355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar fırsatını buldugu ılk an arayacaklardır merk etmeyın.benım ktm de beklemıstı 3 gun flan.o yuzden epey surmustu araması.bırlıklerıne teslım olunca anca arayablıyorlar..

bnmkisi dün aksam kaldı bugün öğlen 11 gibi konuştuk işte birazdan dağıtacaklar dedi bi dahada ses cıkmadı bekliyoruz artık :26: :14:

tmam normaldır hemen arayamaması.orda smdı bı suru sey alcak etcek.bızım orda adet gıbı bsymıs zorla hamam takımı yok bılmem ne takımı falan aldırmıslardı.giysilerini alıcaklar falan bi ton sıkıntı bunların hepsi.telefon kartı bulmaları lazım bı an oncede.yda baglatma sansları olursa birlikten ararlar beklemekten baska yapcak bsy yk...
bnmkisi dün aksam kaldı bugün öğlen 11 gibi konuştuk işte birazdan dağıtacaklar dedi bi dahada ses cıkmadı bekliyoruz artık :26: :14:

Kızlar ben de eşimi gönderdim bugün. 19 da uçağı vardı. 20,30 gibi inecekti. Havaalanında acemilikten bir arkadaşı ile karşılaştı. Aynı uçakta gideceklermiş hatta.

Giderken iç hatlara gittik. Meğersem Kıbrıs dış hatlarmış. Eşim diyor madem dış hatlar bizim ne işimiz var burada :(

Ben gene dayanamadım ağladım:( Ama bu sefer daha iyiyim çok şükür.

Bizimki sim kartını kaybetmiş askerde.

Şöyle birşey oluyormuş. Üst devre giderken telefonunu alt devreye satıyormuş. Alt devre de giderken satıyormuş gene. Bizimki ne telefon ne hat götürdü. Öyle yapmayı düşünüyor. Telefon bulana kadar herhalde ankesörlüden idare edeceğiz.

2 3 gün arayamayabilirim dedi ama ben gene hala telefon bekliyorum :(

şimdi aradı benımki... hemen kapadı ama bsy oldu galıba ararım sonra dıe uzaktan bı ses geldı kütt :( :( napıyosun falan dedı okdar sogukki allahım kendimi camdan atmak istiyorum yaniiii

O kadar olur. İyi bak aramış gene.

şimdi aradı benımki... hemen kapadı ama bsy oldu galıba ararım sonra dıe uzaktan bı ses geldı kütt :( :( napıyosun falan dedı okdar sogukki allahım kendimi camdan atmak istiyorum yaniiii

Kızlar ben de eşimi gönderdim bugün. 19 da uçağı vardı. 20,30 gibi inecekti. Havaalanında acemilikten bir arkadaşı ile karşılaştı. Aynı uçakta gideceklermiş hatta.

Giderken iç hatlara gittik. Meğersem Kıbrıs dış hatlarmış. Eşim diyor madem dış hatlar bizim ne işimiz var burada :(

Ben gene dayanamadım ağladım:( Ama bu sefer daha iyiyim çok şükür.

Bizimki sim kartını kaybetmiş askerde.

Şöyle birşey oluyormuş. Üst devre giderken telefonunu alt devreye satıyormuş. Alt devre de giderken satıyormuş gene. Bizimki ne telefon ne hat götürdü. Öyle yapmayı düşünüyor. Telefon bulana kadar herhalde ankesörlüden idare edeceğiz.

