Hosbuldum canım kaynatıyorsunuz yine :)
e arada yapalım yaaa muhabbet olmayınca zaman geçiremiyorum ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum canım kaynatıyorsunuz yine :)
Offf zor dostum zooor...
hemde cook zor nasıl olck blmıorm :2:
merak etme yalnız değilsin bu konuda cnm acemi birliğinden sonra izin kullanmadı ve ben yanına usta birliğindeyken bi kere gidebildim o zmndan beri yanyana görüşemiyoruz allahtan ist ablası varda kameradan görüşüyoruz bi 2 saat kadar o kadar yani ve gelene kadar da böle
merak etme yalnız değilsin bu konuda cnm acemi birliğinden sonra izin kullanmadı ve ben yanına usta birliğindeyken bi kere gidebildim o zmndan beri yanyana görüşemiyoruz allahtan ist ablası varda kameradan görüşüyoruz bi 2 saat kadar o kadar yani ve gelene kadar da böle
cnm 1 kerede olsa gıtmssn ben hıc gıdemycm off yaaaaaaaa![]()
Aynen tatlım yapacaz tabi :)e arada yapalım yaaa muhabbet olmayınca zaman geçiremiyorum ben![]()
al bendende o kadar valla ben sevgili gördükçe yanlarına gidip ellerinden tutup onları ayırasım geliyo![]()
![]()
ayy banada bi kolay geciyor bi zor geciyor kişilik çatışmasına girdim resmen askerlik bnm dengemi bozdu ömerin değil![]()
![]()
saat akşam 9 dan sonra hemen geçiyor buraya gelip şafak attırıyoruz sonra zaman duruyor sanki anlamadım ben bu işi :26: :26:
cnm 1 kerede olsa gıtmssn ben hıc gıdemycm off yaaaaaaaa![]()
zaman geçiyo tatlım öyle yada böyle bak bigün daha bitti geçip gidecek bu zamanlarda sabır demekten başka bişey yok elimizde
Aynen tatlım yapacaz tabi :)
Yalnız olmadığıma sevindimmm![]()
Ondan dolayı avatarından da hiç hoşlanmadım. Ne öyle olna var olmayan var![]()
![]()
![]()
aaaa öle deme ben o avatarı gördükçe sevdiime sarıldıımı hayal ediyorum![]()
kızlar hala çarşı izni yok ya off
kızlar hala çarşı izni yok ya off
bnmkinede yok :26: :26: gerci olsada pek bi fark olmaz sanırım bnm için :26:
Normal yani kızlar ama sabırsızlaniyorum :)olur tatlım merak etme bizimki gittikten 3 hafta sonra falan çarşı iznine çıkmıştı tam zamanı hatırlamıyorum ama uzun bi zamandı yani ya 3 hafta yada 3 haftadan fazlaydı ama aklımda 3 hafta diye kalmış
Normal yani kızlar ama sabırsızlaniyorum :)
insan ister istemez sabırsızlanıyo bende mesela ocak gelsin diye sabırsızlanıyorumNormal yani kızlar ama sabırsızlaniyorum :)
bnmkine zaten 1 ay yok dendi carsı izni ama biz her gün konusuyoruz görüşüyoruz zaten en azından böyle askeriyede dısarıda oradaki kızların bakma gibi bi durumu yok![]()
![]()
![]()
Haha doğru diyon:) daha tlf kullanmıyo pek rahat değiliz yani aslında ayarlamıştı içeriden telefonu ama soramiyorum da telefonlar dinleniyo diye bekliyoruz bakalım :)bnmkine zaten 1 ay yok dendi carsı izni ama biz her gün konusuyoruz görüşüyoruz zaten en azından böyle askeriyede dısarıda oradaki kızların bakma gibi bi durumu yok![]()
![]()
![]()
kızlar yarın herkesın carsısı cok guzel ınsallah.benmde sabah sınavım var yarın gorusuruz hepınızı opuyorummmm![]()
kızlar yarın herkesın carsısı cok guzel ınsallah.benmde sabah sınavım var yarın gorusuruz hepınızı opuyorummmm![]()