kızlar yine kaçırdım şafak atmayı
neyse oğluşuda uyuttum şimdi sıra bende iii geceler demek istedim size
yarın görüşürüz kendinize ve sevdiklerinize iii davranın öpüldünüz
ii geceler canım ogluşu öp bizim içindeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben çok sıkılıyorum yaaaa![]()
nden kiiiii????????????
boş boş oturmaktan zaman geçmiyor kiiiii![]()
aynen arıo napıosn aşkımm bgn naptıın dıo hıccc demktn sıkldm![]()
boş boş oturmaktan zaman geçmiyor kiiiii![]()
4 ay 6 gun kaldııı sonra 4 aydanda düşücez yuppisii![]()
aynen arıo napıosn aşkımm bgn naptıın dıo hıccc demktn sıkldm![]()
aynen yaa bende sıkıldım ve hala aramadı saolsun![]()
aynen yaaaa konuşma imkanımız var ama konuşacak konu bulamadıımız için konuşamıyoruz uzun uzunsanki ölü gibi hissediyorum bende kendimi yaşamıyo gibi sanki çok sıkıldım yaaaaaaaaaaa
![]()
amaan bktm yAA lanet olsun cnmı sıkmasa olmaz zaten![]()
sana noldu kiiiii???
yaa aramadı ya ben arıyom açmıyo warmı böle bişi yaa sinir oldm![]()
kuzum meşgüldür işi vardır bişi olmuştur vardır bi nedeni açmamasının hemen sinir olma bi dur bakalım arar o seni mutlaka
güzel bi yazı evet bebeğim ama benim durumuma uymuyo şu an için bunlar evet allah'a şükür sağlığım yerimde hayatımda kötü giden bişey yok ama herkesin derdi kendine ağırdır benim hayatımda herşey normal aslında sıradan monoton savaşacak bişey bulamıyorum ben şu an için asıl cnmı sıkan bu işte evet kötü şeyler olmasın hayatımda kim ister ki ii şeyler olsun istiyorum ama o da yok hayatımda hiç hareket yok sakin sessiz durgun monoton savaştıım bişey yok başarı elde ettiğim bişey yok öğrendiğim yeni bişey yok ve sürekli tv izlemekten beynim uyuştu evde yapacak bişey yok kalkıp bi bardak su almaya bile üşenir oldum işte asıl cnmı sıkan noktalar bunlarDışarıda ki başarı içeride başlar! | Kişisel Gelişimin Anahtarı! - KendiniGelistir.Com
ay bu nedir yaa kızlar biz canımız sıkılıyo ölü gibiyiz diye yakınalım bakın millet neleri başarıyor...!!!!ders çıkarılası bişi olmuşşş......
dertliler mekanı resmen![]()
öyle bebeğim halimize şükür gerçektenumarım öledir yaa canım....offf allahm şükür yaa herşeye ragmen sonsuz şükür.....
güzel bi yazı evet bebeğim ama benim durumuma uymuyo şu an için bunlar evet allah'a şükür sağlığım yerimde hayatımda kötü giden bişey yok ama herkesin derdi kendine ağırdır benim hayatımda herşey normal aslında sıradan monoton savaşacak bişey bulamıyorum ben şu an için asıl cnmı sıkan bu işte evet kötü şeyler olmasın hayatımda kim ister ki ii şeyler olsun istiyorum ama o da yok hayatımda hiç hareket yok sakin sessiz durgun monoton savaştıım bişey yok başarı elde ettiğim bişey yok öğrendiğim yeni bişey yok ve sürekli tv izlemekten beynim uyuştu evde yapacak bişey yok kalkıp bi bardak su almaya bile üşenir oldum işte asıl cnmı sıkan noktalar bunlar
herkes dertli herkes dertli naaapçaaannn mecbuuuurrrrr
öyle bebeğim halimize şükür gerçekten
güzel bi yazı evet bebeğim ama benim durumuma uymuyo şu an için bunlar evet allah'a şükür sağlığım yerimde hayatımda kötü giden bişey yok ama herkesin derdi kendine ağırdır benim hayatımda herşey normal aslında sıradan monoton savaşacak bişey bulamıyorum ben şu an için asıl cnmı sıkan bu işte evet kötü şeyler olmasın hayatımda kim ister ki ii şeyler olsun istiyorum ama o da yok hayatımda hiç hareket yok sakin sessiz durgun monoton savaştıım bişey yok başarı elde ettiğim bişey yok öğrendiğim yeni bişey yok ve sürekli tv izlemekten beynim uyuştu evde yapacak bişey yok kalkıp bi bardak su almaya bile üşenir oldum işte asıl cnmı sıkan noktalar bunlar
herkes dertli herkes dertli naaapçaaannn mecbuuuurrrrr
öyle bebeğim halimize şükür gerçekten
GİZEM KÖTÜ BİŞİ WAR YAA ndden bilmiyorum ama içim sıkışıo yüregimde kötü bi his war allahım yaa off
Vallahii yaaa bi çözm getirmek lazım buna![]()
kızım sen içini ferah tutmaya çalış otur dua et için ferahlar biraz aklına hemen kötü şeyler getirme
valla yaaa napsak kiiii![]()