valla ben bişey gönderme taraftarı değilim yılbaşında kurabiye gönderdim şekli kalpli diye komutanlar dalga geçmişti.. o yüzden zaten 2 ay kadar sonra yanımızdalar gelince verelim hediyelerini daha güzel olur..
kendıuleryle dalga gecsn onlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben bişey gönderme taraftarı değilim yılbaşında kurabiye gönderdim şekli kalpli diye komutanlar dalga geçmişti.. o yüzden zaten 2 ay kadar sonra yanımızdalar gelince verelim hediyelerini daha güzel olur..
sağolasın:))
sevgililer gününde ne yapabilirz ki...
biz burda olsa kutlamayızda acaba orda bekler mi?
şimdi arkadşlarının sevgilileri bişi gönderirse:)
yok cnm ızlemıormm ama az cok konuyu bılıorm
napabilirz ki :26:![]()
kızlar ben ona ilk mektup gönderdim baana gönderme ddi ordaki arkadaşlara gelmio dedi geçen arkadaşının sevgilisi atkı yollamış herkese hava atmış var mı sizinde böyle demiş burda olsa bizde kutlamayız önem vermediğimi bilir ama orda kızlarda sevdiklerine yollarsa yanlız kalsın istemem sizde istemezsiniz ama ne gönderebiliriz esas konu bu :111:
kendıuleryle dalga gecsn onlarBende bsı yapmıycam gelnce ztn sprzlermz bırbrmze var
![]()
aynen bahar sorma kapıya gelmiş kargo tam o sırada yüzbaşı çıkıyomuş aç bakalım içinde ne var demiş sarıda açmış bi dalga geçmiş ooo kalpli bilmem ne diye askerler falanda kıkırdamış benimkide gitmiş hepsini eliyle ikiye kırmışta öyle yemiş ikram etmiş arkadaşlarına.. o yüzden bişey göndermem ben bidaha bana bişeyde anlatmadı tam ama bidaha dikkat et falan demişti çok utandım ve üzülmüştüm..
aynen bahar sorma kapıya gelmiş kargo tam o sırada yüzbaşı çıkıyomuş aç bakalım içinde ne var demiş sarıda açmış bi dalga geçmiş ooo kalpli bilmem ne diye askerler falanda kıkırdamış benimkide gitmiş hepsini eliyle ikiye kırmışta öyle yemiş ikram etmiş arkadaşlarına.. o yüzden bişey göndermem ben bidaha bana bişeyde anlatmadı tam ama bidaha dikkat et falan demişti çok utandım ve üzülmüştüm..
Selam bende geldim canlar nasılsınız![]()
Selam bende geldim canlar nasılsınız![]()
olsunn ya akıllı olup napcez zaten bu dünyanın delilere de ihtiyacı vaaar![]()
Aman bısı olmaz irkek onlar içlenmezler boşver gelnce yaparız
![]()
ayy öldümm gülmekten irkek onlar diyo ya hahahaha
vala cnm bnm ben zaten atkı örcem yanına gidince vercektim ama siz nasıl gönderceksiniz ya bilmitorum sevgililer günüde göndermeyi hiç düşünmemiştim![]()
ohhh hoşgeldin ruh ikizimm
iyidir valla nolsun sen nasılsın napıyosun :))![]()
hgg cnmmm ıyıydır sndn nbr
hahaha dime dime![]()
kızlar ben kaçar oğluş açıktı mamasını içirip uyutcam herkese iiii geceler
ya tabiki evet
hayır yani cezaevine mi yollucam ismini yazıp bakıyolar da dimi ne bilim yannda versem daha iyi olmaz mı ki![]()
Hoşbulduk baharcım gamzecim ( ruh ikizim ) bende iyiyim son saatler 1 gün daha bitti o yüzden şimdilik iyiyim tabi ama çok özledim aşkımı çook...
ıyı geceler cnmm :)
evet tatlım tam adresını yaz yolla :) sen blrsn orda alsn dıosan kargo ıle yoola