- 13 Haziran 2012
- 1.109
- 842
- 198
bu supeeeeeeeer .... Sevgilimle konuşuyorum cnm sen napıosn :)
eveeetttt

Gözünüz aydın ilaç gibi gelir size :)) tadını çıkarın boool boool :)
Aynenn canım çok özlemiştimm rüya gibii ya yarın akşam yanımdaaaa.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu supeeeeeeeer .... Sevgilimle konuşuyorum cnm sen napıosn :)
Gözünüz aydın ilaç gibi gelir size :)) tadını çıkarın boool boool :)
Gece atışında sevgilim şu an. Bir dakika bile dinlenmeye zaman vermiyolar yemek hariç. Çok yorgundu sesii bugün .bu kadar da ne bu zulüm gibi resmen ,vatan borcu sözde. Bitsin artık bu eziyet tahammülüm kalmadı benim.bende anlamadımm tatlmm :/ neysekı akşam gecıoo
çook zor valla bgn gecmek bılmedı bana brzdn hoşgeldiin arkadaşm fln başlarda onu ızlerm zmn geçer brzck şafak atar![]()
gülşaahhh bugün kuralar çekilecekti nereye gideceklerine dair ama haber gelmedi ya çok merak ediyorum sen alabildin mi haber:18::18::18:
aldım canımm bizimki il jandarmada kalmış kuralar çekilmiş. sen haber alamadın mı daha ?
eveeettttAy bende eşimlee konuşuyodummm
![]()
Aynenn canım çok özlemiştimm rüya gibii ya yarın akşam yanımdaaaa.![]()
Gece atışında sevgilim şu an. Bir dakika bile dinlenmeye zaman vermiyolar yemek hariç. Çok yorgundu sesii bugün .bu kadar da ne bu zulüm gibi resmen ,vatan borcu sözde. Bitsin artık bu eziyet tahammülüm kalmadı benim.![]()
aynen canım akşam oldumu bi şekilde geçiyo gündüzz hiççççç geçmiyo :)
aldım az önce canım Hopa çıkmış deniz manzaralı karakol diyorlarmış bizimki acayip sevindi benim gibi deniz aşığı biri olarak :))) hayırlısı olsun hepsinin adına inşallah!!
DEAM kimsecikler yok ya :)
DEAM kimsecikler yok ya :)
ben geldim kızlar bizim 352.dönemden de kimse yok ya sevdiklerine kavuştular ya hazırlıklar içindeler
hg tatlım naberrr![]()
ben geldim![]()
hoşbuldum baharcığım iyi senden naber?
burdakı kızların coguda calısıyo cnm ondan gıremıyolar kımısı pc acamıyo yda evınde degl fln gelemıyolar olsn onlr yerne bızz olurz deglmııı![]()
şafaklar atsın![]()
evet evet biz varız bende işteyim canım evde net yok malesef taşındığım için