355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

arar bebegım arar.benımkıde en fazla 3 gun dayanıodu arayordu merak edıp benı ... ask boyle bırsey.tum kızgınlıkları bır kenara atmak gerekıyor bazen.. yoksa ılıskı yurur mu ?? alttan al hatanı anladgını bundna snra dıkkat etcenı soyle hıc bsycık klmaz :34:

Arayacakda elbette ama insan çok tuhaf oluyo arasında direk özür dilicem zaten of tam yanına gidecekken aramız bozuk olmasın :)

valla bsy yapmadan gun bıtıo anlmadım nasıl ıs.o glncede boyle olmaz ıns

valla bence gelince de böyle olsun yuvamızı kuracağımız güne yaklaşalımm ama yuvamızda vakit böyle hızlı geçmesinnnnn çok mu şey istiyorum :16::9:

off pinhani nin sarkıları benı cok duygulandırıo.aldım basa tekrar tekrar dınlıyorum..

yalnız bu şarkı sanki tam bizler için yazılmış, sözleri çok anlamlı değil mi?

1 bucuk ıkı ay oncesınden alın bıletlerı tarıhı kesınlestırıp canlar.yoksa phalı olur

tatlım aynen erkenden al biletlerii ben bi havayolunda çalışıyorum geçenlerde gördüm umarım reklama girmez pegasus kıbrıs biletleri baya uygundu bence şimdiden al bi bak derim :34:

1 bucuk ıkı ay oncesınden alın bıletlerı tarıhı kesınlestırıp canlar.yoksa phalı olur

Izin alamama durumları olmaz değil mi ? Ben şimdiden almak istiyorum Ocak ayı için ama bir yandan da diyorum gsin yerleşsin bir. Duruma göre alayım bileti ? Bir aksilik olur mu alsam şimdiden ?

yok yok bsy olmaz.benmde tam gıder ayak olmustu oyle.ıster ıstemez duzelıcek ASK bu ASK .)) kolay mı yol beklemek ?? sabretmek?? o kadar uzakken sevdıgıne baglı kalmak? her gecen gun daha cok sevmek? guzel gunlerın hayalını kurmaaak.. ahhh :16: :16:

Arayacakda elbette ama insan çok tuhaf oluyo arasında direk özür dilicem zaten of tam yanına gidecekken aramız bozuk olmasın :)

aynen bende bunu ıstıyorum.Sıcacık yuvamızda bır omur guzel ve sındıre sındıre gecsın.ona her ne kadar doyamasamda zaman cabuk gecmesınnn..

hemde cok anlamlı..5. ye dınlıyorum ...
valla bence gelince de böyle olsun yuvamızı kuracağımız güne yaklaşalımm ama yuvamızda vakit böyle hızlı geçmesinnnnn çok mu şey istiyorum :16::9:

yalnız bu şarkı sanki tam bizler için yazılmış, sözleri çok anlamlı değil mi?

okdar yoldan gelıceksın oyle bısy cok zor.cok ekstrem bsy olması lazm.bende kac kere gttım her defasında cıktı 2 gunde ust uste.sızınkıde cıkar.cumartesı sabah erkenden gıt bır gece kal.pazar aksam don.ben oyle ypmıstım .)
Izin alamama durumları olmaz değil mi ? Ben şimdiden almak istiyorum Ocak ayı için ama bir yandan da diyorum gsin yerleşsin bir. Duruma göre alayım bileti ? Bir aksilik olur mu alsam şimdiden ?

yok yok bsy olmaz.benmde tam gıder ayak olmustu oyle.ıster ıstemez duzelıcek ASK bu ASK .)) kolay mı yol beklemek ?? sabretmek?? o kadar uzakken sevdıgıne baglı kalmak? her gecen gun daha cok sevmek? guzel gunlerın hayalını kurmaaak.. ahhh :16: :16:

ahaha sen aşk böcüğüü olmuşsun kuzum yaa ne güzel :)

benım 38 daha da yok SON :16: :1: daha almıcam bılet falan yeter artık kıbrıs kıbrıs.onun donus bıletı kaldı bı tek.oda hala bellı deıl bakalım...

tatlım aynen erkenden al biletlerii ben bi havayolunda çalışıyorum geçenlerde gördüm umarım reklama girmez pegasus kıbrıs biletleri baya uygundu bence şimdiden al bi bak derim :34:

hosgeldınn bebeıımm.ben suan ya sen olmasaydını dınleyıp duygusala bagladım .// sen naptn

hoşbulduk bebeğim o şarkıya takılıp bi ara bende bağlamıştım duygusala şimdide FERHAT GÖÇER - SARIL BANA 2013 - YouTube bu şarkıya taktım :9::9::9::9: nabiim askerimle konuştum işte kameradan biliyorsun baya bi limoniydik aslında dün falanda baya bi kavga ettik şükür ki bugün tam olarak yeni düzeldik :31:
sen nasılsın nbysn cnm aradımı askerin???

valla oyle oldu.bu hasretlık duygusal benı daha da bı duygusal yptı.sarkıda acık koptum gıttım :1:

Valla en güzelii :) ben bu hafta bi kavusayım bi kere göreyimdee başka bişey istemiyorum. ama ordada onu bırakıp gelcez ya onun acısı çöktüü :5:

aradı dun evet.dagdaymıs 4 gundur.denetım varmıs.heryerım mosmor ezıldı heryerım dıyor.sesı cıkmıyordu zaten.annesılde snır ettı dun baya moralı bzktu.. hayırlısıyla bıtseydı su 38 gun yetti artık.yaşlandım uzulmekten.ıyı barı suan sorun yok dmı??
hoşbulduk bebeğim o şarkıya takılıp bi ara bende bağlamıştım duygusala şimdide FERHAT GÖÇER - SARIL BANA 2013 - YouTube bu şarkıya taktım :9::9::9::9: nabiim askerimle konuştum işte kameradan biliyorsun baya bi limoniydik aslında dün falanda baya bi kavga ettik şükür ki bugün tam olarak yeni düzeldik :31:
sen nasılsın nbysn cnm aradımı askerin???

Back
X