355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Emine canim hicbirsey demedi cok kalabalik olacakmis aileniz kalabalik gelmesin diye uyari yapiyorlarmis sadece
Ama oyle birsey varsa bilmek lazim otobus saati ona gore koydu firma
Ben iznimi pazartesi girdim sisteme mudur onayladi insallah yarin aksam yolcuyum
bugün sormak lazım canım. dün bana öyle söyledi ama oda tam bilmiyordu. 2 grup olabilirsiniz demişer sadece. bugun provalarda muhtemelen belli olur

Kızlar gözünüz Aydın şimdiden askerlerinizin yemin töreni bu haftaymış...askerleriniz izleyinnce saygınız sevginiz bir kat daha artacak insan öyle gururlanıyor ki:72:birde ustaya geçtiklerinde ilk bir hafta geçsin daha rahat olursunuz sizde askerleriniz de...

ben gidemiyorum malesef offf....

hahaha istanbulda hava guzel :) Hayır canım dişçiye gıdıcem oradanda benmkıne bak sey daha almam gerekıo onları alıcam :16::16::16: Sen nereyeeeeeee :)

hmm anladım tatlımm hayırdr dişine nolduu??bende bnm aşka die diee sonunda mektup gönderttim onuda ben üşengeçlik yapıom almaya gidemedm ona gtcem aliiymm diee yazık 12 ayda 1 mektup gönderttik zorlaa kayıp falan olmasn artıkınn:9:

hmm anladım tatlımm hayırdr dişine nolduu??bende bnm aşka die diee sonunda mektup gönderttim onuda ben üşengeçlik yapıom almaya gidemedm ona gtcem aliiymm diee yazık 12 ayda 1 mektup gönderttik zorlaa kayıp falan olmasn artıkınn:9:

Arka azı dısımn ustndn diş gelmiş onu gostercem :43::43::43::43::43: Uffff ıns cnm yanmaz :D Ben gııdıyorum dua et bana haha bencedeee hallet sende akşam gorusruz cnmmm burda ol akşam ! :D:29::54:

Arka azı dısımn ustndn diş gelmiş onu gostercem :43::43::43::43::43: Uffff ıns cnm yanmaz :D Ben gııdıyorum dua et bana haha bencedeee hallet sende akşam gorusruz cnmmm burda ol akşam ! :D:29::54:

tamam tatlımm geçmiş olsn inş acısız hop die halledilirr:1:tam bakiyimmde olurum akşam cnm kolay gessin sanaaa:9:

tamam tatlımm geçmiş olsn inş acısız hop die halledilirr:1:tam bakiyimmde olurum akşam cnm kolay gessin sanaaa:9:

aaa bebeğim olur mu hiç öyle şey hepimiz arkadaş olduk, ben fırsat buldukça girip cevap vermeye çalışıyorum :16: Sen yaz :54: Napıyorsun :23:

Geçmiş olsun canım benim. İnş. hemencecik hallederler kurtulursun :16:

kızlar malkaradan usta birliğine nerelere dağıtılıyolar bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba?bu arada suan orda olan varmı?

benim eşim malkara 5.takım 1.bölükte

Back
X