• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

yok ya artık nedendır bılmıyorum.anlasamıyoruz ndense son zamnlarda.cok kırgın hıssedıyorum kendımı.benmde hatalarım var elbet ama ıcıme kapandım resmen.benı hıc aramasa da olur yani cok kotuyum :(
Canım ya kıyamam sabrınız tükendi artık birbirimize yansıtıyorsunuz doğal olarak :(

şafak olmus İzmir ama cok mutsuzum.. hıc boyle hayal etmemıstım bu safagı...
:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

qizem7 -> Şafak 37 -> Usta birliği Kıbrıs Girne

Mystery1643 -> Şafak 65 -> Usta birliği İStanbul Kartal

asi_genc-> Şafak 36 -> Usta birliği

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 146 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak 147 -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak 146 -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 146 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 146 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 146 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

engindenizz -> Şafak 145 -> Acemi usta Birliği Kayseri talas

emine8983 -> Şafak 146 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 146 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 146 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 146 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak 146 -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak 146 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 146 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 157 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> 146 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak 144 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 147 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 346 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak342 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak 350 -> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

yaaa sabırrrrrrrr son 4 gün:43::43::43::43:

yok ya artık nedendır bılmıyorum.anlasamıyoruz ndense son zamnlarda.cok kırgın hıssedıyorum kendımı.benmde hatalarım var elbet ama ıcıme kapandım resmen.benı hıc aramasa da olur yani cok kotuyum :(
Araya uzaklık giriyor mesafe giriyor uzun süredir ayrisiniz özlem var yaşanan zorluklar var ne yaşadığını bilemem tabiki ama zor zamanlar kolay değil askerlik de beklemek de inşallah sorunlarımızı halledersiniz öyle deme iki gün aramasa yanıp tutuşuruz

hıc ıstemıyorum.acayıp ıcıme kapandım suan bır yengec gıbı... ıcım sıstı.bu aksam hayatında ben olmasaydım nerde olurdu nasıl bır hayatı olurdu bunu dsuunduk kapamadan once.bensız bır hayat gercekten onun acısından daha ıyı olacakmıs bunu gordum kendımı dusunmeden dısardan.cok garıp duygular ıcındeyım.onumu goremıyorum :(
Araya uzaklık giriyor mesafe giriyor uzun süredir ayrisiniz özlem var yaşanan zorluklar var ne yaşadığını bilemem tabiki ama zor zamanlar kolay değil askerlik de beklemek de inşallah sorunlarımızı halledersiniz öyle deme iki gün aramasa yanıp tutuşuruz

4 senedir kahvaltılarda salatada domates salatalık yemeyen adam şimdi domates diye sayıklıyo..ne yemeklerine ne ortama alışamadı daha.. sesi huzursuz gergin geldikçe ben de geriliyorum..safak attırmaya da gelemem daha şafak saymaya başlamadım :(( çok mutsuzum..

hıc ıstemıyorum.acayıp ıcıme kapandım suan bır yengec gıbı... ıcım sıstı.bu aksam hayatında ben olmasaydım nerde olurdu nasıl bır hayatı olurdu bunu dsuunduk kapamadan once.bensız bır hayat gercekten onun acısından daha ıyı olacakmıs bunu gordum kendımı dusunmeden dısardan.cok garıp duygular ıcındeyım.onumu goremıyorum :(

galiba seni ben anlayabilirim.. senin hem fikirim.. sebebsiz ve alakasız konulardan tartışıyoruz kendimi savunacak gücem kalmadı yoruldum... bazen aramasından korkuyorum acaba diyorum bu sefer neden tartışırız........

Öyle söyleme Gizemciğim. Off çok zor ya. Bu kadar beklemişsin. O gelince güzel birşeyler yaparsınız. Bir yere gidersiniz bir kaç günlüğüne ufak bir tatil gibi. Kafanızı dinlersiniz. Hiçbirşey düşünmezsiniz. Kendinize gelirsiniz inşallah.

Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz.

4 senedir kahvaltılarda salatada domates salatalık yemeyen adam şimdi domates diye sayıklıyo..ne yemeklerine ne ortama alışamadı daha.. sesi huzursuz gergin geldikçe ben de geriliyorum..safak attırmaya da gelemem daha şafak saymaya başlamadım :(( çok mutsuzum..

bilecik/söğüt acemi birliğinin bugünkü menüsü 3 tane yeşil zeytin,teryağı,çikolata ve süt :26: böyle bişeymi var ya adamlar bununla nasıl doysun ayrıca süt içmeyen sevgilim o sütü içmiş.... yazıkkk yaa asker bunlar suçlu yada mahkum değil kii mahkumlar daha iyi besleniyo....

kızlar hepinize günaydınnn ben yine kalamadım şafak attırmaya özür dilerim hepinizden sabah çok erken kalktığımdan tşf elimde uyuya kalmışım tlfdan girmiştim dün akşam..askeriyle tartışan arkadaşlarımız var, kızlar nolur yapmayın şafak benim memleket olmuş 35 allah aşkına biz o şafağı görmek için neler vermeyiz şuan evet bekleyene aslında 2 kat zor ama benim sarının huylarıda değişmeye başladı yinede alttan alıyorum sesimi çıkarmıyorum az daha dayananın ya sabır deyin napalım geldikten sonrasını düşünelim :31:
DEAM, kuzum sen ne kadar çok özlemişsin öyle ah kıyamam dayanalımm yarenler Cumaya az kaldı artık öğrendik askerliği usta birliğinde tlf sokucaklar inşallah bi nebze daha rahatlıcaz

herşey içimde kaldı giderken asker uğurlamasina bile gidemedim doğru düzgün vedalasamadik bile yemin törenine gitmeyi çok istiyordum ona da gidemeyeceğim herşey içimde kaldı

Ben konya dayim canım amasya da asker biliyorlar ama izin vermelerinin ufacık bi ihtimali yok

tatlım bi şansını denemekle hiçbişey kaybetmezsin ya Allah ya vedut sen dilini bağla elini tut de al iznini :9: kardeşin var mı? belki onunla gönderirler yada belki bi yakın arkadaşın kuzenin falan hı olmaz mıı :26:

tatlım bi şansını denemekle hiçbişey kaybetmezsin ya Allah ya vedut sen dilini bağla elini tut de al iznini :9: kardeşin var mı? belki onunla gönderirler yada belki bi yakın arkadaşın kuzenin falan hı olmaz mıı :26:
Hiç mümkün değil canım maalesef bu konularda çok sıkınti çektim anlatmıştım sana hatırlarsan

kızlaaaar duymuşsunuzdur bedelli askerlik haberlerini...
eee şimdi bizimkilerin suçu ne askere gitmek mi? kısa dönem askerlik kısalsa daha mantıklı olmaz mı?
biz de kısa dönem askerlik kısalsın diye tepkimizi gösterelim sosyal medyada, ya da dilekçe yazalım tbmm'ye ...
çok moralim bozuldu :( :5:

Back
X