355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

evet alttan vermek lazım.. işte bana şey mantıklı geldi, kitap okuyordum içim geçmiş yada kitap okuyordum telim sessizde kalmış farkında değilim

oyle yaparsa he sesszde kalmasaydı hemen arardı acardı dıe dusunur o ımajı vermemk lazm net gormemişim aradıgını demk dha ıyı :D

ay kızlar bugun başıma gelen olarak dunyadaki ilk ve tek insanımdır herhalde :9::9: dün yüzümde 2 tane sivilce çıkmıştı iyi görünmüyordu bende sarımsağın iyi geldiğini duymuştum dün gece sarımsak sürdüm, sabah uyandığımda ne göreyimm :53: sarımsağı sürdüm yerler 2. dereceden yanık, resmen kırmızı-mor gibi ve iyice yayılmış bir de su toplamışlar :43: allahım gülsemmi ağlasammı etrafımdakiler resmen dalga geçtiler :9: ki haklılar nerede ne duyarsam hepsini uygularsam olacak sonuç ortada :43: inşallah bir an evvel geçer iz miz kalmaz :50: :18::18:

ayyy cnm ınanmıormmm keske brz surup temızlyp yatsaydn ://:/::/ umrm kalmaz yaa :18:

oyle yaparsa he sesszde kalmasaydı hemen arardı acardı dıe dusunur o ımajı vermemk lazm net gormemişim aradıgını demk dha ıyı :D

hee anladım şimdi... o zaman en iyisi görmemişim aradığını.. oluyor heralde...
napıyordun falan derse de kırık konuşursun anlar heralde...

İnşallah bizde görürüz canım.. Bende 304 ü görücem bu aksam.. Sonra gelsin 200 küsürler :46:

İnşallah canımm.. Allah yardım ediyor, ben daha zor süreçler bekliyordum ama zaman yinede akıp geçiyor.. İnşallah hepimiz bir gün doğan güneşide görürüz :)

kızlar direk "NE VAR YADA NOLDU "dicem soracak illaki nie cwp vermedin die o zaman sizlerin dediğini diyim:1:

cnm noldu dersen dırek trip atıoo die dusunur snra oyle desende tripten kaynaklı oldgnu dusunur onu hhıc verme ona duymamşım bnı aramışsn desen dha yernde bence ama sen blrsn :8:

ay kızlar bugun başıma gelen olarak dunyadaki ilk ve tek insanımdır herhalde :9::9: dün yüzümde 2 tane sivilce çıkmıştı iyi görünmüyordu bende sarımsağın iyi geldiğini duymuştum dün gece sarımsak sürdüm, sabah uyandığımda ne göreyimm :53: sarımsağı sürdüm yerler 2. dereceden yanık, resmen kırmızı-mor gibi ve iyice yayılmış bir de su toplamışlar :43: allahım gülsemmi ağlasammı etrafımdakiler resmen dalga geçtiler :9: ki haklılar nerede ne duyarsam hepsini uygularsam olacak sonuç ortada :43: inşallah bir an evvel geçer iz miz kalmaz :50: :18::18:

Herkesin cildi aynı degilkii bence her duyduğunu uygulamak doğruu değill ki sen bunu uygulamalıı olarak görmüşsün canım :9::9: Bence artık hiç müdahele etme kendi kendine geçsin derim yoksa iz kalır muhakkak ben ömrümde hiç daha 1 sivilce sıkmadım ya kendi kendine geçiyo izde kalmıyo :21:

herkese merhaba oğluşu uyutup şafak attırmaya geldm :) oooo 3 dkcık kalmış bugünün bitmesine :24:

oyy anammm... kurutmak için en iyi limon heralde ... ama şimdi kızarıklığın üstüne nasıl olur bilemem...

ahh canım ya srımsak bu tabi yakar deneme öyle her duyduğunu tüh izi kalmasa bari:18::18:

ayyy cnm ınanmıormmm keske brz surup temızlyp yatsaydn ://:/::/ umrm kalmaz yaa :18:

off valla internette okumuştum canım üzerine sarımsağı sürüp yatın 1 gecede sivilce falan kalmıyor diye :9::9: sivilce kalmadı evet ama şimdi sivilcenin 10 katı yanıkla uğraşıyorum :1: bu konularda çok safım herşeye inanıyorum :ssz: ama dilim artık yandı bir daha asla uygulamam öyle şeyler. Umarım kalmaz iz :18:

Herkesin cildi aynı degilkii bence her duyduğunu uygulamak doğruu değill ki sen bunu uygulamalıı olarak görmüşsün canım :9::9: Bence artık hiç müdahele etme kendi kendine geçsin derim yoksa iz kalır muhakkak ben ömrümde hiç daha 1 sivilce sıkmadım ya kendi kendine geçiyo izde kalmıyo :21:

ay ne sabırlısın... ben oynuyorum malesef... ve izlerim var.. amaaa napiyim canım seven izlerimle sevsin:33:

hee anladım şimdi... o zaman en iyisi görmemişim aradığını.. oluyor heralde...
napıyordun falan derse de kırık konuşursun anlar heralde...

cnm noldu dersen dırek trip atıoo die dusunur snra oyle desende tripten kaynaklı oldgnu dusunur onu hhıc verme ona duymamşım bnı aramışsn desen dha yernde bence ama sen blrsn :8:

şimdi direk duymamışım aradını diyorum kızlarcıım

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 25 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 104 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 105 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

askbiziz42 -> Şafak 108 Acemi - Usta birliği Aydın

cimcime_89 -> Şafak 112 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

merveali0507 -> Şafak 105-> Acemi - Usta birliği Edirne

sLd_ -> Şafak 112 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

tgcsvl -> Şafak 106 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

ugtap -> Şafak 107 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 106-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 106 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 106

Kubrah -> Şafak 106 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 108 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 108 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 108 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

esmeralda5 -> Şafak 148 -> Usta birliği ?

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Gokche8605 -> 151 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 307-> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

eleusis -> Şafak 303 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

pinkgirl08 -> Şafak 304-> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma

essen791-> Şafak 335-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bir yudum su gibi ÖZLEDİM ASKERİM ... :98::98::98::105:

[/B][/CENTER]

ayy süper:) bitiricez ya... ama şunu farkettim onunda sesi daha neşeliyse alışmış gibi oluyorsun... ama eğer sesi kötüyse sürekli onun için endişeleniyorsun o zaman vakit hiç geçmiyor :)

Aynen öyle arkadasım çok doğru söyledin... Sesi güzel geldi mi bende de bi rahatlama oluyor :31: Ama sesi kötü gelince biran önce geçsin istiyorum o günün .. :18: Bi şekilde karşılıklı özverili davranıp atlatıcaz yapcak bişi yok...Mükafat olarak el üstünde tutsunlar yeter :48:

Back
X