355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Offf zor dostum zooor...

hemde cook zor nasıl olck blmıorm :2:

merak etme yalnız değilsin bu konuda cnm acemi birliğinden sonra izin kullanmadı ve ben yanına usta birliğindeyken bi kere gidebildim o zmndan beri yanyana görüşemiyoruz allahtan ist ablası varda kameradan görüşüyoruz bi 2 saat kadar o kadar yani ve gelene kadar da böle

ayy banada bi kolay geciyor bi zor geciyor kişilik çatışmasına girdim resmen askerlik bnm dengemi bozdu ömerin değil :9: :9: :9: saat akşam 9 dan sonra hemen geçiyor buraya gelip şafak attırıyoruz sonra zaman duruyor sanki anlamadım ben bu işi :26: :26:

merak etme yalnız değilsin bu konuda cnm acemi birliğinden sonra izin kullanmadı ve ben yanına usta birliğindeyken bi kere gidebildim o zmndan beri yanyana görüşemiyoruz allahtan ist ablası varda kameradan görüşüyoruz bi 2 saat kadar o kadar yani ve gelene kadar da böle

cnm 1 kerede olsa gıtmssn ben hıc gıdemycm off yaaaaaaaa:47::47::47::ssz::ssz:

ayy banada bi kolay geciyor bi zor geciyor kişilik çatışmasına girdim resmen askerlik bnm dengemi bozdu ömerin değil :9: :9: :9: saat akşam 9 dan sonra hemen geçiyor buraya gelip şafak attırıyoruz sonra zaman duruyor sanki anlamadım ben bu işi :26: :26:

benim içinde öle valla hele ki burada muhabbet durdumu bende de zaman duruyo valla yine :ssz::ssz:

cnm 1 kerede olsa gıtmssn ben hıc gıdemycm off yaaaaaaaa:47::47::47::ssz::ssz:

zaman geçiyo tatlım öyle yada böyle bak bigün daha bitti geçip gidecek bu zamanlarda sabır demekten başka bişey yok elimizde:ssz::ssz:

Aynen tatlım yapacaz tabi :)

:16::16::16::32::32::32:

Yalnız olmadığıma sevindimmm:27: :D:D

Ondan dolayı avatarından da hiç hoşlanmadım. Ne öyle olna var olmayan var :P :D :D:51:

aaaa öle deme ben o avatarı gördükçe sevdiime sarıldıımı hayal ediyorum :16::16::16:

bnmkinede yok :26: :26: gerci olsada pek bi fark olmaz sanırım bnm için :26:

olur tatlım merak etme bizimki gittikten 3 hafta sonra falan çarşı iznine çıkmıştı tam zamanı hatırlamıyorum ama uzun bi zamandı yani ya 3 hafta yada 3 haftadan fazlaydı ama aklımda 3 hafta diye kalmış
Normal yani kızlar ama sabırsızlaniyorum :)

Normal yani kızlar ama sabırsızlaniyorum :)
insan ister istemez sabırsızlanıyo bende mesela ocak gelsin diye sabırsızlanıyorum
bnmkine zaten 1 ay yok dendi carsı izni ama biz her gün konusuyoruz görüşüyoruz zaten en azından böyle askeriyede dısarıda oradaki kızların bakma gibi bi durumu yok :9: :9: :9:
:60::60::60: hahaaaaa güzel bi bakış açısı sevdim bunu :60::32::32:

bnmkine zaten 1 ay yok dendi carsı izni ama biz her gün konusuyoruz görüşüyoruz zaten en azından böyle askeriyede dısarıda oradaki kızların bakma gibi bi durumu yok :9: :9: :9:
Haha doğru diyon:) daha tlf kullanmıyo pek rahat değiliz yani aslında ayarlamıştı içeriden telefonu ama soramiyorum da telefonlar dinleniyo diye bekliyoruz bakalım :)

kızlar yarın herkesın carsısı cok guzel ınsallah.benmde sabah sınavım var yarın gorusuruz hepınızı opuyorummmm :16:

Back
X