355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

dusunme onları smdı.bı sekılde gecıcek zaman boyle dusun.tadını cıkar ona sarılmanın.kokusunu ıcıne cekk.ben oyle yapmstım :16:
Valla en güzelii :) ben bu hafta bi kavusayım bi kere göreyimdee başka bişey istemiyorum. ama ordada onu bırakıp gelcez ya onun acısı çöktüü :5:

aradı dun evet.dagdaymıs 4 gundur.denetım varmıs.heryerım mosmor ezıldı heryerım dıyor.sesı cıkmıyordu zaten.annesılde snır ettı dun baya moralı bzktu.. hayırlısıyla bıtseydı su 38 gun yetti artık.yaşlandım uzulmekten.ıyı barı suan sorun yok dmı??

hııımmm ii bari sesini duymuşun en azından kötü olmuş annesinin sinir etmesi inş geçicek cnm bugünler sık dişini :31:
bugün konuyu sonsuza dek kapatma kararı aldık o derece yani ama dün kavga falan ettin sonra gece tam 1 saat boyunca oturdum düşüncelerimi ve kendimi anlattım anladı hak verdi silkelendi ve kendine geldi ama cidden bi ara bitiyo sandık şükür toparladık :31::31:

Emine nickki arkadas esin kacinci abur boluk benimki tanismak istemis merak etti canim
Teyzemin eltisi gormeye gitmis kocami resim cekmis aksam atacakmisbekliyorum

dusunme onları smdı.bı sekılde gecıcek zaman boyle dusun.tadını cıkar ona sarılmanın.kokusunu ıcıne cekk.ben oyle yapmstım :16:

Ay çıkarmazmıyımm zaten burnumda tütüyoo allahım bari 3 gün bile olsa sarılıcam öpebileceğim işte bunada şükür.. Ne güzel senin yerinde olmak vardıı :)

:72::nazar:KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU:72::nazar:

:16:353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ:16:

:46:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:46:

qizem7 -> Şafak 37 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 67-> Usta birliği İStanbul - Kartal

:51:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ:51:

:10:ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ:10:

askbiziz42 Şafak 148 -> Acemi Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak 148 -> Gemlik

buseizmir Şafak 148 -> Acemi Usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 148 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 148 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 148 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 148 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 148 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

Konya17 -> Şafak 148 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 148 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 148 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 148 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 158 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

seRperiM -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisada jandarma er usta birliği manisa alaşehir

uzramm -> Şafak 148 -> Acemi birliği * Usta birliği *

yasemnn -> Şafak 146 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

:6::ssz:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:53::53:

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> 348 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

:5:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:5:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :kkk::72::nazar::72::16::16::16::16:

içtima vaktimizzzz :21::21::51:

gercektınnmıı.ay nasıl sevındım smdı bılemezsın.ohh be sonunda kapandı yanı o konu.aferın ona akıllı olsun :1: artık onunuze bakablırsınız rhtca :16:
hııımmm ii bari sesini duymuşun en azından kötü olmuş annesinin sinir etmesi inş geçicek cnm bugünler sık dişini :31:
bugün konuyu sonsuza dek kapatma kararı aldık o derece yani ama dün kavga falan ettin sonra gece tam 1 saat boyunca oturdum düşüncelerimi ve kendimi anlattım anladı hak verdi silkelendi ve kendine geldi ama cidden bi ara bitiyo sandık şükür toparladık :31::31:

ınsallah sızde benım safagımı gorup daha sonrada safak dogan gunes dıyeceksınız.bu gunlerı okadar ck bekledımkı.buraya gırdıgımde bıten arkadsları goruyordum bende dıyordum bende ınsallah o gunlerı gorurum.zaman gecıyormus.... bundan sonra kesın daha cabuk gecıcek o geldıkten sonra.mutluyken hep oyle olur.Allah hepimize saglıklı ve huzurlu ömürler hayatlar versin.Gönlümüze göre yaşayalım hayatı.Kötülükler uzak olsun bizden.. :16:

Ay çıkarmazmıyımm zaten burnumda tütüyoo allahım bari 3 gün bile olsa sarılıcam öpebileceğim işte bunada şükür.. Ne güzel senin yerinde olmak vardıı :)

içtima vaktimizzzz :21::21::51:

