355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aynen öyle cnmm[/QUOTE]

O zaman niye Lefkoşa değil de Girne demişler ki :S İlginç. Benimki de mi başka yere gidecek acaba?

Zaten dün sesi çok gergin geliyordu. Bir yerimiz belli olsa kafam rahat olacak. Bu belirsizlik geriyor beni diyordu.

Aslında rahatına baksın. Niye geriyor ki kendini. Hiçbirşey yapmıyorlar şimdi. Gazinoda takılıyorlarmış sürekli. İstediği zaman da arıyor filan.

Gökçemm ahh ahh son günlerinizin kıymetini bilin inan benim o kadar pişmanlıklarım oldu ki gittiğinde onu kırdığım üzdüğüm zamanlar aklıma geliyor suçluyorum kendimi neden öyle dedim neden böyle yaptım diye :(([/QUOTE]

aynen canikom sürekli güzel şeyler konuşmaya çalışıyorum zaten tüm boş wakitlerimi onunla değerlendiriyorum öyle ya da böyle geçicek gidicek zaten... nasıl günlerimiz olucak görücez bakalım... rahatça konuşabilmek adına ustalık tabiki daha iyi acemilikte zorlanıcaz gibime geliyor :(

kızlar günaydın.. yazılanları okudum hepsini okumadım okudukça kötü oluyorum. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. ama ben alıştım bu duruma eskisi gibi değilim sizler yeni görüp geldiğiniz ve başa döndünüzz.. o yüzden gidip görmeye korkuyorum ve gitmiycem hele bu yazılardan sonra tamamen vazgeçtim.. :( ama çokta özledim.. bu nedir ya....

Benimkiyle konuştum ben az öncede diyo herkes evci iznine çıktığında telefon sokmuş dedi. ah bizdeki şans öldürüyo benii..

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

qizem7 -> Şafak 24 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 54 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

asi_genc -> Şafak 27

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 137 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 141 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 133 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 135 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 135 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 135 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 134 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 134 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 137 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 136 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> Şafak 137 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 137 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 336 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak333 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

şükürler olsn birgün daha bitttiii :emir_bebek::72::nazar:

Ah kızlar zamanlar geçsin sevdiklerimiz gelsin çok özledikk :98::98::103:

aynen öyle cnmm

O zaman niye Lefkoşa değil de Girne demişler ki :S İlginç. Benimki de mi başka yere gidecek acaba?

Zaten dün sesi çok gergin geliyordu. Bir yerimiz belli olsa kafam rahat olacak. Bu belirsizlik geriyor beni diyordu.

Aslında rahatına baksın. Niye geriyor ki kendini. Hiçbirşey yapmıyorlar şimdi. Gazinoda takılıyorlarmış sürekli. İstediği zaman da arıyor filan.[/QUOTE]

tatlımm valla gırne dedıler cocukları oraya goturmüşler bilemedim en ıyı yer girneymış şans... Lefkoşanın bi köyüne gitti bnmkıde aradı işte 1 saat önce gazinoda uyuyodum uyandm ddı bakalımm dua edicezz bebegmm :59:

sıkma canını biticek bu günler de tatlım.güclü ol :16:
canım benim desteğin için çok teşekkür ederim evet haklısın bizim 5 ay siz 1 yıl nasıl dayandınız sabrınıza hayranım doğrusu.. zaman bu öyle böyle geçiyor ama onu orda bırakıp gelmek o kadar koydu kii bidaha gitmek istemiyorum :((

haklısın evet çok haklısın ama malesef yapılacak bişey yok işte canım Buldan'a çıktı ustası 20 sinde gidicekler işte oraya şuan için rahat tlf yanında akşamları msjlaşıyoruz konuşuyoruz falan ama benden kmlerce uzakta olmasına dayanmıyorum ben hastayım dün aradı öksürmekten konuşamadı kıyamam ben üzülmeyeyim diye gıcık tuttu ondan falan diyo..canım çok teşekkür ederim mutlaka yazarımm

canım bu izin zaten en büyük ihtiyacım bi nebze iyi gelicek bana

aynen öyle bu askerlik insana sonuna kadar sabretmeyi gurur duymayı öğretiyomuş napalım yapacak bişey yok işte.. evet askerim kıyamam düşünmüş yaptırmış kolyesinden hep boynumda zaten ondan güç alıyorum Allah size sabır versin bizim sürenin 3 katı daha...

