355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ayy kızlar bnmkinin maşallahı var hiç karışmıyor sadece bir kere söylendi o kdr oda o gün canının sıkkın olduğundandır gittiğinden beri toplasan 3 4 gün evde durmuşumdur geriye kalan zmnlarda hep dışarıdayım ama hiç birşey demiyor ömrüşümm :26: :26: :26: :26:

Maşallah valla seninkine. Sana da maşallah valla :D

yarenler benim gözler kapanıyorr resmen :31::17: çıkıyorum benn hepinize iyi geceler rüyalarınızda askerlerinizi görün inşallahh :72::16: sabah görüşürüz konuşuruz zateenn temizlikten önce veya sonra uğramaya çalışırıım öpüyorum iyi geceler hepinizee :16::54:

hımmm.10 ocakta ben sevdıcegıme kavusmus evime de gero donmus olurum .)) git git.kıbrıs'a askerını gormek ıcın gtmek bır baska duygudur.tek basına havalanında saatlerce beklemek,skıntıdan wc de 1 saat süslenmek :9: sabiha gökçen dutty free da 1 saat dolanmak tum parfumlerı sıkmak .p victoria secret magazında dolasmak için gitsede bsylerı almak ıcın dursun smdı ceyızıme alırım deme :9: sonra ucaga bınmek ıcın sıraya gırmek.. sabahın 5 ınde o soguk korıdordan yuruyup ınsallah cam kenarıdır dedıgın yerıne oturmak.1 saat 10 dk snra yep yenı bır adaya ayak basmak.telefonunun operatorunu degıstrmek ( bazıları kendıde yapıyor :9: ) 1 saat kibhasın kalkmasını beklemek.snraki 1 saat kıbhasla girneye gitmeyi beklemek.ve son durakta inip sevdiğin adamla kucaklasmak....... ahh ya ne gunlerdi.benm ıcın cok guzel anılar olarak kalıcaklar :16:

Offf gelsin artık 10 Ocak :(

yarenler benim gözler kapanıyorr resmen :31::17: çıkıyorum benn hepinize iyi geceler rüyalarınızda askerlerinizi görün inşallahh :72::16: sabah görüşürüz konuşuruz zateenn temizlikten önce veya sonra uğramaya çalışırıım öpüyorum iyi geceler hepinizee :16::54:
iyi geceler tatlım:3::3::3:
bugun nişanlımcımla birlikteliğimizn 7.yıldonumu ve onsuz gecırıcem bu ozel gunumuzü ilk defa :ssz::2::14::14:

canım çok dokunuyor demi biz de 7. yıldönümüzü ayrı geçireceğiz bu yıl:19:

bugun nişanlımcımla birlikteliğimizn 7.yıldonumu ve onsuz gecırıcem bu ozel gunumuzü ilk defa :ssz::2::14::14:

pufff cok kötü birşey bende askere gitmeden önce hep sızlanıyordum bnm dogumgünümde olmayacaksın yıldönümde olmayacaksın diyordum ama cok şanslıyım ikisindede burada olacak ömrüşüm :16: :16: :16:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

qizem7 -> Şafak 22 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 52 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

asi_genc -> Şafak 25

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 135 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 139 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 131 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 133 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 133 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 133

Kubrah -> Şafak 133 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 132 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 132 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 135 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 132 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> Şafak 135 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 135 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 334 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak 331 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

Darısı yarınların başına birgün daha yaklaştık sevdiklerimizeee çok şükür Allahım onları korusunnn sabır guc saglık versin inşallllllllllah:98::98::98::98:

26 dk geç kalmaklada olsa şafakmatiğimiz attı kızçeler :16::16:

