ben kaçırdımmı oralarını ya :26: :26: ben yanına gidecekti diye biliyorum orada kaldım en son :26: :26:
aynen canım Kübranında dediği gibi Tuba gidicekti ama askeri terhis oldu sonrası bilinmiyor umarım iyidir :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaçırdımmı oralarını ya :26: :26: ben yanına gidecekti diye biliyorum orada kaldım en son :26: :26:
selam kızlar![]()
En son gitmeye karar vermişti ama o gitmeden askeri terhis olmuştu.
anladım cnm barışmışlardır inşallahaynen canım Kübranında dediği gibi Tuba gidicekti ama askeri terhis oldu sonrası bilinmiyor umarım iyidir :26:
gunaydin kizlar:)carsi izinciler var mi bakalim..??ben bekliyorum aramasini umarm bu hfta sonu cikar...
benim askerim şuan dışarda kahvaltı yapıyo 3 defa konuştuk sabah şimdi mesajlaşıyoruz :) yarında beraberiz çarşıda :)) birlikte yapıcaz kahvaltıı allahım çokk heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel bi duygudur şimdi bu :) çok sevindim senin adına :) bnm askerimde yarın çıkcak![]()
benim askerim şuan dışarda kahvaltı yapıyo 3 defa konuştuk sabah şimdi mesajlaşıyoruz :) yarında beraberiz çarşıda :)) birlikte yapıcaz kahvaltıı allahım çokk heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim eşim bu saate kadar arardı beni mutlaka. Hala aramadıçok merak ediyorum. Işin kötüsü arar da duymazsam dile telefonun başından ayrılamıyorum. Psikopat oldum. Psikolojim bozuldu yaa