355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bende eşimi askere yollayanlardanım hemde 2,5 yaşında kızımla beraber bekledik.kısa dönem yapması teselli olsada o beş bucuk ay beş sene gibi geçti.yemin törenine gittiğimizde babasını tanımadı taki sivil giyinene kadar o kadar duygulandık ve aglaştıkki çok zor arkadaşlar inanın ama geçiyo belki deliyo da geçiyo ama eninde sonunda bitiyo ve askerim evine dönüyo herkese hayırlı teskereler:5::5::5::5:

Senin için çok daha zordur, empati yaptım bir an, duramazdım. Sağol canım benim, Allah birdaha ayırmasın inş. sizi, ömür boyu mutlu bir aileniz olsun :43:

Bebeğim bence Ahmet Ümit'in kitapları çok güzel onlar arasında seçim yapmanı isterim. Olaylar çok güzel ilerliyor ve ters köşe oluyorsun. Mesela kitapta kilit noktası var sen kesin bu yaptı diyorsun bir bakıyorsun kitapta olayları anlatan kişi yani sen katil çıkıyorsun, beni çok etkiler her zaman Ahmet Ümit :16: Ahmet Ümit - İstanbul rapsodisi, Sis ve gece yi okudum çok güzeldi Tavsiye ederim. Aşk köpekliktir vardı birde okuyamadım tam, kuzenim aldı o beğenmiş ama. Beyoğlunun En güzel abisi içinde güzel yorumlar var ben şimdi onu alıcam :34:

bakalım kısmetse bu cuma yanındayız yemin törenine gidiyoruz :72:

2 gün bizimle kalıp pazartesi günü kıbrısa gidicek :5:

bi arastiraymm bebegmm sagoll :*

heoimz oyle 1,5 gun kalip bnmkide 3. gunu gdckk

bi arastiraymm bebegmm sagoll :*

heoimz oyle 1,5 gun kalip bnmkide 3. gunu gdckk

Canım Ahmet Ümit- Beyoğlu Rapsodisi kesinlikle tavsiyemdir.. Uçurtma Avcıları da okumasam da ailemden herkes okudu ve dillerinden düşüremediler.. Hatta bende yakın zamanda başlayacağım.. Harika bir kitap olduğunu duydum..

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

qizem7 -> Şafak 37 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 67 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 147 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak 148 -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak 147 -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 147 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 147 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 147 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 147 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak 147 -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 147 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 158 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> 147 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak 145 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 148 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 347 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak343 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak 351 -> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

içtimaa vaktiiiiiiiii:emir_bebek::nazar:

Canım Ahmet Ümit- Beyoğlu Rapsodisi kesinlikle tavsiyemdir.. Uçurtma Avcıları da okumasam da ailemden herkes okudu ve dillerinden düşüremediler.. Hatta bende yakın zamanda başlayacağım.. Harika bir kitap olduğunu duydum..

ucurtma avcılarını bende cok duydumm onu mu alsam acaba :44::44::44:

amiin canımm.yalnız bızım orası oyle dıye sızın orasıda oyle olcak dıye bsy yok.belkı komutanlar daha ıyıdır :34:kısa donem oldugu ııcınde cok sıkıntı cekmeyeblır bılemıyorum yanı smdı.sen ıcını ferah tut guzel gecıcek hersey..
Canım çok sağ ol. Dün sızmış kalmışım valla ama iyi ki gece okumadım bu yazdıklarını yoksa uyku muyku kalmazdı.. İçim parçalandı resmen.. Halbuki nette Girne'nin rahat olduğunu okumuştum.. Bu 4 ay oldukça sıkıntılı geçecek bizler için anlaşıldı.. Resmen canlarını okuyorlar demek ki Kıbrıs'ta.. Oysa ilk duyduğumuzda ne kadar sevinmiştik kıbrıs olduğu için, rahat edeceğini düşünmüştük.. Sonra araştırdıkça zaten moralimiz bozulmuştu ama içimde hep bi umut vardı gittiğinde belki de şartlar değişmiş olur filan diyordum sonuçta araştırmalarımız hep gidip dönmüş askerler üzerindendi ama demek ki hala fazlasıyla sıkıntı var... Çok fena.. Allah yardımcıları olsun sizinkilerin de, bizimkilerin de... :43:

