canım benim desteğin için çok teşekkür ederim evet haklısın bizim 5 ay siz 1 yıl nasıl dayandınız sabrınıza hayranım doğrusu.. zaman bu öyle böyle geçiyor ama onu orda bırakıp gelmek o kadar koydu kii bidaha gitmek istemiyorum

(
haklısın evet çok haklısın ama malesef yapılacak bişey yok işte canım Buldan'a çıktı ustası 20 sinde gidicekler işte oraya şuan için rahat tlf yanında akşamları msjlaşıyoruz konuşuyoruz falan ama benden kmlerce uzakta olmasına dayanmıyorum ben hastayım dün aradı öksürmekten konuşamadı kıyamam ben üzülmeyeyim diye gıcık tuttu ondan falan diyo..canım çok teşekkür ederim mutlaka yazarımm
canım bu izin zaten en büyük ihtiyacım bi nebze iyi gelicek bana
aynen öyle bu askerlik insana sonuna kadar sabretmeyi gurur duymayı öğretiyomuş napalım yapacak bişey yok işte.. evet askerim kıyamam düşünmüş yaptırmış kolyesinden hep boynumda zaten ondan güç alıyorum Allah size sabır versin bizim sürenin 3 katı daha...
Gökçemm ahh ahh son günlerinizin kıymetini bilin inan benim o kadar pişmanlıklarım oldu ki gittiğinde onu kırdığım üzdüğüm zamanlar aklıma geliyor suçluyorum kendimi neden öyle dedim neden böyle yaptım diye

(