ben yokken baya bişey kaçımışım galiba sayfalar sayfalar almış başını gitmiş çok şükür topiğimiz dolu dolu geçiyor