normal tabi kızması ulaşamadı sana çünkü ama sende aynısını yaşamadın mı zaten...
aptal işte yaa kızlar ben bitircem yaa yetti artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal tabi kızması ulaşamadı sana çünkü ama sende aynısını yaşamadın mı zaten...
ben yatıyorum kızlar ya moralim çok bozuldu saolun herşey için başta tutmuştu keşke öle gitsedi ama biteceksede bitsin ya bu kadar üzmenin anlamı yok...
ii geceler sizlere.![]()
ben yatıyorum kızlar ya moralim çok bozuldu saolun herşey için başta tutmuştu keşke öle gitsedi ama biteceksede bitsin ya bu kadar üzmenin anlamı yok...
ii geceler sizlere.![]()
ii geceler sizlere.![]()
efkarlandım kuzu ben ya![]()
nedenkii yavrummm
2 dk gorebilmek ıcınn neler yapmazdım be kuzu cok ozledm nisana kadr sabrtmek nasl olck aklma almıo![]()
ayy sorma :/ öyle iyi gibi davranıp iyi olmaya çalışıyrum...şu an benimde tesellim haftaya yanına gidicek olmam... ondan sonra nasıl olcak ayrılırken nasıl olucak hiçbir fikrim yok:/
en azndn göruceksn dua at ben hıc goremycem yaaa cok zorlanıorm aklma getrmemeye calsıorm ama olmuooo![]()
daha önce görme fırsatın olmadı mı hiç??
usta bırlıgıne gıderken gördm![]()
ühühüühüü bende öyle olcam işte...
valla bitsede gelse artık...
bi de bizim yol izni de çok az... şimdi yemin töreninden sonra 2 hafta gene acemi birlikte kalıcak.. ee gelemicem normal olark istanbula ordan direkt usta birliğine geçicek:/
usta bırlgnıne gıttgnde hıc yanına gıtmycekmsn bnm kıbrıs dıe turkıyede olsa dogu olmadıgı surece gıderdım yaa![]()