• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bende anlamadımm tatlmm :/ neysekı akşam gecıoo
Gece atışında sevgilim şu an. Bir dakika bile dinlenmeye zaman vermiyolar yemek hariç. Çok yorgundu sesii bugün .bu kadar da ne bu zulüm gibi resmen ,vatan borcu sözde. Bitsin artık bu eziyet tahammülüm kalmadı benim. :(

aldım canımm bizimki il jandarmada kalmış kuralar çekilmiş. sen haber alamadın mı daha ?

aldım az önce canım Hopa çıkmış deniz manzaralı karakol diyorlarmış bizimki acayip sevindi benim gibi deniz aşığı biri olarak :))) hayırlısı olsun hepsinin adına inşallah!!

eveeetttt :16::16: Ay bende eşimlee konuşuyodummm :1:

Aynenn canım çok özlemiştimm rüya gibii ya yarın akşam yanımdaaaa. :21::21:

Gece atışında sevgilim şu an. Bir dakika bile dinlenmeye zaman vermiyolar yemek hariç. Çok yorgundu sesii bugün .bu kadar da ne bu zulüm gibi resmen ,vatan borcu sözde. Bitsin artık bu eziyet tahammülüm kalmadı benim. :(

aynen canım akşam oldumu bi şekilde geçiyo gündüzz hiççççç geçmiyo :)

Rabbim hepımıze kolaylık versin kızlar onlarada güç..

aldım az önce canım Hopa çıkmış deniz manzaralı karakol diyorlarmış bizimki acayip sevindi benim gibi deniz aşığı biri olarak :))) hayırlısı olsun hepsinin adına inşallah!!

amin canım bizimki orda şöfor olarak kaldı bakalım hakkımızda hayırlısı :S

Back
X