355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

qizem7 -> Şafak 09 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc -> Şafak 12

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 39 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 118 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 119 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 119 -> Acemi - Usta birliği Edirne

tgcsvl -> Şafak 119 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 122 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 126 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

exelanss -> Şafak 120 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 120 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 120

Kubrah -> Şafak 120 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 122 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 122 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 122 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

Gokche8605 -> 164 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 321 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak 317 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

essen791-> Şafak 349 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ 'neee

Konya17, tgcsvl veeee merveali0507 'de katıldıı benden sonraa darısı digerlerin bşına darısı şafak dogan guneş demenın başına :13::13::13::29::16::72:

Son düzenleme:
gunaydin kizlar:)carsi izinciler var mi bakalim..??ben bekliyorum aramasini umarm bu hfta sonu cikar...

benim askerim şuan dışarda kahvaltı yapıyo 3 defa konuştuk sabah şimdi mesajlaşıyoruz :) yarında beraberiz çarşıda :)) birlikte yapıcaz kahvaltıı allahım çokk heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim askerim şuan dışarda kahvaltı yapıyo 3 defa konuştuk sabah şimdi mesajlaşıyoruz :) yarında beraberiz çarşıda :)) birlikte yapıcaz kahvaltıı allahım çokk heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ne mutlu sana canım yaa. Neredeydi askerin ?

aşkım olmadan ilk haftasonum :( sabahın köründe koğuşş kalk diye uyandırdı beni :1::1:

bugün dışarı atıyorum canlar kendimi evde durursam ağlayıp durcam çünkü sürekli..

Benim eşim bu saate kadar arardı beni mutlaka. Hala aramadı :( çok merak ediyorum. İşin kötüsü arar da duymazsam dile telefonun başından ayrılamıyorum. Psikopat oldum. Psikolojim bozuldu yaa

benim eşim bu saate kadar arardı beni mutlaka. Hala aramadı :( çok merak ediyorum. Işin kötüsü arar da duymazsam dile telefonun başından ayrılamıyorum. Psikopat oldum. Psikolojim bozuldu yaa

mrb tatlım umarım aramıştır eşin.çarşamba günüde beni eşim aramadı bütün gün meraktan öldüm diyebilirim aynı senin gibiydim iş yerinde müdürlerin yanında toplantıda falan sürekli gözüm telefondaydı ya ararda ben duymazsam görmezsem diye.sonra akşam aradı neymiş tüfek mi ne temizlletmişler saçma sapan bi sürü şey daha off offf canımızdan can gidiyo.eminim eşininde buna benzer bi açıklaması vardır cnm

Back
X