355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ne güzel canım bitmiş sizinkiii :)Darısı bizim başımıza bende annemlerde kalıyorum şuan haftaya eşim gelcek izne evimize gidicezz:31::31:

çalışıyomusun sen canım eve gitmekte para istiyor bak benim eşim kıl dönmesi ameliyatı olcak 1 ay erken geliyor o yüzden benim şafak azaldı bi anda yani maaş yok bişey yok ben kv dede kalmak istemiyorum napym bileziğimin tekini bozdurcam artık çünkü bibrikmişimiz yok

offf sorma ya bitti ama ben anneme çok uzağım 13 saat var aramızda kv demle aynı şehirdeyim annemden uzak :((((

Bu dönemde insan kendi ailesine daha çok ihtiyac duyuyo dimi ama olsun ya bitti sizinki böyle düşün artık eşine kavusma anınızı düşün.. :)

çalışıyomusun sen canım eve gitmekte para istiyor bak benim eşim kıl dönmesi ameliyatı olcak 1 ay erken geliyor o yüzden benim şafak azaldı bi anda yani maaş yok bişey yok ben kv dede kalmak istemiyorum napym bileziğimin tekini bozdurcam artık çünkü bibrikmişimiz yok

Çalışmıyorum ben ama maddi knuda sıkıntım yok çok şükür. Üzüldüm canım senin adına ama eşin gelince herşey düzelir sıkmayın canınızı..

Back
X