ayy süperr yaa :) bişey kalmamış Allah sabır versin canım son aylarında :))![]()
evet maşallah maşallah darısı bizim başımıza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy süperr yaa :) bişey kalmamış Allah sabır versin canım son aylarında :))![]()
şimdilik hatay da, usta birliğine geçince niğdeye geçicek...
Bilindik otelleri tercih etseniz..
Zaten siz oraya sağlam bir parayla giderseniz kalacak otel çok bulursunuz ..![]()
Geçmiş olsun canım. Hayırdır bir şeyin yok umarım?
kızlar selam nasılsınız???
gizoşla konuştum saçma sapan bişi yüzünden ban yemiş
ama 1 ocakta yeniden sinemalardaaa
sevdiceklerimize kavuşucamız gün gelcek oda
yılbaşı gecesi ikimizide depükliceniz demiiii![]()
sağol canım iyiyiz şükür az önce eşimle konuştum çok daha iyiyim şuano zaman bizde gizemin dönmesi için şafak sayalım:) son 4:)
ama çabuk döneceğine sevdim tatlım
o gece şenlikk olacak burda şenliiikkk :118::118:
sevindim ii olmana canım bnmewt gelcek artk onun duygularını ben aktarcam
şenlik olsun ewt dediğim gibi hepiniz bi güzel depükleyiin biziiii:119::119:
canım aklımdan geçenleri yazmışsın tam da. gizeme üzüldüm çok çünkü son günlerde burada saymak istiyordu ama o mesajlaşmaları buaraya taşımasaydı keşke kendi içinde kötü oldu bak
kızlar sizlerden ricam asla biz böyle birşeye karışmayalım da yorum da yapmayalım. herkes bir şekilde gergin asker bekliyor,kimi çalışıyor kimi iş arıyor herkesin gerginliği kendine buraya kafa dağıtmaya giriyoruz tartışmaya değil. lütfen hepimiz daha yapıcı olalım bu topik daha söz,nişan,düğün ve bebiş konularıyla devam edecek![]()
kızlar selam nasılsınız???
gizoşla konuştum saçma sapan bişi yüzünden ban yemiş
ama 1 ocakta yeniden sinemalardaaa
sevdiceklerimize kavuşucamız gün gelcek oda
yılbaşı gecesi ikimizide depükliceniz demiiii![]()
ayy canım benm aynı zamanda gideceğiz demek ki inşallah hayırlısıyla kavuşuruz askerlerimize![]()
selam kızlar napıyorsunuz![]()
iyi canım şuan burun spreyim ile aşk yaşıyorumm :2:sen napıyosunn ?
oyy gecmıs olsn grıp mı oldn ? :26::26: bende tv ızlıormmm![]()
Ay sorma eşimden kaptım sağolsun hepimizi hasta edip öyle gitti ama kendisi iyileşti çok şükürrNe izliyosun
![]()