355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar malkaradan usta birliğine nerelere dağıtılıyolar bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba?bu arada suan orda olan varmı?

benim eşim malkara 5.takım 1.bölükte

Bilmiyorum ki canım, benimkisi Muğla'da inş. yardımcı olacak birisi çıkar :6:

Kızlar dediler ki yemin töreninde telefonları alıyorlarmış. Bilginiz var mı?

Eğer öyleyse ayrı fotoğraf makinası filan mı götürmemiz gerekir?

Bir de acaba dürbün mü götürsem dedim:) Alıyorlar mıdır içeri? Çok saçma olur mu :)

Bir de acaba dürbün mü götürsem dedim:) Alıyorlar mıdır içeri? Çok saçma olur mu :)
hayır cnm almıyolar.biz fotoğraf makineside götürmüştük.dürbün bnce götürme zaten nşans eseri görüğrsen görürsün yoksa ayırt etmek gerçekten cok zor.

Benim kocam aramadi demek cok yogunlar
Benden borek istedi ama istedigi borek sicsk yenir nasil yapsam bilemedim

Aminn gülüm :29: Çok sevindim Allah'a şükürler olsun :16: Kitabımda yarın gelicek doğum gününde sürpriz olucak beğenir inş. :16: Bu gece uyurken gülüyordum gülmeme uyandım :9: kafayı yedim :17:

Nereden aldınız kitabı, ben de istiyordum, siteyi kaybettim, neydiki adı? cok sağolun simdiden..

telfonları falan almıyorlar canım.fotograf makınesıde telefonda goturebılırsın.evet durbune hc gerek yok :1:

Esim az once aradi cok kalabalik oldugu icin ikiye bolmusler
Acik alanda olacakmis umarim yagmur yagmaz

kıbrıs'a asker gönderecek arkadaşlar telefon olayını nasıl halletmeyi düşünüosunuz bizim onlar gitmeden yapabileceğimiz bişey var mı ?

riski göze alanlar telefon goturcek yanlarında .) ınternette telefon kartları satılıyor.kıbrıstan alırsa daha pahalı.onlara bı bakablırsın
kıbrıs'a asker gönderecek arkadaşlar telefon olayını nasıl halletmeyi düşünüosunuz bizim onlar gitmeden yapabileceğimiz bişey var mı ?

riski göze alanlar telefon goturcek yanlarında .) ınternette telefon kartları satılıyor.kıbrıstan alırsa daha pahalı.onlara bı bakablırsın
teşekkür ederim canım peki telefon götürenler hat almalı mı yeni yoksa bu hatlarını kullanabilirler mi? senin askerin kıbrıstaydı demi nasıl hallediyor?

benım askerım santralde oldugu ıcın arama sıkıntımız yok o arıyor.oraya gıdınce kıbrıs hattı alması daha uygun olur onun ıcın.ama ne olr nolmaz alablır burdanda.kendı hattını gotururse uygun bı paket yapmalısınız netten bakıp operatörünüze.yada cıft sımlı tel alıp ıkı hattıda taksın.kıbrıs hattından msj atar snaa o.sende trcel hattına msj atarsın gibi
teşekkür ederim canım peki telefon götürenler hat almalı mı yeni yoksa bu hatlarını kullanabilirler mi? senin askerin kıbrıstaydı demi nasıl hallediyor?

benım askerım santralde oldugu ıcın arama sıkıntımız yok o arıyor.oraya gıdınce kıbrıs hattı alması daha uygun olur onun ıcın.ama ne olr nolmaz alablır burdanda.kendı hattını gotururse uygun bı paket yapmalısınız netten bakıp operatörünüze.yada cıft sımlı tel alıp ıkı hattıda taksın.kıbrıs hattından msj atar snaa o.sende trcel hattına msj atarsın gibi

teşekkürler canım bizimki götürmeyecek galiba umarım santralde olur o zman o da :)

Back
X