• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

olmuyo askere gittikten sonra gideli 17 gün oldu 3 ay sonra çıkacağını bilsek kaçardık gitmezdikki ama onlar böyle bi düşüncemin hiçbişekilde yok dediler ee bide beklemedik.... böyle bişey yok yaaa.....

Kötü olmuş uzun askerlik bir de... Eşim de yaşı doldu ama okulu bitmedi 2 ay falan kaçak durumuna düştü. Şükür ki bitirebildi okulu. Yoksa 1 sene ne yapardım ben yaa...

Biz hep aynı seydenkavga ediyoruz.ben onu tam anlamıyla anlayıp dediklerini yapamıyorum.cabaladıgım zamanda bu cabamı gormuyor gosteremıyormusum.artk oda benle konsmaya korkuomus.cozum bulamadıkca sorunlara artık bsy konusası konu acası gelmıomıs .safağını saymıomus artk.gelince sankı nolcak bızı mutlu bı hayat mı bklıyor dıyor.aılesım5 para etmez bnlede tartısınca iyice karamsar oluyor.ailesi yönunden ypcak hc bsyım yok bunaldım artk.gelince iş hazır değil nerde kalcagım belli değil diyip duruyor.bende ii oZmn bizim bi geleceğimiz yok dedım.ben hayatnda olmasam bugn askerde olmazdı bambaska bı sekilde ailesine boyun egmeden oZgur yasardı en son bunu konustuk..oda daha ozgur olcanı aynen bolr dediğim gibi olcanı onayladı.. Neden beni sectiki hıc secmeseydi.. Aşkımızın basladıgı yer iZmir..şu şafaktakı mutsuZluguma bak..

yaaa üzüldüm şimdi bu kadar zaman kalmış kavuşmanıza o kadar zaman beklemişsiniz sabretmişsiniz... en iyisi yüz yüze görüşmek, konuşmak, ayrıca zorlukları, güçlükleri beraber aşarsınız siz yeter ki birlikte olun..

Bende oyle dusunıyorumda onun bu karamsarlıgı bendeki hevesi alıp gtryo.ayrılcak değilim biz neleri astık ama bılmıyorım onun o aılesyle nasıl olcak bsyler.. Pfff aramasını hc ıstemıyorum hep uyumak ıstıyorum
yaaa üzüldüm şimdi bu kadar zaman kalmış kavuşmanıza o kadar zaman beklemişsiniz sabretmişsiniz... en iyisi yüz yüze görüşmek, konuşmak, ayrıca zorlukları, güçlükleri beraber aşarsınız siz yeter ki birlikte olun..

kızlarrrr önemliii...
Bu bedelli konuşmaları nedir kızlar yaaa.... Bedellimi çıktı yoksa... Varya vururummm kendimi hee... Biz ne kadar bekledik bimerle görüştük öyle bi düşüncemiz yok diyincce askere gittikkk yawww şimdi çıktığını sevgilim duyarsaa yıkılır..... Ne olur bilgilerinizi paylaşın kızalar netten bakıyorum ama kesin bişey göremedim..

aynen bizde bekledik... Ve 15000 yaaaa:14::14::14: Bir yıldır resmen onu beklioz

Kızçelerim ben sevgili kitabından sipariş ettim, doğum günü 5 aralıkta o zaman göndericem kargoyla :16: Yanına okuması için kitap koyarım birde mektup yazıcam :16: Nasıl sizce ?

Biz hep aynı seydenkavga ediyoruz.ben onu tam anlamıyla anlayıp dediklerini yapamıyorum.cabaladıgım zamanda bu cabamı gormuyor gosteremıyormusum.artk oda benle konsmaya korkuomus.cozum bulamadıkca sorunlara artık bsy konusası konu acası gelmıomıs .safağını saymıomus artk.gelince sankı nolcak bızı mutlu bı hayat mı bklıyor dıyor.aılesım5 para etmez bnlede tartısınca iyice karamsar oluyor.ailesi yönunden ypcak hc bsyım yok bunaldım artk.gelince iş hazır değil nerde kalcagım belli değil diyip duruyor.bende ii oZmn bizim bi geleceğimiz yok dedım.ben hayatnda olmasam bugn askerde olmazdı bambaska bı sekilde ailesine boyun egmeden oZgur yasardı en son bunu konustuk..oda daha ozgur olcanı aynen bolr dediğim gibi olcanı onayladı.. Neden beni sectiki hıc secmeseydi.. Aşkımızın basladıgı yer iZmir..şu şafaktakı mutsuZluguma bak..

Canım askerlik psikolojisi, gelince hayat mücadelesi başlayacağı için onları düşünerek çıkmaza girmiş, böyle şeyleri gelince halledicektir zaten en fazla 6 ayını alır yeni bir düzen kurması. Üzülmemeye çalış bebeğim, emin ol herşey yoluna giricek. O da telefonu kapattıktan sonra üzülmüştür :26:

uzuldugunu zaten blıyorum kı.canımı acıtanda bu.bıle bıle onu ıstemedende olsa uzdugumu goruyorum ve ozmn nıe bız bırlkteyızkı dıyorum.5 tane ıyı bsy yasarsın ama 1 tane bıle kotu bsy olsa o ıyı seylerın bı anlamı kalmaz... hayat boyle ıste.yenı bı duzen kurabılmesı ıcın hayatında benım olmamam gerekırdı.cnku oyle bır aılesı varkı her kafalarına estıklerınde cocuklarının arkasında durmamkla tehdit edip en buyuk zaafı olan benımle ugrasıp benımle tehdit edıyorlar.... ben kendı kavga etmelerımıze mı uzuleyım yoksa bu 5 para etmez bır aılye sahıp olduguna mı?

Canım askerlik psikolojisi, gelince hayat mücadelesi başlayacağı için onları düşünerek çıkmaza girmiş, böyle şeyleri gelince halledicektir zaten en fazla 6 ayını alır yeni bir düzen kurması. Üzülmemeye çalış bebeğim, emin ol herşey yoluna giricek. O da telefonu kapattıktan sonra üzülmüştür :26:

Back
X