355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ben saf sarisin lazer bana olmuyo omur boyu agdaciya devam :)
Burdur a gidecek arkadas var bizden ama sanirim o kalabalikta gorup tanisma imknim olmaz

ohhh evin en son çocuğuuu kazan dibi pek bi kıymetli olurmuş :)) aman napalımm bakıma sardım bu ara bende saç bakımı falan şampuanımı değiştirdim de onu bi sorayım dedim sizlere

aaa bu haber çok güzeeelll bak işte gün doğmadan neler doğuyo görüyomusun herşeyde bir hayır oluyoo :34:
Evet canım gitmiş kadar olmasa da hiç yoktan iyidir sen ne yaptın gidecek misin

ya bende çok memnun kalmamıştım doğrusu şampuandan :( etkisini bir anda hiç bir ürün göstermiyo hepsa zamanla belli ediyo ben serumda morfose aldım daha 4 5 kez kullandım ama memnun kaldım şimdiden saç uçlarım yumuşadı sanki :)

ayy yapma dur sende korkutma beniii dökülürse birde naparım benn kızlarr içinizde kullananan yok muuu sizde bi iki bişeyler deyin :18:
Ben saf sarisin lazer bana olmuyo omur boyu agdaciya devam :)
Burdur a gidecek arkadas var bizden ama sanirim o kalabalikta gorup tanisma imknim olmaz

annem gibisin anlaşılan sarışınlarda tüyler ayva tüyü oluyoo :9:

Evet canım gitmiş kadar olmasa da hiç yoktan iyidir sen ne yaptın gidecek misin

gidicem tatlım allah nasip kısmet ederse bi aksilik çıkmazsa inşallah

ayy yapma dur sende korkutma beniii dökülürse birde naparım benn kızlarr içinizde kullananan yok muuu sizde bi iki bişeyler deyin :18:

annem gibisin anlaşılan sarışınlarda tüyler ayva tüyü oluyoo :9:

gidicem tatlım allah nasip kısmet ederse bi aksilik çıkmazsa inşallah
Inşallah bi aksilik çıkmaz canım

Muhabbetiniz bol olsun
Sevgilisiyle barisan arkadass cok sevindim daha yeniyiz isimleri aklikda tutamiyorum
Bu yemek isi cok kotu hic belli olmuyo iste kaynim en iyi yemekleri yiyerek askerlik yapti
Kocam aradi bugun balik cikmis cigmis cope atmislar ac kaldik dedi :(
Ben butun gun disaridaydim kuafire gittim kas biyik allah ne verdiyse :)
Haftaya buyuk bulusma icin misler gibi oldum tam kuaforde aradi dedim aylik bakim yapiyorum birsey demedi beni cok ozlemis
Dogum gunu icin mektup yazmistim daha yeni almis kargoda ustune etiket basmislar birligi yazilmamis beklihormus icine zarf ve kagit koymustum komutan sormus kimden diye esimden demis okumamis mektubu sasirdim kagitlari gorunce cevap bekleyenin var galiba yaz gonder demis :))))

Zahter benim sevgilimde burdurda alabalık çıkmış oda yiyememiş :(

Back
X