• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 ->Usta birliği İStanbul - Kartal

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN

YARENLER:13: :51:

aydemir16 -> Şafak 05 -> Usta birliği Kırıkkale yahşihan

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

DEAM -> Şafak 76 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 76 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 76 -> Acemi - Usta birliği Edirne

tgcsvl -> Şafak 76 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

Kubrah -> Şafak 76 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

anisee -> şafak 76 -> Usta birliği Sakarya

exelanss -> Şafak 77-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 77 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 77

askbiziz42 -> Şafak 77 Acemi - Usta birliği Aydın

askeryolubeklerim -> Şafak 77 -> Acemi - Usta birliği Amasya

ugtap -> Şafak 78 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

PhD_ -> Şafak 79 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 79 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 80 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER

YARENLERİ :23:

cimcime_89 -> Şafak 83 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

sLd_ -> Şafak 83 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

:8:ÇİFT HANELER ÇOOOK AZ KALDI BİİZ GELİYORUUUUZZZZZZZZZZZZ

DİYEN ASKER YARENLERİİ :8:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

esmeralda5 -> Şafak 120 -> Usta birliği ?

Gokche8605 -> 116 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

eleusis -> Şafak 274 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul

BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

pinkgirl08 -> Şafak 275 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl

jandarma

dexsalgin -> Şafak 278 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

gmzbrs -> Şafak 270 -> Acemi birliği Çanakkale - Usta birliği Balıkesir

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

essen791-> Şafak 302 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

SELAM OLSUNN IĞDIR'A
[/CENTER]

günaydınnn herkeseee :3:
topiğimizde bir tuhaflık var sanki dün mesaj yazmıştım ama o sayfa yok silinmiş.bahar da pasif görülüyor neler oluyor arkadaşlar bende mi bir tuhaflık var acaba anlamadım

günaydınnn herkeseee :3:
topiğimizde bir tuhaflık var sanki dün mesaj yazmıştım ama o sayfa yok silinmiş.bahar da pasif görülüyor neler oluyor arkadaşlar bende mi bir tuhaflık var acaba anlamadım

evet bahar neden pasif görünüyor ki :26::26:

hiç anlamadım cnm :50:

artık pek gelen olmuyor galiba topiğe bende gelemiyorum malesef çok sessizleşmiş burası
sen nasılsn cnm

evet aynen h.içi zaten çok yoğunlaştı işler işyerinden giriyordum eskiden ama bilgisayarlarımızda yasaklamışlar forum sayfalarını giremiyorum da :((

onun dışında iyi olmaya çalışıyorum canım aşkım olmadan bir pazar günü nasıl güzel geçebiliyorsa öyle geçirmeye çalışıyorum :(

evet aynen h.içi zaten çok yoğunlaştı işler işyerinden giriyordum eskiden ama bilgisayarlarımızda yasaklamışlar forum sayfalarını giremiyorum da :((

onun dışında iyi olmaya çalışıyorum canım aşkım olmadan bir pazar günü nasıl güzel geçebiliyorsa öyle geçirmeye çalışıyorum :(

bende iş yerinde fazla girmemeye çalışıyorum ara ara takip ediliyor çünkü.aynen bende öle yapıyorum cnm havalarda çok kötü bulanık moral sıfırın altında yani :( oğluşuda uyuttum çok şükür pek uyumuyor bu aralar grip nefes almakta zorluk çekiyor kuzum.öle böle geçiyor işte günler 12 gün sonrada eşim izne gelecek onu telaşı var şimdiden ne yaparız ne ederiz diye:19:

kızlarrr hepinize selamm nabersiniizzz neler olmuş ya burdaa Bahar pasif olmuş bilen var mı?? bende ne zamandır uğrayamıyorum buralara çok özledim valla

kızlarrr hepinize selamm nabersiniizzz neler olmuş ya burdaa Bahar pasif olmuş bilen var mı?? bende ne zamandır uğrayamıyorum buralara çok özledim valla

slm hülyacm bende bugün kimseleri göremedim burada gökçe vardı bir ara sonra kimsecikler uğramadı baharda pasif olmuş birde benm anladığım kadarıyla bi kaç sayfa sanki silinmiş gibi geldi bana

slm hülyacm bende bugün kimseleri göremedim burada gökçe vardı bir ara sonra kimsecikler uğramadı baharda pasif olmuş birde benm anladığım kadarıyla bi kaç sayfa sanki silinmiş gibi geldi bana

canım ben ne zamandır girmiyorum o yüzden pek dikkat edemedim :(( bahara noldu anlayamadım ya? kimseciklerde yok..

canım ben ne zamandır girmiyorum o yüzden pek dikkat edemedim :(( bahara noldu anlayamadım ya? kimseciklerde yok..

bende pek fazla giremiyorum canım ama dün bi kaç bişey yazmıştım o sayfa silinmiş sanki ondan fark ettim yani.birde baktım bahar öle olunca şaşırdım kimselerde yok bir bilgi alamadım yani

bende pek fazla giremiyorum canım ama dün bi kaç bişey yazmıştım o sayfa silinmiş sanki ondan fark ettim yani.birde baktım bahar öle olunca şaşırdım kimselerde yok bir bilgi alamadım yani

ooff yaaa nolmuş buraya :((

bende iş yerinde fazla girmemeye çalışıyorum ara ara takip ediliyor çünkü.aynen bende öle yapıyorum cnm havalarda çok kötü bulanık moral sıfırın altında yani :( oğluşuda uyuttum çok şükür pek uyumuyor bu aralar grip nefes almakta zorluk çekiyor kuzum.öle böle geçiyor işte günler 12 gün sonrada eşim izne gelecek onu telaşı var şimdiden ne yaparız ne ederiz diye:19:

yaa kıyamam çok geçmiş olsun canım :((

ayy 14 şubatta geliyor dimi kocacığın ne güzel :16::16::16: bizimkide mart sonu gelicek bir şey çıkmazsa dayanamıcam sanırım demeye başladı bakalım eklenicek üzerine askerliğin ama yapacak bir şey yok :(

Back
X