son 2 günümüz![]()
![]()
![]()
![]()
oyy kıyamam doya doya vakit geçirin canım:18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son 2 günümüz![]()
![]()
![]()
![]()
İstanbul-Büyük Ada Usta Birliğii...![]()
İnanmıyorum canım tek kelime ile HAA Rİİ KAAA. çok sevindim valla. sen nerde oturuyordun?
Sorma bende ya eşim çok sanslıı çıktıııİzmirde oturuyoruz ve istanbula herhafta iş için giden bi babam var ben daha ne isterim başkaa
![]()
Çoook iyi denk gelmiş canım yaa. Hakikaten çoook şanslıymış seninki. İnşallah güzel bir dönem sizi bekliyor. Her haftasonu buradasın artık![]()
canım cok seviiiindiiim.cok guzel olmus sızın ıcınn![]()
Sağol bebeğimm evet ya çok mutluyummm![]()
istanbul yolları gozuktu sana artık .)) demıstık sana ıcını ferah tut dıye bak ne guzel oldu.ınsallah cok rahat olur
Bekleyenleri Allah kavuştursun...
canım napıyosun nasıl gidiyo neler yapıyosun gün içinde
amiiin...
napiim bugun sınava gırdım ıste .) dısrda ıslerım vardı falan oyle.sen napıosun canımm
istanbul yolları gozuktu sana artık .)) demıstık sana ıcını ferah tut dıye bak ne guzel oldu.ınsallah cok rahat olur
nasıl geçti sınav ha bu arada çalışmaya başladınmı canım bende napayım ya bi ara çarşıya çıktım sonrada eve geldik komşuya oturmaya gittik öyle geçti bu günde ama sıkıcı ya kocamı özledim bi gelse
aynenn öyle giderim artık her ay her hafta önemli günlerde ahah bana belli olmaz artık bana heryer istanbul![]()
aynenn öyle giderim artık her ay her hafta önemli günlerde ahah bana belli olmaz artık bana heryer istanbul![]()
canım plakana baktımda eşin uzun dönem sanırım çocuk falan varmı nerde kalıyosun
canımmm süper bi haber bu yaa çok sevindimm hayırlı olsun!!!