Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyosun canım :)
kar kış geldik işe gerçi bugün hava biraz normal ama hasta olmamaya çalışıyorum![]()
senden ne var ne yok askerin ne durumda? bizimki pazartesi günü gidiyor umarım yollar açılır ya Kastamonu şu an baya kötüymüş birde gece çıkacaklar yola aklım onda kalıcak :18:
kar kış geldik işe gerçi bugün hava biraz normal ama hasta olmamaya çalışıyorum![]()
senden ne var ne yok askerin ne durumda? bizimki pazartesi günü gidiyor umarım yollar açılır ya Kastamonu şu an baya kötüymüş birde gece çıkacaklar yola aklım onda kalıcak :18:
Günaydın Kuzularr![]()
günayddınnn![]()
Merhaba kızlar Kastamonu guzeldır rahattır ya memleketım diye demıyorum 😊 ama cok karlıymıs yollar acık canm
günaydınnn.iğrenç bir gune daha gunaydın./ hıc keyfım yok.gece benımkyle gene tartıstık bok gıbyım...
benımkının babasıda kastamonulu.ama sorsan hıc gıtmemıstır .)
Hadi ya şu tartısmalar bızdede hiç bitmiyo valla canm bende tartıştım da düzelttik hemen ALLAHtan arayı 😊
kızlaaarrrrr bende geldim![]()
günaydınnn.iğrenç bir gune daha gunaydın./ hıc keyfım yok.gece benımkyle gene tartıstık bok gıbyım...
bızım tartısmalar anında duzelmıyor maleseff.kırıldımı artık ne ypsam dıe sasıryorum
hosgeldın canım bu saatte gelırmyın sen .)
hoşbuldum cnm![]()
kızlaaarrrrr bende geldim![]()
yine neden tartıştınız gizemcm???
atlatacaksınız bu günleri kendini yıpratma askerden gelsin böle olmaz.iiice psikolojisi bozulmuştur az kaldı ya.sağlıklı
düşünemiyodur.biraz anla onu
Arada hasret özlem olunca hemen barısıyoruz ya ama inat gurur olunca fazla suruyo bazen . Sıkıntı yapma ya bidahaki aramasında barısırsınız tabi kavganın sebebıne gore de degısıyo
iim cnm ne olsun evde takılıyorum öyle boş boşnaptın cnm nasılsın
Hoş geldin canm 😊
her zamanki seyler işte... dusunmeden bı laf ettım kırıldı etti falan fılan.. genel olrak ztn canım skkındı.hepten kotu oldum..
psıkolojı flan kalmadı bızde zaten