Son düzenleme:
oo bi gizem daha:16:

hülyacığım duruma bi el at diyet topiği istiyoruz seni seçtim:9::9::9:

valla bakın ben acımasızımdır bu konuda haberiniz olsun gerçek anlamda zayıflamak istiyosanız uyucaz bazı şeyler öyle yok ben bugün bunu yedim ay yanlışlıkla çikolata attım ağzıma ay pardon unuttum bi tabak makarna yedim yok hepinizi askerlerinize şikayet ederim bak ona göre :9::9: şaka bi yana tamam tatlım yarın konuşalım 353.dönem yarenleri sporda başlıklı bi topic açarıız yada adı daha farklıda olabilir hep birlikte karar verelimm :34: ben şimdii uyucaamm rüyamda sarımı görücem inşş :16: Allah rahatlık versin hepinize kızlar iyiki varsınııızz:nazar:

bence herkes rumuzunda adını kullansın yaa zorlamayın beni tutamıyorum isimleri aklımda :9: :9: :9:

aaaaaaaa benden bi tane daha bende aynı şekildeyim cnm :9::9::9::9::9:

kıyamam ben sana yaaaa bende birlikteliğimin ilk yılını ayrı geçirdim sevdiimden gerçekten kötü olmuştum bende bide ilk yıl benim için önemliydi ilk kez bu kadar uzun bi ilişkim oluyo benim sanırım bu yüzdende özeldi benim için yani her yıl dönümümüz özel ama ikinci yıldan daha özeldi ve askerlik yüzünden ayrı geçirdim :43::43::43:

valla bakın ben acımasızımdır bu konuda haberiniz olsun gerçek anlamda zayıflamak istiyosanız uyucaz bazı şeyler öyle yok ben bugün bunu yedim ay yanlışlıkla çikolata attım ağzıma ay pardon unuttum bi tabak makarna yedim yok hepinizi askerlerinize şikayet ederim bak ona göre :9::9: şaka bi yana tamam tatlım yarın konuşalım 353.dönem yarenleri sporda başlıklı bi topic açarıız yada adı daha farklıda olabilir hep birlikte karar verelimm :34: ben şimdii uyucaamm rüyamda sarımı görücem inşş :16: Allah rahatlık versin hepinize kızlar iyiki varsınııızz:nazar:

tamam tatlım bol sarılı rüyalar sana :9:sende iyiki varsın:16::16:

kıyamam ben sana yaaaa bende birlikteliğimin ilk yılını ayrı geçirdim sevdiimden gerçekten kötü olmuştum bende bide ilk yıl benim için önemliydi ilk kez bu kadar uzun bi ilişkim oluyo benim sanırım bu yüzdende özeldi benim için yani her yıl dönümümüz özel ama ikinci yıldan daha özeldi ve askerlik yüzünden ayrı geçirdim :43::43::43:[/QUO

bugun hergukunden daha cabuk gecsın ıstıyorummmm :8:14:

Arkadaşlar komutanımız bu gece yok biz kendimiz sayalım şafaklarımızı ama komutanımız olmadan tadı da olmuyor hanii :1::1:

Exelanss- Şafak 133 Denizli Buldan Jandarma Usta birliği

Sarııımmm yariimmm 1 gün daha azaldı kavuşmamız için :16::16::16:

Birgün Gelecek, Birgün Kalacak...:72:

Kubrah- Şafak 133 Mehtap 32 Kıbrıs Girne

Buarada ben bir şafak takvimi yapmıştım. Ona da bir gün gelecek bir gün kalacak yazmıştım. Bizimki diyor ki niye 1 gün kalacak. Bitecek yaz şuna orada bile bitmiyor yani :D Çok güldümmm :D

kıyamam ben sana yaaaa bende birlikteliğimin ilk yılını ayrı geçirdim sevdiimden gerçekten kötü olmuştum bende bide ilk yıl benim için önemliydi ilk kez bu kadar uzun bi ilişkim oluyo benim sanırım bu yüzdende özeldi benim için yani her yıl dönümümüz özel ama ikinci yıldan daha özeldi ve askerlik yüzünden ayrı geçirdim :43::43::43:

hahahhaha bnmkini hemen anlarsın cnm tugce diye zaten :9: :9: :9:

Kubrah- Şafak 133 Mehtap 32 Kıbrıs Girne

Buarada ben bir şafak takvimi yapmıştım. Ona da bir gün gelecek bir gün kalacak yazmıştım. Bizimki diyor ki niye 1 gün kalacak. Bitecek yaz şuna orada bile bitmiyor yani :D Çok güldümmm :D

hahahh doğru demiş:9::9:
o bir gün kaldığında ne halde oluruz çok merak ediyorum:8:

Back
X