355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ayy şu an bi kötü oldm yaa, ustabirliğine teslim olcak... sanki askerliğine yeniden başlıyor gibi, bi de çok iyi duyumlarda almamışlar uzun dönem askerlerden

hadi hayırlısı olsun ya... :44:

ayy şu an bi kötü oldm yaa, ustabirliğine teslim olcak... sanki askerliğine yeniden başlıyor gibi, bi de çok iyi duyumlarda almamışlar uzun dönem askerlerden

hadi hayırlısı olsun ya... :44:

uzun dönemle kısa donem bir olmazz uzme kendını dua et bol bol cnm

evet canım mersindeyim

memleketimi özledim annemin ewi var hala mersinde ama benmle birlikte kalıyor geçen sene babamı kaybettik şimdide 10 aylık bir bebeğim olunca annem ona bakıyor.yaza gelmeyi düşünüyoruz inşallah geliriz.

memleketimi özledim annemin ewi var hala mersinde ama benmle birlikte kalıyor geçen sene babamı kaybettik şimdide 10 aylık bir bebeğim olunca annem ona bakıyor.yaza gelmeyi düşünüyoruz inşallah geliriz.

allah rahmet eylesin canım.. Gelin tabi memleketin gibisi olur mu hiç ? neresindensin canım mersinin ?

allah rahmet eylesin canım.. Gelin tabi memleketin gibisi olur mu hiç ? neresindensin canım mersinin ?
saol cnm
merkezden canım pozcu
sen???
hiç alışamadım zaten uşağa eşiimde mersini çok seviyor uşak çünkü çok küçük bir yer

ıyıyım tatlım sen nasılsn :)
iyiyim canım bir hafta sonu daha bitti askerlerimize kavuşmaya az kaldı galiba.bugün uşak çok soğuktu ve yağmurluydu oğluşu gezmeye çıkaramadım çok canı sıkıldı bebeğimin hafta sonları hep dışarda oluyorduk bugün ewde vakit geçirdik artık ama çok yordu beni. sen neler yaptın cnm

bende mezitliden canım. memnun oldum çok iş nedeni ile mi orda kalıyosunuz :26:

bende canım çok memnun oldum.eşim uşaklı ondan dolayı burdayız.sen neler yapıyorsun

yaa plakalaraa geldıkk cnm bgn plakalar dıcem beeeeen ınanmıorm :) Cnm bnm yaaaaaa ^^ hava cddn kasvetlı sıkıcı brgndu evdeydım bendeee :26:

aayy bide bebişin varmış canım allah bağışlasın oğluşunu benimde sınavlarım vardı iki gündür onlarla uğraştım. nişanlıyım canım biraz zor geçiyo beklemek askerimi. ama senin için daha zordur evlisin ve bebeğin var. ama az kaldı az allah sabrını veriyo canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…