ala ala hc duymamıstım.kaptn oldugu ıcın farklı oluyor demk kı :S pff uzuldum smdı ya.sag salim doner sen sıkma canını ya ./
canım şimdi cuma yemin töreninden sonra yolavoya geçecek 4 hafta eğitim sonrasında kocaeli gölcüğe gidecek orası çıktı ama gemi de yurt dışına falan cıkacak işte kaptan olduğu için savaş gemisine vermişler :5:

sevgilim aradıı kısaa ve hızlı bi görüşme yaptıkkk çokda güzel şeyler söyledi hee bide rüyasında görmüş beni ama akşam anlatıcam dedi :))) seside çok iyi geliyodu yemin törenine az kaldı ya yoğun bi çalışma içindelerr :26:

Kızlar benim kitap listem şöyle :) Benim eşim hiç okumaz kitap normalde. Geçen kitap filan alsam okurmuşum burada dedi. Ben genelde kendi sevdiğim onun da okumasını istediğim en azından okuyacağını düşündüğüm kitapları tercih ettim. Geçen aradığında sordum ben ne istersin diye gelince bakarız dedi.

beyoğlu rapsodisi (cep) everest 7
bin muhteşem güneş everest 7
aynalar koridorunda aşk timaş 7
allah de ötesini bırak destek 7.2
kadını yönetme sanatı yediveren 7.5
kürkt mantolu madonna yapı kredi 7.7
evlilik psikolojisi timaş 7.7
kadın psikolojisi nesil 11
küçük prens mavi bulut 12.5
ve dağlar yankılandı everest 14
dublörün dilemması iletişim 14.5

Kızlar benim kitap listem şöyle :) Benim eşim hiç okumaz kitap normalde. Geçen kitap filan alsam okurmuşum burada dedi. Ben genelde kendi sevdiğim onun da okumasını istediğim en azından okuyacağını düşündüğüm kitapları tercih ettim. Geçen aradığında sordum ben ne istersin diye gelince bakarız dedi.

beyoğlu rapsodisi (cep) everest 7
bin muhteşem güneş everest 7
aynalar koridorunda aşk timaş 7
allah de ötesini bırak destek 7.2
kadını yönetme sanatı yediveren 7.5
kürkt mantolu madonna yapı kredi 7.7
evlilik psikolojisi timaş 7.7
kadın psikolojisi nesil 11
küçük prens mavi bulut 12.5
ve dağlar yankılandı everest 14
dublörün dilemması iletişim 14.5

cnm 7 , 7 .2 nedir ??

sevdicekleri Tekirdağ'da askerlik yapan yarenler :) yemin törenine gidiyor musunuz, gitmeyi düşünüyor musunuz?
Ben gidip gitmemekte çok kararsızım, dağıtım izni de olmayacak. Törende ne kadar süre görüşebiliriz acaba :(

Merhaba canım benimkide Tekirdağda ama usta birliği de aynı yerde olacağı için dağıtım izni vs. yok . Yemin töreni için ailesi gitsin ben daha sonra usta birliğine geçince çarşı izninde falan gider görürüm diye düşünüyorum :)

selam kızlar hepinizee benim sarım bugün daha hiç aramadııı aşı olmak için hastaneye gidicez demişti dün sanırım baya yoğunluk var bu hafta yoğun olucaz demişti provalar yapılcakmış atış falan kızlar farkındamısınız öyle böyle acemilik bitiyor.. az çok öğrendik artık askerliğin ne olduğunuuu

selam kızlar hepinizee benim sarım bugün daha hiç aramadııı aşı olmak için hastaneye gidicez demişti dün sanırım baya yoğunluk var bu hafta yoğun olucaz demişti provalar yapılcakmış atış falan kızlar farkındamısınız öyle böyle acemilik bitiyor.. az çok öğrendik artık askerliğin ne olduğunuuu

benmkıyle konuştum :49: ahh evet 4 ay 28 gün falan kaldıııııııııı :32:

Back
X