355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Hastaneden yeni ciktim serum filan taktilar yarin raporluyum
Acayip uyku yapti ilaclar kocam aradi oda hasya olmus oksuruyo egitim guya yapmayacakti bugun omzunu incitmis
Of of kendime mi onami uzuleyim

Hastaneden yeni ciktim serum filan taktilar yarin raporluyum
Acayip uyku yapti ilaclar kocam aradi oda hasya olmus oksuruyo egitim guya yapmayacakti bugun omzunu incitmis
Of of kendime mi onami uzuleyim

sıkıntı heeep bnmkıde aradııı yemeklerı cok kotuyms sular deniz suyumus tuzluyms sıcak suu yokms bgn soguk su ıle yıkanms askere mı yolladık yoooksa baska bsyemı cozemedm

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

qizem7 -> Şafak 24 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 54 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

asi_genc -> Şafak 27

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 137 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 141 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 133 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 135 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 135 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 135 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 134 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 134 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 147 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 136 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> Şafak 137 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 137 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 336 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak333 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

şükürler olsn birgün daha bitttiii :emir_bebek::72::nazar:

aynen öyle cnmm[/QUOTE]

Bnmkisi zaten Lefkoşa da yarin köyün adini sorarm sinira yakin oldugunu biliyorum sadece cnm ama cok rahat bnmkisi nobet falan yok 40 kisilermis tv izliodu aksam konuştuğum da ictima falanda yokmus sadece egitim varmis o kdr oda skiliorum diyor iste tek sorun telefonmus kesinlikle affetmiyorlarmis birde bi tane ankesorlu varmis ama yetiyor zaten azicik kisiyiz dedi

Allah kavustursun kizlar:( zaman cabuk gecer umarim...hepimiz icin de..arkadasim lefkosa da köyün birindeymis birlik merkeze cok uzakmis:( morali bozuktu..köyün adini soledi de aklmda tutamadim:( ayni yere dusenler vardir belki kizlar??paylasirsaniz sevinirim..

Bnmkisi lefkosada cnm yarin sorarim köyün adini solerim :26: :26:

aynen öyle cnmm

Bnmkisi zaten Lefkoşa da yarin köyün adini sorarm sinira yakin oldugunu biliyorum sadece cnm ama cok rahat bnmkisi nobet falan yok 40 kisilermis tv izliodu aksam konuştuğum da ictima falanda yokmus sadece egitim varmis o kdr oda skiliorum diyor iste tek sorun telefonmus kesinlikle affetmiyorlarmis birde bi tane ankesorlu varmis ama yetiyor zaten azicik kisiyiz dedi[/QUOTE]

benmkıde dedıı egıtım varmıs bı tane ankserlu vrmıs aynı yerlerdelermı yoksa :1::1:

Canim oyle dusunme bak bize gunler elbet geciyo onemli olan gitmesi

tabiki öyle hatta ço istiyorum gitsin gelsin de bizde düğün dernek yapalım hayatımızı kuralım tek engelimiz bu çünkü ama işte yürek kaldırmıyor bazen...

yok cnm öylede böyle de geçiyor ama kolay geçmiyor agır agır yokluğunu hissede hissede iyice sindiriyorsun öyle geçiyor alışmak diye bişeyde yok herkes basında bana aman abartma alışacaksın hemen bitecek diyordu ama alışamıyorsun her gecen gün dahada fazla hasreti artıyor sen kendini bu duruma alıştır en iyisi sonradan bnm gibi hayal kırıklığına uğrayıp bitirme kendini :9: :9: :9:

kesinlikle doğru söylüyorsun canım o zaman kendimi çok yıpratmamak adına şimdiden o sanki yokmuş bu şehirde gibi düşünüyorum işteyken çok aramamaya çalışıyorum ama sonra diyorum saçmalama o burda son günleri ve ara,git yanına 3 gündür hastayım ama umrumda değil dün o soğukta gittim yanına daha beter oldum değdi mi değdi...

çok kzıyorum bazen çok öyle sinirleniyorum ki nedir bu askerliğin amacı?? askerleri ailesinden eşinden sevdiğinden evinden ayırmanın bi insana nasıl yararı olabilir?? hayatımızdaki herşeye engel olan mantık derecesi sıfırında altında olan bu askerliğin amacı nedir kızlar?? nişanlım bir daha gelme dedi bırakmak çok zormuş dedi bende gitmek istediğim kadar da istemiyorum aslında..

aynen bende diyorum ustalıkta hiç gidip göremeyeceğim ama sanki daha iyi olacak gibi çünkü her gidişin dönüşünde aynı sıkıntıyı yaşayacağım ama görmezsen en azından alışmış olurum diyorum.. ooffff bilmiyorum canım dün akşam buluştuk yine bi ton sevimlilik yaptı ben üzülmiyim diye sokakta şarkı türkü dolaştık ama içimde öyle bir yumru oldu ki eve gelip ağladım yine... gitse alışıcam ama böyle beklemek daha kötü...hayatımızdan geçip giden boş bir 6 ay :47:

