bilmem mi canım ama mecburuz yani yapcak bişi yok:26:nerde askerin???
ewt canım aç bi izleee![]()
özet suanda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem mi canım ama mecburuz yani yapcak bişi yok:26:nerde askerin???
ewt canım aç bi izleee![]()
İyi geceler su safak sayilari 20 lerde olan arkadaslarim sze o kdar imreniyorum kii ahh ahh sanki siz o gunleri gecirmediniz gibi geliyoo :) biz gorebilcekmiyiz o gunleri acabaa''
ahahaha bende buldum kendimden bi tanee bnm çeyizim baştan asagı GALATASARAY'la dolu olacak![]()
![]()
![]()
![]()
onun dısında pembe şeyleride cok seviyorum hele mutfakta aksesuarları o tabaklarlar kaşıklar falan oluyor ya onlara bitiyorum ama bi yandanda bakınca kendimle çelişiyorum cocukca geliyor o yüzden bn ömer olmadan asla cıkamam
![]()
![]()
![]()
yawrucum bizimkisi İstanbul'a gitti pazar gecesi bugün gelcekti ama yollar kötü diye yarına gelcek inşallah. çok darlandı 1 aydır işten bahsetmiştim ya cmt pazar bile çalıştı orada halaları war helallik almaya birde kafa dağıtmaya gitti bende ses etmedim artık nasılsa gidecek zamanı durduramıyoruz bari azıcık kafasını boşaltıp gitsin dedim. banada ön alıştırma oluyor işte o arada ev iş iş ev 3 gündür hiçbirşey yapmıyorum wallahi![]()
merhaba canımm...
merak etme bizde sizin 3 katınız yaptıık o yolları 3kez geçtiikammaa geçioo gördünüz üzree
merak etmeyin sizlerde görceksiniz sabır az kaldııı![]()
İyi geceler su safak sayilari 20 lerde olan arkadaslarim sze o kdar imreniyorum kii ahh ahh sanki siz o gunleri gecirmediniz gibi geliyoo :) biz gorebilcekmiyiz o gunleri acabaa''
Ahh canim benim hic gecmicek gibi geliyo bu aralar surekli bole dusunuyrmm. Benimkine ole dedim de ya tabi azi gitti cogu kaldi diyo![]()
öyle bi gecirdik kii hemde tam 13 ay dolu dolu .)) sızde goruceksınız canım benım hıç şüphenn olmasın
yaa yazdım yaa kısa sandım canım seni ondan bakmadımdA ondan...
geçmicek gibi gelioo ewt ki zorda geçioo ama geçioo şimdi burda böle zor geçio gbbi geliyo ki ölede oluyo bi ugraş olması lazım bnm geçen sene dershanem wardı dersler falan geçiodu ben burayı bu sene keşfettimama zor yaa canm bnm nerde askerin???
işte siz unuttunuz artık o pskolojiyii insan biliyo ama yinede o duygu beter ya :) allahım bi daha ayrılık göstermesin çok zor evli olup bide uzun dönem olmsı 2 kat daha zorlaştırıyoo..
yok canım kısa olsaydı keşkebende burda geçiriyorum vaktimi kitap okuyorum bi sürü kitap aldım biri bitiyo brine başlıyorum örgü örmeye çalışıyorum yani bianım boş geçmesin diye bi çok şeyle ilgilenmeye çalışıyorum ama işte kafa orda yinedee ahh ahh benimki 9 güne dağıtıma geliyoo ankara etimesgutta acemilik usta birliği cuma belli olck işte bu aralar tek tesellimde buu.
evet canım evlıyken daha da zor.ben hıc ıstemzdım evlıyken gıtmesını.aradan cıkmıs oldu...
işte siz unuttunuz artık o pskolojiyii insan biliyo ama yinede o duygu beter ya :) allahım bi daha ayrılık göstermesin çok zor evli olup bide uzun dönem olmsı 2 kat daha zorlaştırıyoo..
yok canım kısa olsaydı keşkebende burda geçiriyorum vaktimi kitap okuyorum bi sürü kitap aldım biri bitiyo brine başlıyorum örgü örmeye çalışıyorum yani bianım boş geçmesin diye bi çok şeyle ilgilenmeye çalışıyorum ama işte kafa orda yinedee ahh ahh benimki 9 güne dağıtıma geliyoo ankara etimesgutta acemilik usta birliği cuma belli olck işte bu aralar tek tesellimde buu.
Kızlar ben bugün baya ders çalıştım. SÜrekli birşeyleri oku oku felaket uyku bastırdı. Tutamıyorum artık gözlerimi. Hepinize iyi geceler..
ya en güzeliide o ama ben evli olmaktanda pişman değilim yine olsa yine evlenirdimama işte buda nazar boncuğumuz olsun
Ama tavsiyede etmiyorum bizim 1. evlilik yıldönümümz oldu o gitti mesela çok kötüydü o ruh halim yıldönümmüzü bile kutlayamadık düşün asker eğlencesi vardı
![]()
canım bnm wala ben burda geçiremezdm nden??dersen çünkü stickerda yazıo yaa 100 gün 50 gün falan bakıp durdukça bide işte ewde olunca kafayı yerdm yaa rabbim herşeye kadir bu sene gtse dayanamazdm kafayı yerdm heralde....
ewli olunca daha zordr yaa tahmin edebiliorum bzde ewli gbi bişeydk gecemz ayrıydı sadece her an beraberdk işte zordu yaa...
ankara iyiymiş umarım ustada güzel vee hayırlısıyla ii bi yere çıkar tatlım ne güzel wakit geçiriomuşun ben kitap dahi okuyamıyom...
yani imkan varsa gıtmelı tabı.evlıyken gıtmek zor gerekde yok.kısmet boyleymıs sızınde canım..
yani çekilecek çilemiz varmışş kısmet herşey.
Tabi kişiden kişiye değişiyo benim kafamdan gitmediği için görsemde bi etkisi olmuyo artık. Bizde işte gündüzleri değilde aksamları kötü hiç akşam olmasın istiyorum bi yandada bigün bitti diye seviniyorum.. O kadar özlüyorumm ki sesini kokusunu gülüşünü evimizde kalmıyorum ben daha doğrusu kalamıyorum evime gittiğimde heryer sanki üstüme geliyo. Çok farklı bişeymiş gerçekten insan yaşamadan anlayamıyo.
herseyde vardr bır hayır .))
aynen canım yaa herkonuda öle yaşamayan bilmez yaa burda hepimiz aynı dili konuşuoz
ewinde kalmamanda ii canım yaa daha çekilmez olurdu hakkaten...
benmde gündüz wakit geçmio akşam geçio işte
iş falan warmı??