• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım benimm nolur üzülme bütün askerlerimiz Allaha emanet batı doğu olması farketmez ki kaderde ne yazıyosa onu yaşıyoruz hepimiz Allaha emanet sağ salim gidip gelicekler inşallahh :nazar::72:
Ahh canım ıste hep diken üstünde olmak heran huzursuz olmak çok kötü keske hep amasya da kalsa hep doğu korkusu vardi içimde geçmişte yaşanan olaylar Allah im sen koru esirge 4 ay bana bitmez artık :(

Ahh canım ıste hep diken üstünde olmak heran huzursuz olmak çok kötü keske hep amasya da kalsa hep doğu korkusu vardi içimde geçmişte yaşanan olaylar Allah im sen koru esirge 4 ay bana bitmez artık :(

Allaha emanet deyip göndericeksin tatlım belki batıda olsaydı belki kötü şeyler olucaktı sizi daha çok üzecek bilemezsin ki bunu Allah böyle uygun görmüşş bol bol dua ediceksinn merak etme burda hep birlikte geçiricez o 4 ayı.. bak 6 ay yazıyodu şimdi 4 ay..

.)) sağol canım beniim :nazar: inan düsündüğünüz herseyi bende zamanında cok dusundum.cok da olaylı bı askerlık gecırdık ama bitiyormuş.. Şükür ki az kaldı.burda herkesin safağını yiyip yutcaz inşallah
şafağın güzelliğinee bakın kızlarr maşallaahhh :nazar: bizde görücek miyiz acaba o günlerii :43:

Günaydınn güzeller.su gibi akıp geçen bir gün diliyorum herkesee.. Hoşbuldukk :16:
Günaydın yarenlerrrr :)))) DEAM emeğine sağlık harika olmuş şafakmatikimizi :***

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)

Günaydın arkdaşlarrr :46:

Günaydın kızlar :3: Bu askerlerin gittiği yerdeki kızların hepsi mi güzel yaaa trakyanında kızları güzelmiş :50: ama biz güveniyoruz onlara :16:

Allaha emanet deyip göndericeksin tatlım belki batıda olsaydı belki kötü şeyler olucaktı sizi daha çok üzecek bilemezsin ki bunu Allah böyle uygun görmüşş bol bol dua ediceksinn merak etme burda hep birlikte geçiricez o 4 ayı.. bak 6 ay yazıyodu şimdi 4 ay..
Doğru diyorsun canım bizim hayır bildiğimiz de şer, şer bildiğimizde hayır vardir Allah bilir biz bilemeyiz daha güçlü durmak zorundayım biliyorum ama çok zorlanıyorum

.)) sağol canım beniim :nazar: inan düsündüğünüz herseyi bende zamanında cok dusundum.cok da olaylı bı askerlık gecırdık ama bitiyormuş.. Şükür ki az kaldı.burda herkesin safağını yiyip yutcaz inşallah

inşallahh tatlımm bize şuan ne deseler biz pek anlamıyoruz çünkü hala şu moddayız '':43::43:''biraz alışmaya başladığımız dönemlerde olucak inşallah zaten biz alışana kadar askerlerimiz dönmüş olacak inşallahh :16:

:) ağlamak yok amaa! onlar geldıgınde yapacagınız seylerı dusunun bakın edın.ben oyle yaptım hep.sonunda mutlu olucagımızı dusundum.Bu sayılı gunu saymakla degıl sabretmekle bıtırebılırsınız guzeller ..

inşallahh tatlımm bize şuan ne deseler biz pek anlamıyoruz çünkü hala şu moddayız '':43::43:''biraz alışmaya başladığımız dönemlerde olucak inşallah zaten biz alışana kadar askerlerimiz dönmüş olacak inşallahh :16:

:16::72:KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU:72::16:

:nazar::16:353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ:16::nazar:

:64::66:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:64::66:

qizem7 -> Şafak 39 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 69 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:52:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ:52:

:10:ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ:10:

bonsai -> Şafak 150 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 150 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 150 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

Kubrah -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 150 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak 148 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

:30::43:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:30::43:

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

:26::15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15::26:

dexsalgin -> 325 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

:29::14:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:14::29:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , Allah nasip etsin hepmize ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :nazar::72::kkk::16:

:16::72:KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU:72::16:

:nazar::16:353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ:16::nazar:

:64::66:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:64::66:

qizem7 -> Şafak 39 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 69 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:52:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ:52:

:10:ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ:10:

bonsai -> Şafak 150 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 150 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 150 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

Kubrah -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 150 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak 148 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

:30::43:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:30::43:

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

:26::15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15::26:

dexsalgin -> 325 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

:29::14:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:14::29:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , Allah nasip etsin hepmize ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :nazar::72::kkk::16:

Gokche8605 sen nasıl daha gitmeden ustabirliğini öğrendin :) offf benim bulunduğum yere bakarmısınızzz kızlar geçmezz bu günlerr yaaa yok yok bitmezzz :43:

Gokche8605 sen nasıl daha gitmeden ustabirliğini öğrendin :) offf benim bulunduğum yere bakarmısınızzz kızlar geçmezz bu günlerr yaaa yok yok bitmezzz :43:

Bebeğim bunu uzulelım dıye değill bı usttekı kademeyee gecebilelimm neşelenelım dıye yaptık yapma böyle :26::44::25::25: millet eskiden 460 dan başlıyordu unutma gene şanslı döneme denk geldi askerin gökçenin kısa dönem oldugu ıcın gitmeden usta ve acemi brilklerı bellı oluyooo tatlm:29:

:) ağlamak yok amaa! onlar geldıgınde yapacagınız seylerı dusunun bakın edın.ben oyle yaptım hep.sonunda mutlu olucagımızı dusundum.Bu sayılı gunu saymakla degıl sabretmekle bıtırebılırsınız guzeller ..

tatlım çok haklısnn nişanlım gelince yuvamızı kurucaz inşallah zaten tek tesellim bu.. benim bi an önce çeyiz yapmaya başlamam lazım aslında ama daha başlayamadım bi türlü :((

Bebeğim bunu uzulelım dıye değill bı usttekı kademeyee gecebilelimm neşelenelım dıye yaptık yapma böyle :26::44::25::25: millet eskiden 460 dan başlıyordu unutma gene şanslı döneme denk geldi askerin gökçenin kısa dönem oldugu ıcın gitmeden usta ve acemi brilklerı bellı oluyooo tatlm:29:

ayy ne kadar şanslısınızz yaa :( hayırlısı böyleymiş o sağlıkla tekrar bana gelsin de ben onu beklemeye razıyım :) umutsuzluk yok :128: biz burda böyle bekliyoruz :126:

yok yok hıc oyle deme.349. donemdı galıba gecen sene kasımda gıdenler.onlarla bız 6 ay gecırdık her gun bırıbıırmıze destek olduk sonra onlar bıtırdı bak ben hala devam edıyorum dusun artık.onlardan bazıları evlendı bıle.yakın zmnda haberlerını aldım kımı nısanlı kımı evlı cok guzel haberler bunlar.sızlerınde oyle olucak :16:

Back
X