355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

İnanmıyorum canım tek kelime ile HAA Rİİ KAAA. çok sevindim valla. sen nerde oturuyordun?

Sorma bende ya eşim çok sanslıı çıktııı:1: İzmirde oturuyoruz ve istanbula herhafta iş için giden bi babam var ben daha ne isterim başkaa:52:

Sorma bende ya eşim çok sanslıı çıktııı:1: İzmirde oturuyoruz ve istanbula herhafta iş için giden bi babam var ben daha ne isterim başkaa:52:

Çoook iyi denk gelmiş canım yaa. Hakikaten çoook şanslıymış seninki. İnşallah güzel bir dönem sizi bekliyor. Her haftasonu buradasın artık :D

Çoook iyi denk gelmiş canım yaa. Hakikaten çoook şanslıymış seninki. İnşallah güzel bir dönem sizi bekliyor. Her haftasonu buradasın artık :D

İnş. canım benim bide evci çıkma imkanı olursa bizim için büyük mutluluk olcakk :17::17:

amiiin...

napiim bugun sınava gırdım ıste .) dısrda ıslerım vardı falan oyle.sen napıosun canımm

nasıl geçti sınav ha bu arada çalışmaya başladınmı canım bende napayım ya bi ara çarşıya çıktım sonrada eve geldik komşuya oturmaya gittik öyle geçti bu günde ama sıkıcı ya kocamı özledim bi gelse

istanbul yolları gozuktu sana artık .)) demıstık sana ıcını ferah tut dıye bak ne guzel oldu.ınsallah cok rahat olur

aynenn öyle giderim artık her ay her hafta önemli günlerde ahah bana belli olmaz artık bana heryer istanbul:51:

bende bı ara carsıya cıktım .) sınav fena deıldı asıl yarınkılerı hc bılmıom bakalım nasıl sallıcam :1: bende bitanemiii cok ozledımm bıtsın artık ./

:9: evet canım artk sana her yer ıstanbul ohhh miss :16:
nasıl geçti sınav ha bu arada çalışmaya başladınmı canım bende napayım ya bi ara çarşıya çıktım sonrada eve geldik komşuya oturmaya gittik öyle geçti bu günde ama sıkıcı ya kocamı özledim bi gelse

aynenn öyle giderim artık her ay her hafta önemli günlerde ahah bana belli olmaz artık bana heryer istanbul:51:

canım plakana baktımda eşin uzun dönem sanırım çocuk falan varmı nerde kalıyosun

Yok canımm kendi evimizde kalamıyorum doğal olarak tek başıma biraz zor olurdu...Ailemle kalıyorum bazen eşimin ailesiyle kalıyorum öyle yanii. Senin eşinde mi uzun dönem yaptııı :)

Back
X