erkek arkadasım askerde cok özlüyorum onu(((((((((((((((((((((((((((((((((((( kargo ile birseyler gonderebiliyormusunuz ?????
evet canım gönderdim ben 2 kez ptt kargoyla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek arkadasım askerde cok özlüyorum onu(((((((((((((((((((((((((((((((((((( kargo ile birseyler gonderebiliyormusunuz ?????
iyi akşamlar kızlarrr:))
ben geldimm![]()
![]()
![]()
Beeen geldimmmmmmmmmm napıosnz![]()
iyi akşamlar kızlar hepinize ben geldiim uzun zamandan beri gelmiyodum akşamlarıı
Herkes aynı anda gelmiş maşallahBen de geldimmm.
Ben oturdum askerime hazırlayacağım mektuplar için içerik hazırlıyorum. Baya zahmetli bu iş. Ama uğraşmak güzel böyle şeylerle![]()
niye keyfin yook cnmm ??herkes suskun bu akşam anlaşılan benimde pek keyfim yok.. çıkıyorum kızlar ben hepinize iyi geceler şimdiden şafak attırırken benide anmayı unutmayın :))
muhteşem yüzyılı izliyorum canlarım bende askerim aradı işten gelince telefonda Kastamonu kodunu ilk kez gördüm rahatı yerindeymiş ortam iyi diyor sevmiş ama bakalım ilerleyen günler nasıl geçecek
Herkes aynı anda gelmiş maşallahBen de geldimmm.
Ben oturdum askerime hazırlayacağım mektuplar için içerik hazırlıyorum. Baya zahmetli bu iş. Ama uğraşmak güzel böyle şeylerle![]()
bende yazmak istiyorum tatlım daha önce yazmıştım başka yazma diğer askerlere gelmio kötü oluyolar bide saklamak zor atmakta istemiyorum diyo ama bnde yazmak istiyorum siz olsanız ne yapardınız :44:
Ben de o kadar mektubu götürebilecek mi bilmiyorum. Ziyarete gittiğimde vereceğim. Olmazsa bir kaç tanesine bakar. Ben geri götürürüm sonra diye düşündüm. Bence yaz bir tane hatıra kalır. Olmazsa gelmesine yakın gönderirsin. Uzun süre saklaman gerekmez.
acemı bırlıklerı ıyı oluoda allah vere usta bırlıgı ıyı olsn orası sıkıntılı gecebılıo dha yogun oluolar bnmkı gunduz pasoo egıtmde yerlerde surunuyolar şınav vs vs![]()
hadi yaa ben tam tersi olur diye düşünüyordum ustalıkta yerleri yurtları belli olur rahat olur diye düşünüyordum ama bilmiyorum ki canım zaten yarından itibaren anlar askerliğin kaç bucak olduğunu şimdi rahatım diyor ama![]()