355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bu arada kitap göndericem bende ona burdada göndermek isteyenler var bir kaç gündür araştırıyorum bakın bunları buldum :)

buz kapanı-gleen meade
saplantı-jenniderl armentrout
panik-sherlock holmes
ölümcül virüs-tess gerritsen
beyoğlunun en güzel abisi-ahmet ümit
rüyalar-daniela secardoti

bunlar birini içinizde okuyan varmı :40:
bu kitaplar gerilim kitapları :)) sevgilim öyle kitaplardan hoşlandığı için bu seçimleri yaptım nasılllar hanigisinin olacağına dair bi fikrim yok yardımcı olun hatta bilidğiniz yada okuduğunuzz başka kitap varmııı cankızlarımmm :17:

bu arada kitap göndericem bende ona burdada göndermek isteyenler var bir kaç gündür araştırıyorum bakın bunları buldum :)

buz kapanı-gleen meade
panik-sherlock holmes

bu kitaplar gerilim kitapları :)) sevgilim öyle kitaplardan hoşlandığı için bu seçimleri yaptım nasılllar hanigisinin olacağına dair bi fikrim yok yardımcı olun hatta bilidğiniz yada okuduğunuzz başka kitap varmııı cankızlarımmm :17:

bebde kitap alcam hala dusunyrm ne alsam die arasn istedgn varmi kitap dcm :D

Kız kardeşimin eski erkek arkadaşı da askere gitti, yalnız nereye gittiğini bilmiyoruz sessiz sedasız gitmiş. :24:
Çılgınlığını askerde de korumuş, yatakhane de ağzı iki karış açık ranzalara iki elini koymuş bir resmi profil resmi yapmış..
Nasıl koydu onu hiç anlamadım valla?
Hadi ziyaretine gittiler diyelim?
Yatakhaneye kadar girebileceklerini zannetmiyorum o resmi çekebilmek için?
:44:

cnm bi arkdsta askerde oda kalkip
yatakhanede cekilmss bazilari ixerye telefn sokuyo ya ondn cekilmistr
ya

buz kapanı-gleen meade
panik-sherlock holmes

Canım Ahmet Ümit hayranıyım, bu kitabını okumadım ama alıcam en kısa zamanda, eminim ki bu kitabı da güzeldir :16:

bebde kitap alcam hala dusunyrm ne alsam die arasn istedgn varmi kitap dcm :D

bizim derdimize bakkk yaww :))) biz askere gitsekk napardı acaba onlarr :))) gerçi benim sevgilim erkek sineğin bile olmadığı biryerde benim olduğum bilmesi çok hoşuna giderdi :)) hep orda kal evlenene kadar derdi hatta :52: :9::9::9::9::9:

benimki aradi anfide oturylrms yagmr yagms smdi azaldi cikarirlar heraldi dedii bilgnze manisa merkezlilerrr :)))

Bu sabah aramış benimkisi ama duymamıştım, Allah'a şükür biraz önce aradı konuştuk :16: Yemekleri çok iyiymiş, bugün tavuk haşlama, pilav, salata ve tatlı vermişler :16::16::16: İnş. bugün tüm askerlerimiz için güzel bir gün olur. :16:

canım benim benim aklımda o var yorumlar çok güzel kitap hakkında :))

Ahmet Ümit'in dili yalın, betimlemeleri çok güzel :16: Bende aşkıma göndermeyi düşünüyorum, sevgili kitabı da yapıcam birde mektup yazarım diyorum, hoşuna gider :16:

Bu sabah aramış benimkisi ama duymamıştım, Allah'a şükür biraz önce aradı konuştuk :16: Yemekleri çok iyiymiş, bugün tavuk haşlama, pilav, salata ve tatlı vermişler :16::16::16: İnş. bugün tüm askerlerimiz için güzel bir gün olur. :16:

ayy ne güzelll yaaa bizimkilee sürekli nohut kuru fasulye bilmem ne veriyolar çok üzülüyorumm

ayy ne güzelll yaaa bizimkilee sürekli nohut kuru fasulye bilmem ne veriyolar çok üzülüyorumm

Bende üzülüyorum canım benim.:50: tüm askerlerin yemekleri çok kaliteli ve güzel olmalı, onlar vatanımızı koruyorlar. Allah hepsinin yardımcısı olsun :26:

onere bilcegnn bi kitap varmi :) her tur olur :D

Bebeğim bence Ahmet Ümit'in kitapları çok güzel onlar arasında seçim yapmanı isterim. Olaylar çok güzel ilerliyor ve ters köşe oluyorsun. Mesela kitapta kilit noktası var sen kesin bu yaptı diyorsun bir bakıyorsun kitapta olayları anlatan kişi yani sen katil çıkıyorsun, beni çok etkiler her zaman Ahmet Ümit :16: Ahmet Ümit - Beyoğlu rapsodisi, Sis ve gece yi okudum çok güzeldi Tavsiye ederim. Aşk köpekliktir vardı birde okuyamadım tam, kuzenim aldı o beğenmiş ama. Beyoğlunun En güzel abisi içinde güzel yorumlar var ben şimdi onu alıcam :34:

Son düzenleme:
bakalım kısmetse bu cuma yanındayız yemin törenine gidiyoruz :72:

2 gün bizimle kalıp pazartesi günü kıbrısa gidicek :5:

bende eşimi askere yollayanlardanım hemde 2,5 yaşında kızımla beraber bekledik.kısa dönem yapması teselli olsada o beş bucuk ay beş sene gibi geçti.yemin törenine gittiğimizde babasını tanımadı taki sivil giyinene kadar o kadar duygulandık ve aglaştıkki çok zor arkadaşlar inanın ama geçiyo belki deliyo da geçiyo ama eninde sonunda bitiyo ve askerim evine dönüyo herkese hayırlı teskereler:5::5::5::5:

Back
X