355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Oldu mu şimdi haticecim surat asmaya yer arıyorm bende. Ama ne güzel bak yarın sevdiceğini görceksiin eğlenceli şeyler dinleee

İyi geceler canıım :)

Bende 81 den sonra video hazırlıycam her gün 5 saniye filan bişeyler söyliycem geldiğinde izler güleriz diye :))

ayy çok iyi bende yapim her gün çekebilir miyim bilmiyorum ama

çok güzel fikirrrrr çok eğleniriz

Oldu mu şimdi haticecim surat asmaya yer arıyorm bende. Ama ne güzel bak yarın sevdiceğini görceksiin eğlenceli şeyler dinleee

doğru diyorsun kuzucuğum ben gidp yatayım rüyamda göreyim sevdiğimi yarın da kamera da teknolojnin gözüne seveyim

hepiciğinize iyi geceler kızlar ha baybayın

ayy çok iyi bende yapim her gün çekebilir miyim bilmiyorum ama

çok güzel fikirrrrr çok eğleniriz

Eveet komiik olur bence de söz de yazı da gider görüntü kalır geriye :))

doğru diyorsun kuzucuğum ben gidp yatayım rüyamda göreyim sevdiğimi yarın da kamera da teknolojnin gözüne seveyim

İyi geceler tatlıım sevdiceğinle güzeel rüyalar senin olsuuun :)

Bende gideyiim o zmaan kızlar :) paşamın nöbeti de bitti birazdan yatağına girer bende uyurum onla birlikte güzel rüyalar görüyorm aynı anda uyuduğum zaman :)) iyi geceleerr kızlar baybayııın :)

kızlar benden bugnluk bu kadar yatıyorum ıyı geceler

bende yavştan kaçar kızlar, iyi geceler yarın gene gelmeye çalışırım daha öğlene doğru:))
hepinizin sevdicekleri çarşıda olduğu içn o saatlerde buralarda olursunuz heralde, görüşürz

Bende gideyiim o zmaan kızlar :) paşamın nöbeti de bitti birazdan yatağına girer bende uyurum onla birlikte güzel rüyalar görüyorm aynı anda uyuduğum zaman :)) iyi geceleerr kızlar baybayııın :)

iyi geceler yavrm sanada:)
hepimize sevdicekli bol rüyalar:))

iyi geceler canım yaşasın baybayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…