355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

evcı mı cıkarcaksın sen? aksam orda olursan gunden kaybetmıs olrsn.cumada gormek ıstıosan sbhtan gıt.evcı cıkarcaksan cuma sbhtan ckar.yok haftasonu gorceksen sbh erknden orda ol.cnku cuma gıdınce gece bır gece fazladan orda kalma parası verceksın

Buarada evet evci çıkaracağım.

.)) cek cek ben cekıcem dıye ortalıgı yıktım ya.bızım o donem cok kalabalıktı.sabahın köru mıllet donuyor heerkes oturma yerınde deılde askerlerın gecıcegı yerde durmus yolun ortasında fotograf cekıyor.bı bagırmısım mıllete napıyosunuz bız burda goremıyoruz dıye.rezıllıktı resmen ya.herkes koltukların ustune cıkmıs foto cekıo falan.benım askerım bıde atışta derece yapmıstı bıde erken teslım oldugu ıcın ona belge verılcektı.her donem bır bolukten 1 kısıye verılır bu.o yuzden en onde olup foto cekmem lazımdı benım.itişe kakışa cektım cokda guzel oldu .)) bak onuda gosteryım.bı yandan cekıp bı yandan aglıyorudum ama :1: :1:

$DSCF5403.webp$DSCF5413.webp

Allahım çok duygulandım ya :) Bende gidince heranını çekcem allah herkese nasip etsin :)

eşi oldugun ıcın evcı cıkarman rht olur yanı.bız 4 gun cıkardık.2 gun evcıden vermıstı 2 gun ızınden gercı bızımkı farklıydı ama onu sorması lazım.3. gunu evcı verırlermı dıye.gercı cuma sabhtan cıksa 2 gece olcak.pazar aksam teslım olur 5 te
İnanamıyorum. Cuma sabahtan çıkarabiliyor muyum? Eğer öyle ise süper yaaa. Çok sevinirim bu habere.

.)) cek cek ben cekıcem dıye ortalıgı yıktım ya.bızım o donem cok kalabalıktı.sabahın köru mıllet donuyor heerkes oturma yerınde deılde askerlerın gecıcegı yerde durmus yolun ortasında fotograf cekıyor.bı bagırmısım mıllete napıyosunuz bız burda goremıyoruz dıye.rezıllıktı resmen ya.herkes koltukların ustune cıkmıs foto cekıo falan.benım askerım bıde atışta derece yapmıstı bıde erken teslım oldugu ıcın ona belge verılcektı.her donem bır bolukten 1 kısıye verılır bu.o yuzden en onde olup foto cekmem lazımdı benım.itişe kakışa cektım cokda guzel oldu .)) bak onuda gosteryım.bı yandan cekıp bı yandan aglıyorudum ama :1: :1:

Eki Görüntüle 871404 Eki Görüntüle 871405

Çok güzel olmuş yaaa. Yemin töreninde herkes yerinden mi izliyor. Yoksa kalkıp daha yaklaşabiliyor musun askerlere doğru?

Eki Görüntüle 871404 Eki Görüntüle 871405

Ahaha olay olmuşş benimkide dedi atışta derece yaptım diye aa onadamı belge verilcekkk :) Allahımm çok merak ediyorum yaa.

valla bızımkı cok komıktı.normalde stadyum gıbı koltuklar vardır.askerınn hangı tarafta hangı tabur handı bolukte olcanı bılırsen ona gore karsısına oturursun.ama herkes bırbırıne benzer o yuzden gormen ımkansız :1: ama bızım ozmn okdar kalabalıktıkı mıllet otrcak yer bulamayıp koltukların onunde ayakta durdu kımısı comdu falan.sonra yuruyus oluyor marş ıle.ozmn askerler boluk boluk tabur tabur gorucuye cıkar gıbı yuruyorlar :1: :1: ozmn askerını yakında gorebılıyorsun asagıya ınmıstık bız hemen yanımdan gectı seslendım hatta.bazıları oglummmm burdayım dıe bagryodu komedı ya dokunan da olmustu ama yasak yanı.zaten askerler bır cızgı var bayragı falan gormek zorundalar yuruyuslerını sasırıyorlar oyle kalabalık olunca.bıde heyecan oluyor tabi ...

Çok güzel olmuş yaaa. Yemin töreninde herkes yerinden mi izliyor. Yoksa kalkıp daha yaklaşabiliyor musun askerlere doğru?

valla bızımkı cok komıktı.normalde stadyum gıbı koltuklar vardır.askerınn hangı tarafta hangı tabur handı bolukte olcanı bılırsen ona gore karsısına oturursun.ama herkes bırbırıne benzer o yuzden gormen ımkansız :1: ama bızım ozmn okdar kalabalıktıkı mıllet otrcak yer bulamayıp koltukların onunde ayakta durdu kımısı comdu falan.sonra yuruyus oluyor marş ıle.ozmn askerler boluk boluk tabur tabur gorucuye cıkar gıbı yuruyorlar :1: :1: ozmn askerını yakında gorebılıyorsun asagıya ınmıstık bız hemen yanımdan gectı seslendım hatta.bazıları oglummmm burdayım dıe bagryodu komedı ya dokunan da olmustu ama yasak yanı.zaten askerler bır cızgı var bayragı falan gormek zorundalar yuruyuslerını sasırıyorlar oyle kalabalık olunca.bıde heyecan oluyor tabi ...

Offf çok merak ediyorum ya. Gelsin artık cuma günü.

ona soylerler canım zaten sna verılecek kutuge adın cakılcak dıye.ama bır kısı olur genelde secerler ondan bılemedım smdı.o kutuk orda durur sonsuza kadar.her donem çakan kısı adını cakar oraya.Cok duygulanmıstım bende ah ah
Ahaha olay olmuşş benimkide dedi atışta derece yaptım diye aa onadamı belge verilcekkk :) Allahımm çok merak ediyorum yaa.

ona soylerler canım zaten sna verılecek kutuge adın cakılcak dıye.ama bır kısı olur genelde secerler ondan bılemedım smdı.o kutuk orda durur sonsuza kadar.her donem çakan kısı adını cakar oraya.Cok duygulanmıstım bende ah ah

bakalım gidip görücez artıkk :)

Askerinize soyleyin onlarin nerde duracagi filan belirli kaynim bize soyledu hep oraya baktik biz ama son anda degismis goremedik
Benim adim silinmis safakmatikten :(
Kocam borek isredi ama sogur burdan goturunce ne yapsam bilemedim
Burdur da bes bin asker var herkesin iki kisi gelse on bin kisi olacak komutanlar soyleyin kalabalik olmasin almayiz diyirlarmis
Ne yapacagiz bilmem

anlıyamıyorum kızlar... ben onca şeyi alttan alırken onun için ne çok fedakarlıklar yaparken onun çok alakasız bi konudan bana trip atması zoruma gidiyo.... bu askerlik gerçekten çok sabır istiyo hele bekleyenlere daha çok sabır çünkü gerçekten değişiyolar istemsizde olsa ve sabretmek alttan almak bize düşüyo yoruldummmmm.............................. :50:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

qizem7 -> Şafak 38 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 68 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 148 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak 149 -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak 148 -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 149 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 149 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 149 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 149 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 159 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

yasemnn -> Şafak 147 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

uzramm -> 148 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 148 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 348 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak344 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

Kızlar Eger şafaklarında hata olan varsa baksın özelden msj atsın :) 00.00 'da duzeltirimm herkese askerlerinin birkez daha sesinii duyarakk akşamlarını geçirmelerini diliyorm :16::54:

Son düzenleme:
Back
X