355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

qizem7,
yönetime kötü içerik bildirimi yapar, yönetim siteye giriş yaptığında işlem yapmasını beklersin.
Hem yönetime bildirip hemde üyelerin özel mesajlarını burda paylaşamazsın. Adı üstünde "özel mesaj" üye açıktan yazmak ve herkesin okumasını isteseydi topikte yazardı.
Birbirinizle olan özel yazışmalarınızı deşifre edemezsiniz, illa hakaret etmenize gerek yok, tartışmayı körükleyecek yazılarda banlanma sebebidir.

Adminlerinde uykuya, istirahata ihtiyacı vardır, kimse müdahale etmiyor diye düşünüp herşeyi ortaya dökerseniz ceza alırsınız.
Kötü içerik bildirimi nedir? Üye site kurallarına uygunsuz davranıyor, yönetim olarak ilgilenir misiniz demektir, eğer bildirim yapıyorsanız sonrasında kalkıpta üye veya üyelere yönelik yazamazsınız.

Ve lütfen artık hepiniz birbirinize laf söylemekten vazgeçin, aylardır karşılıklı tartışmalarınıza son vermediniz gitti.

Merhaba kızlar, bence nazar değdii bizee :53::53: Gizem için çok üzüldüm:( Umarım bir an evvel cezası bitip aramıza döner :14: Topiğimizin en canlı, en enerjik üyesi en kısa zaman içinde bekleniyorsunn :49: :16:

kızlar selam nasılsınız???

gizoşla konuştum saçma sapan bişi yüzünden ban yemiş:ssz:

ama 1 ocakta yeniden sinemalardaaa:16:

sevdiceklerimize kavuşucamız gün gelcek oda:9:

yılbaşı gecesi ikimizide depükliceniz demiiii:46::46::46::46::21::21::21::21::21::21:

yılbaşı gecesi ikimizide depükliceniz demiiii:46::46::46::46::21::21::21::21::21::21:

sağol canım iyiyiz şükür az önce eşimle konuştum çok daha iyiyim şuan :16::16: o zaman bizde gizemin dönmesi için şafak sayalım:) son 4:) :72: ama çabuk döneceğine sevdim tatlım :21::21: o gece şenlikk olacak burda şenliiikkk :118::118:

Kızlarcım selamlar nasılsınız??keyifler nasıl???benim heycaan doruktaaa ATARSA 4 dicez :8::8::8:

Yılbaşı gecesi beni yalnız bırakmicaksınız demiii:ssz::ssz::ssz::ssz:

depük gecemde hepinizden tekme yemek isterim umarım o gece burası yıkılır canlarım :46::46::46:

sizleri seviyorum
:64::64::64::64::66::66::66::62::62::62::62::62::84::84::84::119::119::119:

sağol canım iyiyiz şükür az önce eşimle konuştum çok daha iyiyim şuan :16::16: o zaman bizde gizemin dönmesi için şafak sayalım:) son 4:) :72: ama çabuk döneceğine sevdim tatlım :21::21: o gece şenlikk olacak burda şenliiikkk :118::118:

sevindim ii olmana canım bnm :1:ewt gelcek artk onun duygularını ben aktarcam :9:
şenlik olsun ewt dediğim gibi hepiniz bi güzel depükleyiin biziiii:119::119:

canım aklımdan geçenleri yazmışsın tam da. gizeme üzüldüm çok çünkü son günlerde burada saymak istiyordu ama o mesajlaşmaları buaraya taşımasaydı keşke kendi içinde kötü oldu bak :(

kızlar sizlerden ricam asla biz böyle birşeye karışmayalım da yorum da yapmayalım. herkes bir şekilde gergin asker bekliyor,kimi çalışıyor kimi iş arıyor herkesin gerginliği kendine buraya kafa dağıtmaya giriyoruz tartışmaya değil. lütfen hepimiz daha yapıcı olalım bu topik daha söz,nişan,düğün ve bebiş konularıyla devam edecek :51::51:

aynen Gökçem sana sonuna kadar katılıyorum başından beri maşallah çok güzel gittik çok şeyler paylaştık yardımcı olmaya çalıştık lütfen bizde böyle şeyler olmasın..gizem7; benim deyimimle gizoşcann sen kiii en enerjiğimiizz en bıcır bıcırığımız ve asi_genç ile birlikte yaren olmakta en tecrübelimizsiniz.. geri gelll bi an öncee seni çok seviyoruz!

ecriniim nasılsın? ay maşallah senin bu şafağına Allahım bizde görücekmiyiz bu şafaklarıı?? tabikidee depüklicezz aa sorulur muu :D:1:

kızlar nişanlım biliyosunuz muhaberedeydi 1 haftadır akşam 8 sabah 8 santralde duruyodu.. gündüz başka bi asker vardı nöbetçi ve bu askere yarın çarşı vermişler yani nişanlım yarın akşam 5 e kadar nöbetçi.. yavrum kıyamam nasıl dayanıcak az önce başladı nöbeti ve yarın akşam 5 e kadar durucak çok kötü oldum kızlar içim parçalanıyor bu askerlik neden bu kadar mantığa ters :43::14:

Back
X