• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

valla ben bişey gönderme taraftarı değilim yılbaşında kurabiye gönderdim şekli kalpli diye komutanlar dalga geçmişti.. o yüzden zaten 2 ay kadar sonra yanımızdalar gelince verelim hediyelerini daha güzel olur..

kendıuleryle dalga gecsn onlar :47::47: Bende bsı yapmıycam gelnce ztn sprzlermz bırbrmze var :49:

sağolasın:))
sevgililer gününde ne yapabilirz ki...
biz burda olsa kutlamayızda acaba orda bekler mi?
şimdi arkadşlarının sevgilileri bişi gönderirse:)

yok cnm ızlemıormm ama az cok konuyu bılıorm :D

napabilirz ki :26::17:

kızlar ben ona ilk mektup gönderdim baana gönderme ddi ordaki arkadaşlara gelmio dedi geçen arkadaşının sevgilisi atkı yollamış herkese hava atmış var mı sizinde böyle demiş burda olsa bizde kutlamayız önem vermediğimi bilir ama orda kızlarda sevdiklerine yollarsa yanlız kalsın istemem sizde istemezsiniz ama ne gönderebiliriz esas konu bu :111:

kızlar ben ona ilk mektup gönderdim baana gönderme ddi ordaki arkadaşlara gelmio dedi geçen arkadaşının sevgilisi atkı yollamış herkese hava atmış var mı sizinde böyle demiş burda olsa bizde kutlamayız önem vermediğimi bilir ama orda kızlarda sevdiklerine yollarsa yanlız kalsın istemem sizde istemezsiniz ama ne gönderebiliriz esas konu bu :111:

:9: Aman bısı olmaz irkek onlar içlenmezler boşver gelnce yaparız :8:

kendıuleryle dalga gecsn onlar :47::47: Bende bsı yapmıycam gelnce ztn sprzlermz bırbrmze var :49:

aynen bahar sorma kapıya gelmiş kargo tam o sırada yüzbaşı çıkıyomuş aç bakalım içinde ne var demiş sarıda açmış bi dalga geçmiş ooo kalpli bilmem ne diye askerler falanda kıkırdamış benimkide gitmiş hepsini eliyle ikiye kırmışta öyle yemiş ikram etmiş arkadaşlarına.. o yüzden bişey göndermem ben bidaha bana bişeyde anlatmadı tam ama bidaha dikkat et falan demişti çok utandım ve üzülmüştüm..

aynen bahar sorma kapıya gelmiş kargo tam o sırada yüzbaşı çıkıyomuş aç bakalım içinde ne var demiş sarıda açmış bi dalga geçmiş ooo kalpli bilmem ne diye askerler falanda kıkırdamış benimkide gitmiş hepsini eliyle ikiye kırmışta öyle yemiş ikram etmiş arkadaşlarına.. o yüzden bişey göndermem ben bidaha bana bişeyde anlatmadı tam ama bidaha dikkat et falan demişti çok utandım ve üzülmüştüm..

ınsanın hevvesını kursagnda bırakırlar :47::47: Dusunmussn yollamssn ne kadr kabalar :25::25:

yok bn zaten öle kalpli şeyler gönderemem ona akrabalarından herkesin bişey yazmasını istedim annesi babası arkadaşları kuzeni herkes onu yazıp ona göndermek istedim o güne özel değil ama diğerlerine bişi geldiği zmn yanlız hissetmesin

:9: Aman bısı olmaz irkek onlar içlenmezler boşver gelnce yaparız :8:

ayy öldümm gülmekten irkek onlar diyo ya hahahaha :1::1::1:

vala cnm bnm ben zaten atkı örcem yanına gidince vercektim ama siz nasıl gönderceksiniz ya bilmitorum sevgililer günüde göndermeyi hiç düşünmemiştim :17::17:

Hoşbulduk baharcım gamzecim ( ruh ikizim ) bende iyiyim son saatler 1 gün daha bitti o yüzden şimdilik iyiyim tabi ama çok özledim aşkımı çook...

özlüyoruuz vala tatlımm ama bugün neşeliyim deliliğe verdim artık işi napıyım ben de ama :23::23:

bitiyor bugn de vala bi gün daha eksiliyor şafağımızdan onlarsız günlerimizden :31::31:

ıyı geceler cnmm :)

evet tatlım tam adresını yaz yolla :) sen blrsn orda alsn dıosan kargo ıle yoola

hmm bi düşüniyim cnm bnm ben daha istanbula gidince yapcam zaten şimdi ortada bişe yok hani yetişr mi de bilmiyorum vala :6::6:
sence ne renk yapıyım atkıyı ya :23::23:

Back
X