Canım kendini bu kadar yıpratma sağlıgından olacaksın bak.( cok uzuldum suan.insanlar ne dese boş biliyorum ama inan bir süre sonra alışıyorsun.cnku baska yapcak hc bsyın yok.onunda morale ihtiyacı var belli etme güclü ol.benim bu 13 ayın kolay mı geçti sanıyorsunuz?? Hemen her gün olay cıkıyordu özlemin üstüne bide onu düşünyordm nolcak diye.ama bitiyormul geçiyormuş işte.. Sen çık allveriş yp bncede kafan dağılır iyi olur.burdan herkese sesleniyorum bu geçici bir süre ve bu süreri olabildiğince en az stresle geçirmeye calısın.onu sesinş duyunca tüm dertleriniz gidiyor ah keşke hep konusabilsek,bilsek ki napıyorlar ne ediyorlar.ama yok işte.benim askerim çürük alabiliyorken almadı.varıb siz düşünün.. Bu onlar için yapılması gereken onur verici birşey.bunu düşünün kabullenin..hepinizi cok seviyorum üzülmeyin lütfeen :16:

canım benim desteğin için çok teşekkür ederim evet haklısın bizim 5 ay siz 1 yıl nasıl dayandınız sabrınıza hayranım doğrusu.. zaman bu öyle böyle geçiyor ama onu orda bırakıp gelmek o kadar koydu kii bidaha gitmek istemiyorum :((

canım merhaba senin askerin nereye düştü??bak okudumda yazdıklarını ewt askerlik=mantıgın bittiği yer
ama yapacak bişi warmı??yook napalım bizde başlarda neler neler çektk kii hala aynı uzaklık bi yandan
hasret bi yandan yiyip bitirioo bizden öncekiler bizler nası yaptıysak sizlerde atlatıcaksınız
sıkıntın oldumu soracaın bişi özelden yaz bana ...bencede gitme bi daha gidersende güçlü gönder
ki hiç kolay olmaz bilirim her izne geldiinde aynı acıyı yaşadım ne otogara gttim ne geçirdm
kaldıramazdık yoksa şuan bile hala rayına oturmadı koca 15 ay geçti ama nası bide bize sor...
onun için geçecek delipte geçse geçecek yıpranma yıpratma onuda....

haklısın evet çok haklısın ama malesef yapılacak bişey yok işte canım Buldan'a çıktı ustası 20 sinde gidicekler işte oraya şuan için rahat tlf yanında akşamları msjlaşıyoruz konuşuyoruz falan ama benden kmlerce uzakta olmasına dayanmıyorum ben hastayım dün aradı öksürmekten konuşamadı kıyamam ben üzülmeyeyim diye gıcık tuttu ondan falan diyo..canım çok teşekkür ederim mutlaka yazarımm

canım yapma böyle bırakma kendini biz güçlü durmak zorundayız izinini en güzel şekilde değerlendir kafanı topla geçecek bugünlerde ama yapma böyle:20::20:

canım bu izin zaten en büyük ihtiyacım bi nebze iyi gelicek bana

ewt konuştuk canım yazdım sana yukarda gerekeni nası bi yer bilmiom orayı ama umarım rahat olur
ne güzel düşünmüş hatıra olmuş çıkarma hç bzm aksilikler saolsun peşimizi bırakmayınca onu falan sona attık
warsın saglık olsun canım üzülme dediim gbi zordur ,acıdır,amaa sonunda gelicek yaa sana gelicek
biz ne yapalım be kuzum siz gene 5 ay bizim 15 aydı yaa insaf ettilerde 13,5 ay oldu sizin 3 katınız fazla yaptık
biz ama bu askerlik insana tek yürekte atmayı ve YILMAMAYI ögretio onun için kendinden daha kötülerni düşün
vee mutlu olmaya çalış derim ben....

aynen öyle bu askerlik insana sonuna kadar sabretmeyi gurur duymayı öğretiyomuş napalım yapacak bişey yok işte.. evet askerim kıyamam düşünmüş yaptırmış kolyesinden hep boynumda zaten ondan güç alıyorum Allah size sabır versin bizim sürenin 3 katı daha...

tabiki öyle hatta ço istiyorum gitsin gelsin de bizde düğün dernek yapalım hayatımızı kuralım tek engelimiz bu çünkü ama işte yürek kaldırmıyor bazen...

kesinlikle doğru söylüyorsun canım o zaman kendimi çok yıpratmamak adına şimdiden o sanki yokmuş bu şehirde gibi düşünüyorum işteyken çok aramamaya çalışıyorum ama sonra diyorum saçmalama o burda son günleri ve ara,git yanına 3 gündür hastayım ama umrumda değil dün o soğukta gittim yanına daha beter oldum değdi mi değdi...

aynen bende diyorum ustalıkta hiç gidip göremeyeceğim ama sanki daha iyi olacak gibi çünkü her gidişin dönüşünde aynı sıkıntıyı yaşayacağım ama görmezsen en azından alışmış olurum diyorum.. ooffff bilmiyorum canım dün akşam buluştuk yine bi ton sevimlilik yaptı ben üzülmiyim diye sokakta şarkı türkü dolaştık ama içimde öyle bir yumru oldu ki eve gelip ağladım yine... gitse alışıcam ama böyle beklemek daha kötü...hayatımızdan geçip giden boş bir 6 ay :47:

Gökçemm ahh ahh son günlerinizin kıymetini bilin inan benim o kadar pişmanlıklarım oldu ki gittiğinde onu kırdığım üzdüğüm zamanlar aklıma geliyor suçluyorum kendimi neden öyle dedim neden böyle yaptım diye :((

Back
X