ecrinim işte sen busun tatlım karamsar olmak sana yakışmıyor biz hayatın bu zorluklarına raımen dimdik ayaktayız ve sevdiceklerimizi bekliyoruz hiç bi güç yıldıramaz bizi hele ki tsk aslayarın git güzelce karşıla sevdiceğini bol bol hasret giderin bu arada mutlu yıllar öpüyorum
![]()
denizim öle oldu çok karamsara bagladım yaa ama olanlar bitmedi ki gene bşrsürü hayal kırıklıgı ama şükür yaa ne diyim art:26:
ben Hülya canım, tabikide gel her zaman gel bizim konu başlığına bakma o sadece bi sembol uzun olsun kısa olsun yada askeri terhis almış olsun hiç farketmiyo gel kaderimiz aynı işte yareniz hepimiz.. bizim şafak 108 kuzum bi an önce bitmesi için dua ediyoruz..
tüm bunların ortasında olsan bile, bunada şükür demeyi dene ecrinim belki o zaman bişeyler değişir ha ne dersin?? askerine artık kavuştun.. hayatınızdaki en büyük engel kalktıı sizi tebrik ediyorumm bi ömür mutluluklar inşallah bizi unutmayın tamammı sende gizemde![]()
hülyam hangi bir kurdugum hayalin sonrasında yaşadığım umutsuzluga hüsrana "BUNDADA VARDR Bİ HAYIR" dicemi şaşırdım emin ol yaa hani gene şükrediyorum ama bölede sona yaklaşıpta insanın herşeyi tam şurasında sol yanında kalınc lanet ediyo be canım ama allahım artık baya baya agır sınadı her üzüldüğüm şeyden sonra daha beteri oldu daha büyük hüsran ama tek dilegim artk bundan sonrası güzel olsun rabbim saglık huzur ve mutluluk versiin hepimize artk bu aksiliklere tahammülüm kalmadı yemin ederim....
Gizemim tebrik ediyorumm canımm:) Ne güzel ki o koskoca şafakları yiyip bitirdiniz ve mutlu sona ulaştınızRabbim artık bir ömür boyu ayırmasın sizleri inşallahh
Mutluluğunuz, huzurunuz her zaman daim olsun
Yeni yılda da aşk ve sevgiyle bağlı kalın birbirinizee
ama kızların da dediği gibi şafak bitti deyip, askerime kavuştum deyip unutmayın bizlerii
Sizlerden alacağımız desteğe, yardıma, öğütlere çook ihtiyacımız var daha bizimm. Bu uzun yolumuzda yol göstericilerimiz olarak kalın hep
Yüzyüze görüşmüş olamasakta, hatta çok iyi tanışmış, dertleşmiş,konuşmuş olamasak bile inan ki çok sevdim seni, hepinizi
Yüreğime en yakın bulduğum insanlar oldunuz benim için
O yüzden bende hepinize çook teşekkür ediyorumm
![]()
Ecrincim, seni de şimdiden tebrik ediyorumm tatlıım.. Maşallah size, yolun sonuna ulaştınız artık ve yeni yıl ile birlikte sevdiceklerinize kavuşacaksınızDarısı bizlerin başına inşallahh
Canım sorunlar ne yazık ki hiç bir zaman hiç bir yerde bitmiyorlar. Hele ki bir şeyler için hayal kurduğunda, heveslendiğinde ne yazık ki daha çok sorun çıkıyor insanların karşısına. Bunlar küçükte olsa tabiki bizleri üzen şeyler belki ama şöyle düşün iyisiyle kötüsüyle yolun sonundasınız artık. Yepyeni bir başlangıç önününzde. Ve son günün getirdiği bıkkınlık, yorgunluk ile askerinde bazı şeyleri düşünemeyip seni kırmış olabilir (ki erkekler bunu çoğu zaman yapıyor) ama kendini üzüp, harap etmek yerine bence yarına odaklanmalısın
Bugün yaşadığın üzüntüyü bir kaç güne unutabilirsin belki ama yarıın ki günün anlamını, özelini yaşamın boyunca unutmayacaksın. Yarın sizin için yeni bir defterin, yaşamın, yılın ilk günü
ve elinden geldiğince bu imkanını en iyi şekilde kullan tatlım
2014 ün sizlere ve herkese bol bol aşk ve mutluluklar getirmesi dileğiyle canımm
bu arada bizi de unutmayın
![]()
![]()
canıım saolasıın sorunlar hiç bitmedi ki be kuzum hep varlardı sadece sevgimiz üstesinden gelidi