355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ben hatice canım hiç tanışmadık ki unutmuş olamazsın:9::9:
O can sıkıntısı bende de var hiç sorma kendimi bırakıversem bunalımdayım direk:17::17::18:

ay ne bileyim merhabalaşıyoruz ama isim bi türlü aklıma gelmiyo zaten
demek hiç tanışmadık :9:
89 lu musun hatice

tüh canım yaa cidden sizinkide şanssızlık olmuş yanii :50: yalnız var ya harikasın kızım bunlar nasıl fikirler yaa sen kimbilir sevdiceğine neler hazırlamışsındır sen bu zamana kadar özel günlerinizdee :)) diyorum ki güzel şekilli kurabiyelerden mi yaptırsam yeni yıla uygun? birde senin dediğin fikir çok hoşuma gitti kesinlikle yapıcam çok teşekkürlerr

canım valla görüntülü konuşma yoktur büyük ihtimaille bizim her zamanki gnctrkcll şuan için yetmicek gibi ama Buldana geçince ordaki duruma bakalım dedik bak tlf resmini gnderiyorum umarım yardımcı olur sizede Eki Görüntüle 886712 Eki Görüntüle 886712
cok tesekurler canim;) ya bnde de avea var konusma tarifesi nasil olur bilmem bir arastirayim su konusma tariferini ama line ya da skpetan da konusabilirz belki...

ya kıbrısta mesela kendı hattın işe yaramıo kampnylardn faydalanmk ıcınn kıbrıs hattı alıp kapmnyalrdn yararlanıosn :D
o kibris hatti alinca ben aveayim mesela.beni de uyguna arayabiliyor mu ki?benim de ona uygun hatta mi gecmem lazim? iki tarafa da yaziyormus onlar arayinca da ole mi?

o kibris hatti alinca ben aveayim mesela.beni de uyguna arayabiliyor mu ki?benim de ona uygun hatta mi gecmem lazim? iki tarafa da yaziyormus onlar arayinca da ole mi?

kıbrıs hattı aldıgında turkıyeyı 120 dk aramak atıyorum bedava ıse snın bı yon değiştrmne bsı yapmana gerk yok o paketndekı avantajı kullanıcak .. normal seklerde ararsa sanırım o senı aradgnda ıknzden gıdıyo o konuda emın değilim ama cnm yanıltmıyım :)

kıbrıs hattı aldıgında turkıyeyı 120 dk aramak atıyorum bedava ıse snın bı yon değiştrmne bsı yapmana gerk yok o paketndekı avantajı kullanıcak .. normal seklerde ararsa sanırım o senı aradgnda ıknzden gıdıyo o konuda emın değilim ama cnm yanıltmıyım :)
anladim canim...ama sabit hatti aramak deildir insallh o 120 dkka.ben bi arastirayim bunu bari..:)

aynennn bgn benmkı evde yat uzan cıkma dışarı hava soguktur ddı dıe cıkmadm arkdşlrla grscktm brz hasta gıbıymde dıkılıp kaldm evee cddn sıkıcı :42:

askerim aradı onunla konuşurken yazamadım aynen bende öyle soğuk diye dışarı çıkmadım evde tıkılıp kaldım bende çooookkkkk sıkıldım :ssz::ssz: dikkat et kendine hasta olma cnm :)

Back
X