355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Hoşgeldiniz kızlar. Ben yatışa hazırlanıyorum şimdi. Siz ne yapıyorsunuz nasılsınız

biz bugün ilk çarşımızı yaptık baharcığım çok mutluuym ben:32::32: sende ne var ne yok?

ıyı geceler smdıden kubracımm vallahı pazar yorgnlu paso dışardaydımm sizler naptnz ?

aa cok sevındım sızın adınıza bgn bızm gene çarşı vardı heheh ıyı olmş ıyı gormssndr :21:

canıım nabeer ne uyuması yaa daha yeni geldim herkes gtmiiş mii??

iyi canım benimm senden naberr ? :) Grip ilaçları uykumu getiriyo benim ama dayanabildiğim kadar kalcam.. :49: Allahım atarsa 308 300 lerin altına düşmeme az kaldııı ya sadece 1 haftaa o kadar sanki askerlik bitiyo gibi sevindim ama şu 300 ler bitsin artıkk:ssz:

Sapanca'da oturuyoruz. Ben de çok seviyorum Adapazarı'nı. Her aradığını bulabiliyorsun. Sosyal olarak da eskisine göre çok gelişti artık. Ama istanbuldan gelene küçük geliyor olabilir.
Sen mezun oldun herhalde artık ? istanbulda mı yaşıyorsun ?

Çok sağolasın canımm

evet mezun oldum:) istanbulda yaşıyorum canım... istanbul'un kalabalığını sevmiyorum... bi çarşıya çıkıyorsun 1 saatte bütün işlerini halledebiliyorsun adapazarında

iyi canım benimm senden naberr ? :) Grip ilaçları uykumu getiriyo benim ama dayanabildiğim kadar kalcam.. :49: Allahım atarsa 308 300 lerin altına düşmeme az kaldııı ya sadece 1 haftaa o kadar sanki askerlik bitiyo gibi sevindim ama şu 300 ler bitsin artıkk:ssz:

grip misin?ayy geçmiş olsun tatlım yaa:2:bende süperim bugün aşkımla komediydik yaaa baya konuştuk güldük eskiden yeniden :1:moraller tavan yaptı:9:

ecet canım hiçbirşey kalmadı 200 lere inmene:16::16::16:

exelanss- bende severim ütüyü az önce yaptım bende...her şey düzgün olunca hoşuma gidiyor... bazı arkadaşlarım hiç ütü yapmıyorlar çok şaşırıyorm o tişörtleri nasıl giyorlar öyle:/ sadece çok belim agrırır ona bi çare bulamadım:)

iyiym canım sen nasılsın ?

ıyı geceler smdıden kubracımm vallahı pazar yorgnlu paso dışardaydımm sizler naptnz ?

aa cok sevındım sızın adınıza bgn bızm gene çarşı vardı heheh ıyı olmş ıyı gormssndr :21:

Benim de yoğun bir pazardı. Dün akşam arkadaşlarımla kaldık. Kız kıza bir gece :) sabah kahvaltıya gittik . Sonra biraz alışveriş yaptık. Malum 2 hafta sonra kıbrıs yolcusuyum. Güzel birşeyler alayım dedim :) sonra ailemde de biraz zaman geçirdikten sonra akşam da istanbula döndüm. Yarın da iş var gene maalesef :(

evet mezun oldum:) istanbulda yaşıyorum canım... istanbul'un kalabalığını sevmiyorum... bi çarşıya çıkıyorsun 1 saatte bütün işlerini halledebiliyorsun adapazarında

Di mi adapazarı candır :)

Back
X