Yok canımm kendi evimizde kalamıyorum doğal olarak tek başıma biraz zor olurdu...Ailemle kalıyorum bazen eşimin ailesiyle kalıyorum öyle yanii. Senin eşinde mi uzun dönem yaptııı :)
benim eşim kısa dönemdi canım ben annemlerde kalıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canımm kendi evimizde kalamıyorum doğal olarak tek başıma biraz zor olurdu...Ailemle kalıyorum bazen eşimin ailesiyle kalıyorum öyle yanii. Senin eşinde mi uzun dönem yaptııı :)
benim eşim kısa dönemdi canım ben annemlerde kalıyorum
Ne güzel canım bitmiş sizinkiii :)Darısı bizim başımıza bende annemlerde kalıyorum şuan haftaya eşim gelcek izne evimize gidicezz![]()
Ne güzel canım bitmiş sizinkiii :)Darısı bizim başımıza bende annemlerde kalıyorum şuan haftaya eşim gelcek izne evimize gidicezz![]()
offf sorma ya bitti ama ben anneme çok uzağım 13 saat var aramızda kv demle aynı şehirdeyim annemden uzak(((
Bu dönemde insan kendi ailesine daha çok ihtiyac duyuyo dimi ama olsun ya bitti sizinki böyle düşün artık eşine kavusma anınızı düşün.. :)
çalışıyomusun sen canım eve gitmekte para istiyor bak benim eşim kıl dönmesi ameliyatı olcak 1 ay erken geliyor o yüzden benim şafak azaldı bi anda yani maaş yok bişey yok ben kv dede kalmak istemiyorum napym bileziğimin tekini bozdurcam artık çünkü bibrikmişimiz yok
Çalışmıyorum ben ama maddi knuda sıkıntım yok çok şükür. Üzüldüm canım senin adına ama eşin gelince herşey düzelir sıkmayın canınızı..
amiiin...
napiim bugun sınava gırdım ıste .) dısrda ıslerım vardı falan oyle.sen napıosun canımm
kımsecıkler yok bu aksammm .)
valla herkes nerde bugün yaa
Ben burdayımm![]()
Ay haftaya bugun bende yokum![]()
Ay haftaya bugun bende yokum![]()
neryee ıstanbula mı .))
sen nereyegidiyon cnm
Eşim geliyo dağıtım izninee cuma günü![]()
süper bi haber .) haftaya yuzunde gulucukler acıcak desenee .)) haftaya bugun benımde şafak 10 olucak kısmet ederse Allah![]()