355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hoşbuldum kızlar:16::16:
Idare eder denizciğim işte iyi olmaya çalışıyorum sen de ne var ne yok?

çok yorgunum cnm ya o kadar yoğun çalışıyoruz ki günü nasıl bitiriyorum bilmiyorum.bi yandan iyi oluyor ama böyle olması eşimin gelmesi her geçen gün hızla yaklaşıyor :)
yaa hediye yollamak istiyorum ama ne yapacağımı ne yollayacağımı billmiyorummm kafam çok karıştı valla

çok yorgunum cnm ya o kadar yoğun çalışıyoruz ki günü nasıl bitiriyorum bilmiyorum.bi yandan iyi oluyor ama böyle olması eşimin gelmesi her geçen gün hızla yaklaşıyor :)
yaa hediye yollamak istiyorum ama ne yapacağımı ne yollayacağımı billmiyorummm kafam çok karıştı valla
birşeylerle uğraşıyor olmak gerçketen çok iyi olmalı canımbaşka türlü inan ki geçmiyor zaman çok şanslısın bu konu da:))

ŞAFAK 5 !! 5 kardeşşşş :52::52: şafak dediğin tek elle gösteriliiirr :1: :32::33::nazar::72::37:

Bekle benii izmiiiirr bekle benii aşkımmm ----->>>> Güneşi izlemeye son 5 günnn !

$5.webp $red-rounded-with-number-5-md.webp $politifact_photos_5th_birthday_candle.webp

$take-5-blacktie-kpmg-anglo-water-eu-2-390x285.webp $photogallery_popular_diets_16_full.webp

allah hep güldürsün cnm.hayırdır neden o kadar güldün bugün???

ŞAFAK 5 !! 5 kardeşşşş :52::52: şafak dediğin tek elle gösteriliiirr :1: :32::33::nazar::72::37:

Bekle benii izmiiiirr bekle benii aşkımmm ----->>>> Güneşi izlemeye son 5 günnn !

Eki Görüntüle 908842 Eki Görüntüle 908845 Eki Görüntüle 908844

Eki Görüntüle 908846 Eki Görüntüle 908843

arkadaşlarla muhhbttlerde video fln hazrladık komedıydı aşkla bttn gun konuşttkk :) Daha nolsn cnmm :nazar::nazar::nazar::16:

gizeeem bu ne hız bu ne heyecan şafaklarn atmasna az kaldıııııı :9::9::9::8:

Murat Yilmazyildirim - Özleyis Ve Ask Üzerine - YouTube

Özleyiş boşlukta raks etmektir
Bilinmeyene doğru yürümektir
Aşk sokulgandır
Sarar kalbi yuva verir
Yuva benliğin feneridir

Özleyiş yaşatandır
Sevgi için savaşandır
Aşk rengarenktir
Sarar kalbi gonca verir
Gonca çiçeğin filizidir

Özleyiş öğrenendir
Uzaktakini yakına getirendir
Aşk esen yeldir
Sarar kalbi huzur verir
Huzur kalbin vitaminidir

ben geldimmmm :3: :3:
bizimde burada hellonun yılbaşı için verdiği sokak partisi var gümbür gümbür şarkı çalıyor insan kaynıyor bende evden eşlik ediyorum :9: :9: :9:

arkadaşlarla muhhbttlerde video fln hazrladık komedıydı aşkla bttn gun konuşttkk :) daha nolsn cnmm :nazar::nazar::nazar::16:

Gizeeem bu ne hız bu ne heyecan şafaklarn atmasna az kaldıııııı :9::9::9::8:

harika cnm gülücükleriN hep daim olsun

Son düzenleme:
Back
X