• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Yok diyor ama o gün belli olcak tam olarak. 7 kilo birden vermiş bi anda. Çavuştu yemekhanede spor yapmıyolardı onlar ama devam edemedi o göreve sıkılmış paşam. bi anda yoğun spora dayanamadı vücudu galiba. İnşallah birşeyi yoktur diye dua ediyorm bende işte. :/ atıştır filan canları çıkıyo hepsinin. Kıbrısta rahat ederler diyen her yorumu silesim var netten :)

güç kuvvet versin allah yok cnm yaa kıbrıs hep sorunlu yerdıı zaten :/ şans ıste napalım

emın ol dogu daha rahat sogu dışında :9: Çok şükür benmkı genede alıştıı ama yakın yer olsaydı her carsıda yanına gıderdım :/

Arkadaş ortamı filan iyi çok şükür ama alışamadı ki , sen ol gıkım çıkmaz diyo. Ben iyice depresife bağladm bahar boşver beni. Kimse de yok artık uğramıyo kimse eskisi gibi :(

Arkadaş ortamı filan iyi çok şükür ama alışamadı ki , sen ol gıkım çıkmaz diyo. Ben iyice depresife bağladm bahar boşver beni. Kimse de yok artık uğramıyo kimse eskisi gibi :(

orası oylede askerlık ıstee :/ bı seklde guclu olmak zorundalar :ssz: evet eskısı gibi degill kuzu herkezn işi fln var ondan :)) huzurlu olsnda herkez ^^ ben yatımm cnm yrn grsrz burda olursn opuyorum ıyı bak kendıne dua et bol bol :)

orası oylede askerlık ıstee :/ bı seklde guclu olmak zorundalar :ssz: evet eskısı gibi degill kuzu herkezn işi fln var ondan :)) huzurlu olsnda herkez ^^ ben yatımm cnm yrn grsrz burda olursn opuyorum ıyı bak kendıne dua et bol bol :)

Görüşürüz canım çook sağol :)) evet herkes iyi olsun da önemli olan o :) görüşmek üzere çook öpüyorm bende , sende iyi bak kendine . Sevdiceğinle güzel rüyalar gör :))

Selam napıyosunuzz. :8:
Eşimm geliyo haftasonuu mutluluktan uçuyorumm şuann. :16:

Bendeeee çook özlediim birtanemii :( nasıl geçecek bu 80 gün :(

Selam napıyosunuzz. :8:
Eşimm geliyo haftasonuu mutluluktan uçuyorumm şuann. :16:

Gözünüz aydın ilaç gibi gelir size :)) tadını çıkarın boool boool :)

çook zor valla bgn gecmek bılmedı bana brzdn hoşgeldiin arkadaşm fln başlarda onu ızlerm zmn geçer brzck şafak atar :31:

Evet , neden böyle oldu ki bugün :( çook uzun geldi bugün çoook

Bendeeee çook özlediim birtanemii :( nasıl geçecek bu 80 gün :(

Gözünüz aydın ilaç gibi gelir size :)) tadını çıkarın boool boool :)

Evet , neden böyle oldu ki bugün :( çook uzun geldi bugün çoook

bende anlamadımm tatlmm :/ neysekı akşam gecıoo

Back
X