355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

merhaba kızlarr:) herkescikler iyidir, mutludur inşallah. Benim günüm berbat ötesi bir yoğunlukta geçti ama sonu çok güzeldi :16: Eşim sürpriz yapıp bi arkadaşının telefonundan aradı hiç beklemediğim anda :16: :16: Bir insan bir telefona bu kadar mutlu olur mu :62: ah bu askerlik bize neler yaşatacak daha :97: :97:

hehehehe :9::9::9: hadi gözün aydınnnn selam cnm hg:52:

biz farklı sehırlerdeyız karmelcim ondan bızım ıcın hep mesafeler var yani..

hoşgeldiin canım.olmaz mııı.askerlık boyle bsy :16:

inan bana bu kadar zor olmayacak inşallah sonuçta yanında sevdiğin olacak ve bütün herşeyin üstesinden geleceksiniz :16:

merhaba kızlarr:) herkescikler iyidir, mutludur inşallah. Benim günüm berbat ötesi bir yoğunlukta geçti ama sonu çok güzeldi :16: Eşim sürpriz yapıp bi arkadaşının telefonundan aradı hiç beklemediğim anda :16: :16: Bir insan bir telefona bu kadar mutlu olur mu :62: ah bu askerlik bize neler yaşatacak daha :97: :97:

2*2 =4 olmuş benim şafakk :36:

günler geçmiyor sankiii.Yeni yıla bir gireydik hayırlısıylaa.Dün bilet de ayırttım kalmaz falan snraa:52:

$4-Cs-Socially-Jazzed-Success.webp $4-sayisi-boyama-4.webp $1194986870570683527creation_day_4_number_ge_01.svg.med.webp $Hand_4.webp $images.webp $indir.webp

:46::46::46::72::72::72::nazar::nazar::nazar: DOĞAN GÜNEŞE 4 gün kala ... :nazar::nazar::nazar::72::72::72::40::40::40:

evet dun cook durduk dıe kımseler yook hehehe ıyıym kuzm ben sen naslsn

yatıyordum bende kalkayım dedım safak attırmaya .)) durgun suan ıcın evet .)) sen nasılsnn canım

Ben bugün eşime bozuldum biraz. 11 Nisanda yanına gitmeyi düşünüyordum. Doğumgünü o gün. Bilet alayım mı şimdiden dedim. Ne gerek var canım 1 hafta sonra ben geleceğim bitiyor zaten. Öyle çok meraklı bir insan da değilim doğumgününe. Boşver alma dedi :S

Bozuldum öyle demesine :S

2*2 =4 olmuş benim şafakk :36:

günler geçmiyor sankiii.Yeni yıla bir gireydik hayırlısıylaa.Dün bilet de ayırttım kalmaz falan snraa:52:

Eki Görüntüle 909966 Eki Görüntüle 909967 Eki Görüntüle 909969 Eki Görüntüle 909970 Eki Görüntüle 909971 Eki Görüntüle 909973

:46::46::46::72::72::72::nazar::nazar::nazar: DOĞAN GÜNEŞE 4 gün kala ... :nazar::nazar::nazar::72::72::72::40::40::40:

ne güzel bi heyecan yer ayırtmaak rabbimmm bizede göstersn o gunleri yerımı ayırttırdmm desnnnnnnnn duyuymm bende yaaaaaaaaaa :2::2::2::2:

Ben bugün eşime bozuldum biraz. 11 Nisanda yanına gitmeyi düşünüyordum. Doğumgünü o gün. Bilet alayım mı şimdiden dedim. Ne gerek var canım 1 hafta sonra ben geleceğim bitiyor zaten. Öyle çok meraklı bir insan da değilim doğumgününe. Boşver alma dedi :S

bu konuda haklısınn canm hevesini kursagında bırakms esın :31:

eşin niye senin kırılabılecegını dusunemıyorki.asker ya ondan heralde dıcem artık.s uzulme canım bsver.ıstemyorsa gıtmezsin :S

sagol canım nazar poncukları ıcınn :16:

ıyı aksamlar canımm.ben durgunum bugun baya.sen nasılsın?

otobusten yer ayırttım ben.ararsa solucem alcam ınsallah.benm gıbı heyecanlı deılmıs ama o.2-3 gn kalıp gıtcem dıe..

O halde bi sürü bi sürü maşallah sizee :21:

Eki Görüntüle 909977

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?

ne güzel bi heyecan yer ayırtmaak rabbimmm bizede göstersn o gunleri yerımı ayırttırdmm desnnnnnnnn duyuymm bende yaaaaaaaaaa :2::2::2::2:

bu konuda haklısınn canm hevesini kursagında bırakms esın :31:

Off kesinlikle. Bundan sonra aman erkenden alayım uyguna gelsin biletin fiyatı filan diye uğraşmayacağım hiç. Bir daha da hiç bilet filan da almayacağım. Çok gitmemi isterse gitsin çarşı izninde alsın bana biletimi. O zaman giderim. Hevesimi kursağımda bıraktı resmen.

Zaten bozulduğumu anladı. 2 hafta sonranın planını yapalım biz boşver 4 ay sonrayı. Sonra bakarız ona dedi. Kendi bilir kendi baksın artık. Hatta izin alsın kendi gelsin. Ha 2 gün erken ha 2 gün geç. Ne fark eder.

Back
X