355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

:72::nazar:KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU:72::nazar:

:16:353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ:16:

:46:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:46:

qizem7 -> Şafak 38 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 68 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:51:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ:51:

:10:ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ:10:

bonsai -> Şafak 149 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 149 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 149 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 149 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 149 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 159 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

yasemnn -> Şafak 147 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

:6::ssz:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:53::53:

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> 324 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

:5:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:5:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :kkk::72::nazar::72::16::16::16::16:

ya inanamıyorum i-na-na-mı-yo-ruuummm :52::52::52::52: biz burda 167 leri gördük yaa 167 ne demek.. şimdi ise 149 yazıyor:52::52::52: Allahım evet çok özlüyoruz zorlanıyoruz evet ama yinede çok şükür be zaman öyle böyle geçiyorrr :32::32::32:

Merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisiniz takvimden bi gün daha eksilmesine az kaldı :)
Öncelikle yazdıklarınızı okudu ve gercekten evliyken esimin askere gitmesi kadar zor bir durum yokmus cok zor ev size dar geliyor alısamıyosunuz ama alısmayada calısamıyosunuz cunku ALISMALIYIZ...

Bende esime hazırladıgım sürprizleri söyleyeyim size Öncelikle 17 kasım dogum gunuydu ona dair güzel bi yazı yazdım , birlikteliğimizin 1.yılına dair bir yazı yazdım ve tabiki en büyük hayalimiz olan Allahın da izniyle askerden geldikten sonraki bebek hayalimiz en güzel sürprizim bu aslında bebegimin agzından babasına mektup kendim yazdım okurken duygulandım :) umarım oda cok begenecektir...

ne güzeel dusunmssn sen maşallah cnm bnm cok begenr cook :emir_bebek::nazar:

canım benim hoşgeldinn geel hepimiz aynı yolun yolcusuyuz :))) evet çok zor bizde günlerdir bunu tartışıyoruz bak 355. sayfa tartıştık ama yok olmuyor bi çözümünü bulamadık o yüzden sende bizdensin geelll :29::29::29:

valla bi çaresi yok bunun ya beklicez ama sanki geçmiyo günler ya.eşim kayseri 1. komando tugayında hava indirmede bide kısa dönem olmasına rağmen canlarını çıkarıyo tsk :( onun moralini yüksek tutmak için söylemediğim yalan kalmadı desem yeridir.off offf tsk ayırdın bizi sevdiceklerimizden :((

ne güzeel dusunmssn sen maşallah cnm bnm cok begenr cook :emir_bebek::nazar:

insallahh canım benimm insallah :):16::16::16: esimle benzer yanlarımız cok hediyeler felan pek umurumuzda olmaz bizim hep yazılar yazmak her yazıyı anı olarak bırakmak istemisizdir.. nisanlılık süremiz boyunca ben ve o birer defter aldık kendimize hergünümüzü özetledik yazdık aksam telefonda knstugumuzda o bana yazısını ben ona yazımı okuyordum..suan duruyorlar ve okudukca anlıyosunki zaman su gibi geciyor ve biz farkında degiliz evlilik hazırlıklarımızı yazıyorduk simdi evliyiz bebegimize dair yazı yazıyorum...hayattt ! :))

Merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisiniz takvimden bi gün daha eksilmesine az kaldı :)
Öncelikle yazdıklarınızı okudum ve gercekten evliyken esimin askere gitmesi kadar zor bir durum yokmus cok zor ev size dar geliyor alısamıyosunuz ama alısmayada calısamıyosunuz cunku ALISMALIYIM...

Bende esime hazırladıgım sürprizleri söyleyeyim size Öncelikle 17 kasım dogum gunuydu ona dair güzel bi yazı yazdım , birlikteliğimizin 1.yılına dair bir yazı yazdım ve tabiki en büyük hayalimiz olan Allahın da izniyle askerden geldikten sonraki bebek hayalimiz en güzel sürprizim bu aslında bebegimin agzından babasına mektup kendim yazdım okurken duygulandım :) umarım oda cok begenecektir...

canım benim ne kadar güzel düşünmüşsün maşallah diyelim eminim eşin çok duygulanacak bi o kadarda mutlu olacaktır :16:

cıdden sabır verdı rabbim yoksa parcalıycaktım onu!!!kaynanam dıo zaten gozunden ates cıktı nasıl bakıstır o oyle dıe:15:saldırmadıgıma dua etsın dedım:1:

off bı gelse coook ısımız varrr daha evımıze tasıncaz tedavıler falan ohooooo ne cok ısım var yahu:ssz:

gelince baya bi işin varmış canım tedavi derken umarım ciddi bi sağlık sorununuz yoktur :26: bizimde gelince çok işimiz var evlenicez daha :9::9::9::9::9:

valla bi çaresi yok bunun ya beklicez ama sanki geçmiyo günler ya.eşim kayseri 1. komando tugayında hava indirmede bide kısa dönem olmasına rağmen canlarını çıkarıyo tsk :( onun moralini yüksek tutmak için söylemediğim yalan kalmadı desem yeridir.off offf tsk ayırdın bizi sevdiceklerimizden :((

aynen aynen sorma askerin morali iyi olsun diye işte çıldırdığım anlarda arıyo bazen anında değiştiriyorum ruh halimii olsun tatlım TSk 5 ay sevdiğimizi bizden ama biz TSK dan bi ömür boyu geri vermemek adına alıcaz askerlerimizi :)))

şu şafak panosuna benide ekleyin acemi burdur usta kırıkkale
şimdi daha iyiyim kızlar hayat devam ediyor işin stresi yoğunluğu düşünmeme aklıma gelmesine bile fırsat vermiyor.
iyimi kötümü bilmiyorum sanırım askerlik kocama zor geçiyor

şu şafak panosuna benide ekleyin acemi burdur usta kırıkkale
şimdi daha iyiyim kızlar hayat devam ediyor işin stresi yoğunluğu düşünmeme aklıma gelmesine bile fırsat vermiyor.
iyimi kötümü bilmiyorum sanırım askerlik kocama zor geçiyor

Şafakmatiğiniz çok güzel olmuş :16: Ellerine sağlık bebeğimm :81:

eklerim cnm..

sağol bebegmmm

OY KIZLAR ASKERİNİ KIBRIS GİRNEYE YOLLIYANLAR DUYUN BENİİİİİİİİİ :D:14:

moraliin nasl tatlımmmmmmmmmmm:26:

Kalbim boşlukta gibi sanki, üzgün, kırgın ama bir tarafım da gülmek için sebep arar gibi. Ama gün geçtikçe daha da üzüntüm artıyor. Göz yaşı eksikliği var bende. Şu ara göz yaşım kalmadı, suni göz yaşı damlaları kullanıyorum :50:

Back
X