2 3 gün arayamayabilirim dedi ama ben gene hala telefon bekliyorum :(

gizemcim olsun araması bile büyük bişeyy hersy duzelıcekkk görüceksnz aşknz bıtmezzzzzz :16::16::nazar:

cnmm gittiler yaa off aklm onda smdı :/

bayanlar merhaba,ben yeni katıldım aranıza benim de erkek arkadaşım acemiliğini tamamladı bu gün usta birliğine kıbrısa yolcu ettik. Az önce konuşma fırsatımız oldu türk telekomun aile kartları geçmiyormuş ordan kart almış ve kontürleri çok çabuk bitiyormuş. benimle aynı durumda olan var mı aranızda nasıl çözüm bulabiliriz bu iletişim problemine?:2:

bayanlar merhaba,ben yeni katıldım aranıza benim de erkek arkadaşım acemiliğini tamamladı bu gün usta birliğine kıbrısa yolcu ettik. Az önce konuşma fırsatımız oldu türk telekomun aile kartları geçmiyormuş ordan kart almış ve kontürleri çok çabuk bitiyormuş. benimle aynı durumda olan var mı aranızda nasıl çözüm bulabiliriz bu iletişim problemine?:2:

hoşgeldn aramıza kıbrısın neresine gitti ?? Offff bi çözm bulsaak :44:

Çok şanslısın. Ne güzel kart bulmuş, aramış bak.

ufff ben bu kdar sogukluguna daynamıyorum ama.ıcım parcalanıyor ya.uyuma sorunu ysıyormus son gunlerde.hıc uyumuyormus.( benım yuzumden) nasıl eskısı gıbı olcak hersey hıc bılmıyorum cok kırıldık cok yıprandık...

iremcim kartlar cabuk bıtıyor evet.ya telefon sokucak senın askerınde yada kartlara para vercek :S
O kadar olur. İyi bak aramış gene.

gizemcim olsun araması bile büyük bişeyy hersy duzelıcekkk görüceksnz aşknz bıtmezzzzzz :16::16::nazar:

cnmm gittiler yaa off aklm onda smdı :/

Gizem merak etme kotu birsey yoktur

ufff ben bu kdar sogukluguna daynamıyorum ama.ıcım parcalanıyor ya.uyuma sorunu ysıyormus son gunlerde.hıc uyumuyormus.( benım yuzumden) nasıl eskısı gıbı olcak hersey hıc bılmıyorum cok kırıldık cok yıprandık...

iremcim kartlar cabuk bıtıyor evet.ya telefon sokucak senın askerınde yada kartlara para vercek :S

cnm bnmm askerlıkkkten dolayıdır bence herşey duzelıceek bak gör

devrecılıgın alası var zaten kıbrıs'ta :@ ozmn riske girmesin smdılık.kendını santrale atmaya baksın.en azından orda gorev alırsa daha rahat arar seni.kendını bı an once sevdırmesı gerek santraldekilere.kıbrısta ıletısım ve dısardan yemek solemek ztn yetıyor bı ton para gıdıyor ..
hoşbulduum:) kıbrıs magosa da. telefon da sokamayacak galiba. burda çok devrecilik var 65 gün doldurmadan sokturtmuyolar cep telefonu dedi. sizinki nerede kıbrısta?

Emin ol onun da içi parçalanıyordur. Özlemin imkansızlıkların baskısı vardı diyeceksiniz. Düzelteceksiniz elbet merak etme. Kolay mı kaç ay beklemişsin. Helal olsun valla.

devrecılıgın alası var zaten kıbrıs'ta :@ ozmn riske girmesin smdılık.kendını santrale atmaya baksın.en azından orda gorev alırsa daha rahat arar seni.kendını bı an once sevdırmesı gerek santraldekilere.kıbrısta ıletısım ve dısardan yemek solemek ztn yetıyor bı ton para gıdıyor ..

81 ilde seeeen git kıbrısa teee yarrabımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

herseyıde ona baglamamk lazım.etkısı var elbet ama.bız bu kdar zmn kalmısken boyle nasıl olduk hıc anlamıyorum... smdı geldıgınde ben gıdıcem mı gıdersem nolcak ay cıldırcak gıbıyım.dha 3 gun once nişan dertlerını dusunyordum smdı ...
cnm bnmm askerlıkkkten dolayıdır bence herşey duzelıceek bak gör

Back
X