Gökçemm ahh ahh son günlerinizin kıymetini bilin inan benim o kadar pişmanlıklarım oldu ki gittiğinde onu kırdığım üzdüğüm zamanlar aklıma geliyor suçluyorum kendimi neden öyle dedim neden böyle yaptım diye :((

tatlımm valla gırne dedıler cocukları oraya goturmüşler bilemedim en ıyı yer girneymış şans... Lefkoşanın bi köyüne gitti bnmkıde aradı işte 1 saat önce gazinoda uyuyodum uyandm ddı bakalımm dua edicezz bebegmm :59:

Benimki de aradı şimdi. Yerleri belli olacakmış çok dua et dedi :(( Siz de dua edin kızlar iyi bir yer olsun :((

b
canım benim desteğin için çok teşekkür ederim evet haklısın bizim 5 ay siz 1 yıl nasıl dayandınız sabrınıza hayranım doğrusu.. zaman bu öyle böyle geçiyor ama onu orda bırakıp gelmek o kadar koydu kii bidaha gitmek istemiyorum :((

haklısın evet çok haklısın ama malesef yapılacak bişey yok işte canım Buldan'a çıktı ustası 20 sinde gidicekler işte oraya şuan için rahat tlf yanında akşamları msjlaşıyoruz konuşuyoruz falan ama benden kmlerce uzakta olmasına dayanmıyorum ben hastayım dün aradı öksürmekten konuşamadı kıyamam ben üzülmeyeyim diye gıcık tuttu ondan falan diyo..canım çok teşekkür ederim mutlaka yazarımm

canım bu izin zaten en büyük ihtiyacım bi nebze iyi gelicek bana

aynen öyle bu askerlik insana sonuna kadar sabretmeyi gurur duymayı öğretiyomuş napalım yapacak bişey yok işte.. evet askerim kıyamam düşünmüş yaptırmış kolyesinden hep boynumda zaten ondan güç alıyorum Allah size sabır versin bizim sürenin 3 katı daha...

Gökçemm ahh ahh son günlerinizin kıymetini bilin inan benim o kadar pişmanlıklarım oldu ki gittiğinde onu kırdığım üzdüğüm zamanlar aklıma geliyor suçluyorum kendimi neden öyle dedim neden böyle yaptım diye :((

canım illaki zor işte diomm yaa ama bak kendin dionn tel yanında konuşuoz die biz bak 13 aylık askeriz daha öle nöbet haricinde konuşamıoz mesajlaşamıozz yani azda olsa senden kötülerni düşün içini rahatlat bence bnden çook daha ii durumdasın şurda kaldı 25 günmz ama lanet etmekten başka bişi yapamıyoz bzde çook sıkıldk canımız yandı ama önemli olan yılmamak işte bizde asker yarenleri olarak yılmicaazzyazarsın canım banada adın neydi ??birde yazınca begenirsen anlarım yazdını.....dediklerimi unutma canım.....
:nazar:

Kizlar ben konustum bnmkisi ilcedeymis ama adi alay köyü diye geciyormus bi ogrenin bakalim ayni yere dusen varmi :26: :26: :26:

b

canım illaki zor işte diomm yaa ama bak kendin dionn tel yanında konuşuoz die biz bak 13 aylık askeriz daha öle nöbet haricinde konuşamıoz mesajlaşamıozz yani azda olsa senden kötülerni düşün içini rahatlat bence bnden çook daha ii durumdasın şurda kaldı 25 günmz ama lanet etmekten başka bişi yapamıyoz bzde çook sıkıldk canımız yandı ama önemli olan yılmamak işte bizde asker yarenleri olarak yılmicaazzyazarsın canım banada adın neydi ??birde yazınca begenirsen anlarım yazdını.....dediklerimi unutma canım.....
:nazar:

canım benim aynen çok şükür halimize diyorum napalım :(( konuşuruz tatlım desteğin için çok teşekkür ederiimmm

Back
X