- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
:)) çok güzel yaaa çok sevindim senin adına :) sen ailesiyle berabermi gideceksin
evet canım :) perşembe akşamı çıkıcaz yola
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) çok güzel yaaa çok sevindim senin adına :) sen ailesiyle berabermi gideceksin
günaydın günaydın günaydın :))) yarın eskişehire gidiyorum kızlar :)) bu sefer kesin :))) sevgilim bilecikten eskişehire geçecek bende burdan orda benim kuzenim var orda kalıcaz cumartesi pazarı beraber geçiricez sonra birlikte tekrar bu tarafa dönücez bir hafta izinli :)) çok şükür beklenen mehtap geldi kızlar çok heyecanlıyım çok mutluyummm bi an önce onu görmekk sarılmak istiyorummm çok özledim :) yarın akşam 8 de gidiyorum :))![]()
ayy hadi inşallah canım benim içini ferah tut hiçbir sorun çıkmıcak Allahın izniyle. iyi eğlenceler size canım şimdiden.
benimde mehtaba 1 haftacık kaldı![]()
Çok sevindim canım yaa. yarın göreceksin. Ne mutlu sana.
Ben de eşimi görmeye gidiyorum haftaya inşallah. İple çekiyorum valla. Hadi geçsin artık bu hafta :))
keşke gün ortaasında da atsa şu şafak![]()
ahahah keşke o zaman su gibi bitterdi![]()
![]()
bitsin su gibi bitsin gitsin sevmiyorum bu ayrılığı yeter artık bitsin![]()
bitsin su gibi bitsin gitsin sevmiyorum bu ayrılığı yeter artık bitsin![]()
ayy wallahi banada darallar basıyor artık yadışarıda böyle el ele sevgilileri görünce sinir oluyorum
![]()
biiticekte senın şafak neden bu kdr cok bıze gore :S ızın alt tarafı kaç gun kullanmişttı :26:
ayy wallahi banada darallar basıyor artık yadışarıda böyle el ele sevgilileri görünce sinir oluyorum
![]()
duu gökçe daha yenıı başladın sayılırr.. Şimdii guclu ol kii cok lazım olacaaaaaak :26::26:![]()
kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhabanasılsınız ?????
![]()
merhaba canım hoşgeldin idare eder sen nasılsın?
aynen idare eder ama o idare eder kötüyüme dönüşmek üzere ne zormuş yaa günler ilerledikçe dayanılmaz bi hal alıo gelsinler artk![]()
kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhabanasılsınız ?????
![]()
5 gün izin kullandı bilmiyorum ki bende hesapladık izine geldiğinde böyle çıktı sitelerden falan da hesapladım böyle:18::18::18:
regl olcam ondan böyleyim heralde :):)![]()
alla alla entrsn ama :)) cok fazla var aramzda fark
hahaha alemsinn![]()