:72::nazar:KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU:72::nazar:

:16:353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ:16:

:46:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:46:

qizem7 -> Şafak 38 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 68 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:51:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ:51:

:10:ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ:10:

bonsai -> Şafak 149 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 149 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 149 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 149 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 149 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 159 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

yasemnn -> Şafak 147 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

:6::ssz:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:53::53:

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> 324 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

:5:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:5:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :kkk::72::nazar::72::16::16::16::16:

burdaaaaaaaaaa :9::9::9:

gercektınnmıı.ay nasıl sevındım smdı bılemezsın.ohh be sonunda kapandı yanı o konu.aferın ona akıllı olsun :1: artık onunuze bakablırsınız rhtca :16:

aynen öyle tatlım bende çok rahatladım bi ara bitecek diye öle korktum ki allahtan toparladık ama haliyle zor günler geçirdiimizden biraz hüzünlüyüm o da geçer bi kaç güne sanırım :31::31: artık rahatça önümüze bakabilirizzz :16:

yaşasın mutluluk yasasın huzur yasasıınn aşkk ozmn :16:
aynen öyle tatlım bende çok rahatladım bi ara bitecek diye öle korktum ki allahtan toparladık ama haliyle zor günler geçirdiimizden biraz hüzünlüyüm o da geçer bi kaç güne sanırım :31::31: artık rahatça önümüze bakabilirizzz :16:

ınsallah sızde benım safagımı gorup daha sonrada safak dogan gunes dıyeceksınız.bu gunlerı okadar ck bekledımkı.buraya gırdıgımde bıten arkadsları goruyordum bende dıyordum bende ınsallah o gunlerı gorurum.zaman gecıyormus.... bundan sonra kesın daha cabuk gecıcek o geldıkten sonra.mutluyken hep oyle olur.Allah hepimize saglıklı ve huzurlu ömürler hayatlar versin.Gönlümüze göre yaşayalım hayatı.Kötülükler uzak olsun bizden.. :16:

İnş canım inş.. Ne kadar geçer mi densede geçiyo be bugün bile bitti. allahın izniyle bu günlerde bitecek.Evlendiğimizde 1 yılı vardı gitmesine 1 yıl nasıl geçti hiç anlamadık kii dün gibi gideli 21 gün oluyo geçmese gibi dursada buda böyle bitecek bi 9 gün sonra 1 ay olucak kaldı 11 ayımız :))

kızlar yemın torenınde boyle oluyor ıste .)) vıdeo koycaktım ama cok buyuk geldıgı ıcın koyamadım .(( gene eskılere dondum cok gururlandmm

$DSCF5398.webp$DSCF5385.webp

okdar yoldan gelıceksın oyle bısy cok zor.cok ekstrem bsy olması lazm.bende kac kere gttım her defasında cıktı 2 gunde ust uste.sızınkıde cıkar.cumartesı sabah erkenden gıt bır gece kal.pazar aksam don.ben oyle ypmıstım .)

Cuma akşamda da gidebilrim aslında. Cuma akşam gitsem nasıl olur? Çıkabilir mi?

evcı mı cıkarcaksın sen? aksam orda olursan gunden kaybetmıs olrsn.cumada gormek ıstıosan sbhtan gıt.evcı cıkarcaksan cuma sbhtan ckar.yok haftasonu gorceksen sbh erknden orda ol.cnku cuma gıdınce gece bır gece fazladan orda kalma parası verceksın
Cuma akşamda da gidebilrim aslında. Cuma akşam gitsem nasıl olur? Çıkabilir mi?

evcı mı cıkarcaksın sen? aksam orda olursan gunden kaybetmıs olrsn.cumada gormek ıstıosan sbhtan gıt.evcı cıkarcaksan cuma sbhtan ckar.yok haftasonu gorceksen sbh erknden orda ol.cnku cuma gıdınce gece bır gece fazladan orda kalma parası verceksın

İnanamıyorum. Cuma sabahtan çıkarabiliyor muyum? Eğer öyle ise süper yaaa. Çok sevinirim bu habere.

Back
X