nerelerdesiiiin![]()
buaralar coook yogunum cnmm gelemıyorum peek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerelerdesiiiin![]()
buaralar coook yogunum cnmm gelemıyorum peek![]()
günaydınnn herkeseee
topiğimizde bir tuhaflık var sanki dün mesaj yazmıştım ama o sayfa yok silinmiş.bahar da pasif görülüyor neler oluyor arkadaşlar bende mi bir tuhaflık var acaba anlamadım
evet bahar neden pasif görünüyor ki :26::26:
hiç anlamadım cnm
artık pek gelen olmuyor galiba topiğe bende gelemiyorum malesef çok sessizleşmiş burası
sen nasılsn cnm
evet aynen h.içi zaten çok yoğunlaştı işler işyerinden giriyordum eskiden ama bilgisayarlarımızda yasaklamışlar forum sayfalarını giremiyorum da(
onun dışında iyi olmaya çalışıyorum canım aşkım olmadan bir pazar günü nasıl güzel geçebiliyorsa öyle geçirmeye çalışıyorum![]()
kızlarrr hepinize selamm nabersiniizzz neler olmuş ya burdaa Bahar pasif olmuş bilen var mı?? bende ne zamandır uğrayamıyorum buralara çok özledim valla
slm hülyacm bende bugün kimseleri göremedim burada gökçe vardı bir ara sonra kimsecikler uğramadı baharda pasif olmuş birde benm anladığım kadarıyla bi kaç sayfa sanki silinmiş gibi geldi bana
canım ben ne zamandır girmiyorum o yüzden pek dikkat edemedim( bahara noldu anlayamadım ya? kimseciklerde yok..
slm hülyacm bende bugün kimseleri göremedim burada gökçe vardı bir ara sonra kimsecikler uğramadı baharda pasif olmuş birde benm anladığım kadarıyla bi kaç sayfa sanki silinmiş gibi geldi bana
bende pek fazla giremiyorum canım ama dün bi kaç bişey yazmıştım o sayfa silinmiş sanki ondan fark ettim yani.birde baktım bahar öle olunca şaşırdım kimselerde yok bir bilgi alamadım yani
ooff yaaa nolmuş buraya(
bende iş yerinde fazla girmemeye çalışıyorum ara ara takip ediliyor çünkü.aynen bende öle yapıyorum cnm havalarda çok kötü bulanık moral sıfırın altında yanioğluşuda uyuttum çok şükür pek uyumuyor bu aralar grip nefes almakta zorluk çekiyor kuzum.öle böle geçiyor işte günler 12 gün sonrada eşim izne gelecek onu telaşı var şimdiden ne yaparız ne ederiz diye
![]()