355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar kızlarr ben geldiiim.gittim iş gorusmesınee.yarın sabah arıcam bnmkıyle bı konusayım.buyuk ıhtımal kabul etcem .)) ınsallah hayırlı olur benım ıcın.evde oturmaktansa ıkı kurus para kazanırım tecrubem olur.Bugun toplam 3 yerden iş gorusmesı ıcın aradılar.fınansbankta geri dondu komedi.ıstersın gelmezz beklemezsin bı anda gelırlerrr.kafamı karıstırdılar ama en uygunu sartlar olarak bu geldi bana.bugun daha keyıflıyım smdı bıde ders calısırsam bıraz tam olcakk :16:

cnmm hayırlı olsun ne işiymiş bakalım bu :16:

ya bişe soracaktım şu şafak sayacını ben yapamadım galiba:S düzenliyorum tarih giriyorum ama yine görünmüyo sanırım:S neden ki? sen nasıl yaptın? çok heves ettim ben de :)

Forum ayarlarında profil ayarlarım var. Oradan yapabilirsin.

ben geldiiim.bıraz ders calıstım yoksa huzursuz olucaktım.4 gunde nasıl bıtıcek hepsı cok merak edıyorum.

elifcim ogrenırsın zamanla alntı ypmak kolay .))

hoşbuldum :) tam olarak verilen cevapları falan takip edip göremesem de bakıp cevap vermeye calışıyorum :) zamanla öğrenirim galiba:)

Bu akşam da kimse yok buralarda :( nerdesiniz kızlaaaar

kızlar nerelerdesinizzzz saat kaç oldu ama size ihtiyacım var bnmmm birsey sormam gerekiyorr :9: :26: :26: :26: :9:

canım çok sıkkın sarıyla tartıştık tlf kapatmış yatmış bi iyi geceler bile demeden sinir oluyorum bazen ona hemde çok! :47::47::47::47::47::47:

slm hülyamm hosgeldiiin.benımkının de moralı bozulmus bırı bsy yapmıs ama anlatmadı.okdar snır oldumki km naptysa cok uzuldum.bıde agladım oturup o anlamadan.iş gorusmemı bıle heveslıcene anlatamadım.cocuk mutsuz mutsuz offfff :/
selam kızlar ben geldim :31:

canım çok sıkkın sarıyla tartıştık tlf kapatmış yatmış bi iyi geceler bile demeden sinir oluyorum bazen ona hemde çok! :47::47::47::47::47::47:

Bu telefonlar da başa bela. Sürekli yanında görmeye alıştığın insan. Uzaktan uzaktan bir sürü yanlış anlaşılma olur. Tartışmalara da sebep olur. Olmasa da olmuyor :/ Niye tartıştınız?

slm hülyamm hosgeldiiin.benımkının de moralı bozulmus bırı bsy yapmıs ama anlatmadı.okdar snır oldumki km naptysa cok uzuldum.bıde agladım oturup o anlamadan.iş gorusmemı bıle heveslıcene anlatamadım.cocuk mutsuz mutsuz offfff :/

Sık dişini be gizem. Ne kaldı ki şurada :D

ben sıkıyordumda bugunkı guzel haberlerımı bıle agız tadıyla payylasamadım.okadar moralım bzldukı.ona cok uzuldum :(
selam kızlar ben geldim :31:

Bu telefonlar da başa bela. Sürekli yanında görmeye alıştığın insan. Uzaktan uzaktan bir sürü yanlış anlaşılma olur. Tartışmalara da sebep olur. Olmasa da olmuyor :/ Niye tartıştınız?

Sık dişini be gizem. Ne kaldı ki şurada :D

Canim boyle zamanlarda once karsindakini dusunmek zorundasin. Yoksa iliskiler yurumuyor.sen bi donem alttan alican baska bi donem de o. Herkese sira gelicek yani. Dusn ki o su anda hayatinin en kotu donemini yasadigini dusunuyo. Boyle davraasi cok normal. Dunyayi onun etrafinda dondureceksin bi donem. Sonra hersey normale donecek sabir.

Back
X