- 13 Haziran 2012
- 1.109
- 842
- 198
ii olmak için çaba sarfediyorum ben şahsen canım sen???
aa noldu ki bebeğimm :26: bende iyi sayılır aramadı eşim bugün... :18:
bu ne kalabalık yahu kaçmaz.... bende geldimmmm![]()
hoşgeldinn canım sen napıyosunnn?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii olmak için çaba sarfediyorum ben şahsen canım sen???
zonguldak ereğlii canımm:)
ay iyiliğimde garip garip yaşanan olaylardan geliyor![]()
hmmm :/ mesaj atmıcan mı?
zonguldak ereğlii canımm:)
teşekkür ederim canımmm:) öyleymiş gerçekten üzülmüştüm bana çok uzak diye ama sesi mutlu rahatı iyi olunca nasıl sevindim rahatladım anlatamam:))
A a Ereğliyi görünce dalmadan edemedim ben Ereğlideyim okuldan dolayı çok güzel bir yere düşmüş sevgilin canım çok şanslıymış maşallaah hayırlı teskereler![]()
bizim durumlar sıkıntılı canım yaatakma arar fırsat olmamıştr
Hayırdır bebeğim yine kavgalımsınızz :18: inş. canım benim ..![]()
teşekkür ederim canımmm:) öyleymiş gerçekten üzülmüştüm bana çok uzak diye ama sesi mutlu rahatı iyi olunca nasıl sevindim rahatladım anlatamam:))
manisalıyım ama izmirde okuyorum canımmASkeriyesi hakkında yorum yapamıcam ama Ereğli güzeldir yani Zonguldak merkezden kat be kat daha iyi durumda çok rahat geçer diye düşünüyoruum
Sen nerelisin ki canım![]()
kızlar selamlar nasılsınız bakalım???
Selamm kuzular napıyosunuzzz.![]()
maleseeeff canıım![]()
hoşgeldin canım bizim plan tutmaya başladı sankiii![]()
Niye tartıştınız kiiii iyiydiniz diye biliyodum en sonn..?
hayırdr canım neymiş olaylar?
hayır atmam bnm düştüğüm durumlara bi düşsün bakalım o bana atıo mu?hayır sadece aramış bnde öldüm mü kaldım mı merak edene kadar demicem bişi söz verdm kendime böle daha iiyim çünkü üstüne düştükce cnm yanıo
pardoon unutmuşm canım yaa kafam ii diil işte ...sevindim ama asker azlıgı sıkıntı yaa bide ilçede heralde zor yaa
hadii yaaaaaa :13::13: Anlaaat hemen![]()
:) ayy bugün bizimkisi bana şarkı söyledi de telde aklıma geldikçe gülesim geliyor :))
bide benim sürprizim var ona kücück bi hediye aldım ama internet sipariş veremedim bende kendi imkanlarımla halletmeye çalıştım onu anlatıyorum hallettim galiba diyorum:) meraklandırdın iyice dedi bende meraklan dedim o zaman benimde sana sürprizim var dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama![]()
bu lafının üstüne annesi aradı beni ama onun telinden tel ekranında 'hayat' yazdığını görünce bi afalladım kendi halime gülüyorum
hmm öyle yap cnm anlaması için empati kuramıyorsa sanırım en iyisi uygulamalı anlatmak :/
hadii yaaaaaa :13::13: Anlaaat hemen![]()
ben de geldm film ızlıodm şafaklarn atmasna az kaldı kaçıramam![]()
![]()