355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

teli odaya atmıştım baktım bi kaç kez aramış sonra döşemiş cewapsızları 8 10 cewapsız war mesaj yok nye mesaj atmıo çözemedim ama mutlu oldm o kadar aradına:1:ya bu ilkeye bayılıorum "kaçan kovalanır "ilkesi mükemmel yaa:9:

merakta kalında öyle oluyor...:1:

:) ayy bugün bizimkisi bana şarkı söyledi de telde aklıma geldikçe gülesim geliyor :))

bide benim sürprizim var ona kücück bi hediye aldım ama internet sipariş veremedim bende kendi imkanlarımla halletmeye çalıştım onu anlatıyorum hallettim galiba diyorum:) meraklandırdın iyice dedi bende meraklan dedim o zaman benimde sana sürprizim var dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama :D
bu lafının üstüne annesi aradı beni ama onun telinden tel ekranında 'hayat' yazdığını görünce bi afalladım kendi halime gülüyorum :D

hmm öyle yap cnm anlaması için empati kuramıyorsa sanırım en iyisi uygulamalı anlatmak :/

ay ne güzeel canm yaa ne yaptın kii süpriiz??ewt bende öle yapıorum artık yapcak bişi yok en son bi planım yok ama ne desem gece falan onu düşünüom hastayım desemde ice merak ettirsem mi ne:31:

teli odaya atmıştım baktım bi kaç kez aramış sonra döşemiş cewapsızları 8 10 cewapsız war mesaj yok nye mesaj atmıo çözemedim ama mutlu oldm o kadar aradına:1:ya bu ilkeye bayılıorum "kaçan kovalanır "ilkesi mükemmel yaa:9:

hoşgeldinnn canımmm :)) hiç kaçırılır mıı günün en sevdiğim anıı bu 21::21:

ecrincim süper olmuş tamamn sakin şekilde sadece mesaj at :) hemde 1 tanecıkk :D

aynenn geldiiiimmm :D :D

hg cnmmm

ne hedıyesı hazırladn kuzu ?

ay inş okumaz yaa bugün dayanamadım söyledim forumda vakit geçirdiğimi biraz...bizim kızlardan şöyle şöyle var diyince sizin kızlar kim ya dedi :D:1:

canım bizim defterimiz var zaten kücük bi cep boy not defteri almıştık ona yazıyorum ben her gün yada gün aşırı falan:) onda da var gidince okuycaz:)
sonra resimli takvimimizi yapmak istiyordum ama kredi kartı kullanmadığım için internetten sipariş veremedim...
bende takvim hazırladım resmi koydum çıkarttırması kaldı şu ana kdr olanı kendim çizicem, geri kalanını ona bırakıcm:)
bide ruju sürüp bi kağıda öpücükle kalp yapcam:1::1: sorun olmaz heralde :D

başkada aklıma gelmiyor şu an :) var mı orjinal fikirler?

ay ne güzeel canm yaa ne yaptın kii süpriiz??ewt bende öle yapıorum artık yapcak bişi yok en son bi planım yok ama ne desem gece falan onu düşünüom hastayım desemde ice merak ettirsem mi ne:31:

yok kız hastayım deme, yazık cocugu hhastalıkla sınama... düşünürken yoruldum uyuyakalmışım falan de :D:10:

ay inş okumaz yaa bugün dayanamadım söyledim forumda vakit geçirdiğimi biraz...bizim kızlardan şöyle şöyle var diyince sizin kızlar kim ya dedi :D:1:

canım bizim defterimiz var zaten kücük bi cep boy not defteri almıştık ona yazıyorum ben her gün yada gün aşırı falan:) onda da var gidince okuycaz:)
sonra resimli takvimimizi yapmak istiyordum ama kredi kartı kullanmadığım için internetten sipariş veremedim...
bende takvim hazırladım resmi koydum çıkarttırması kaldı şu ana kdr olanı kendim çizicem, geri kalanını ona bırakıcm:)
bide ruju sürüp bi kağıda öpücükle kalp yapcam:1::1: sorun olmaz heralde :D

başkada aklıma gelmiyor şu an :) var mı orjinal fikirler?

çok şirin bence şimdilik senınkı yeterlı gozukuyor herşeyı bıanda patlatma bu kadrlık ıyı :124:

çok şirin bence şimdilik senınkı yeterlı gozukuyor herşeyı bıanda patlatma bu kadrlık ıyı :124:

ahah gaza geldim iyice :D :1::1::1: doğru diyorsun sonraya birşey kalmıcak :D:33:

aslında öpücüklü kağıdı göndersem mi diye düşündüm ama açıp kontrol ediyorlar ya ondan elden veririm defterin arasına koyar dedim :D

ahah gaza geldim iyice :D :1::1::1: doğru diyorsun sonraya birşey kalmıcak :D:33:

aslında öpücüklü kağıdı göndersem mi diye düşündüm ama açıp kontrol ediyorlar ya ondan elden veririm defterin arasına koyar dedim :D

baharıım ne diyim mesajda pekii ??bende öle düşünüom ama bulamadım

hahaha yani riske atma cnm :D

ecrinim bence sevgilim duymamışım aradıgını yaz yeter :D :D hıc napıosn fln deme :D

demii yaa süpeersin kız :1:ne sınama ne o beni mahvetti az da o çeksiin:1:

ahah o kesin ne düşündün bu kadar diycek ordan sakin sakin odunu ateşe ver:) ama sakin sakin biz nasıl böyle olduk falan, ben yıprandım resmen iki gündür, seni seve seve bekledim geldin seni sevmeme izin vermiyorsun falan... ayy oldu mu ki... böyle bişeyler yani

Back
X